Corso Étterem, Bár és Terasz

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 12-14.
Telefonszám:
+36-1-3276333
Kategória:
Étterem

További információk

Férőhely: 250 fő

A Corso étterembe lépve, nem könnyű dönteni: először a Lánchíd és a Világörökség részét képező Budai vár fenséges panorámájában gyönyörködjünk, vagy a modern felfogásban újraértelmezett magyar konyha, netán a nemzetközi gasztronómia trendi remekei közül válasszunk. Bármivel is kezdjük az élvezeteket, biztosak lehetünk abban, hogy nem csalódunk. A baráti megbeszélésekhez, üzleti ebédekhez is tökéletes helyszínt biztosító Corso étteremben mindig jól érezzük magunkat.

Kezdjük a sort mondjuk „Kacsa és libamáj” variációval. Folytassuk az egyben tálalt spárga, paradicsom, és zöldfűszerek íz harmóniáját felvonultató „Leves trió”-val. Gazdagítsuk gasztronómiai élményeinket a nemzetközi konyha valamelyik remekével – mondjuk grillezett vadlazac steak-kel, az argentin marhahúsokból készült egyik grill specialitással -, vagy élvezzük a magyar konyha ízvilágát a legmodernebb gasztronómiai trendekkel harmonizáló valamelyik fenséges fogást. Amilyen mondjuk a „Hortobágyi kacsamell, burgonyafánkkal, gesztenyével, lilakáposztás rétessel és levelndulamézes egri vörösboros mártással.” Válasszunk mindemellé egy ínycsiklandó desszertet és közben gyönyörködjünk a nappal és az esti díszkivilágításban is páratlan szépségű Duna-parti panorámában.

Vasárnaponként a népszerű “Sunday Brunch” várja vendégeinket. Az InterContinentalban úgy érezhetjük magunkat, mintha csúcsidőben érkeztünk volna egy világváros, rendkívül népszerű éttermébe, ahol a kellemes zsivajban mindenki láthatóan jól érzi magát, a gyermekeknek fenntartott játszóban pedig gyermekmenü és játékok, kézműves foglalkozás várja, felügyelettel a kicsiket. A várható gasztronómiai élményekhez kifejezetten jó felvezetés, ha a budai várra néző hatalmas üvegablak mellett foglalunk asztalt és mielőtt nekiindulnánk a kóstolásnak, kicsit élvezzük még, a háromtagú zenekar, jazz-es áthallással interpretált örökzöld slágereit. Ezután jöhetnek a levesek, előételek és persze a főételek: a lecsós csirkemájtól a kacsasültön át az ázsiai tésztáig, valamint a külön szigeten, kívánságra készített olasz pastákig és a sushi pult választékáig. Ha pedig az egészséges életmód rendíthetetlen hívei vagyunk, tisztán zöldségből is ízletes fogást állíthatunk össze magunknak. A süteményes és fagylaltos sziget kínálatát azonban még így is vétek lenne kihagyni.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Corso Étterem, Bár és Terasz
Weilandits Zoltán Weilandits Zoltán
4 értékelés
0 követő
0 plecsni
6 hasznos vélemény
2015. 02. 19. 15:34

Torkos csütörtökre érkeztünk a helyre, a lefoglalt időben nem tudtak asztalt biztosítani, de az egy órás csúszást feledtették grátisz üveg borral, nagyon finom ételekkel és kedves kiszolgálással.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés