Coffeeshop Company Kávézó

(3.5) - 3 értékelés
Cím:
1051 Budapest, Múzeum krt. 41.
Telefonszám:
+36-70-9420044
Kategória:
Reggelizőhely, Kávézó

További információk

A bécsi illetőségű Coffeshop Company immáron Magyarországra is elért. Kávé-, forró csoki különlegességek, valamint finom teák változatlan minőségben. Az italok mellett szendvicseket és süteményeket is lehetőség van elfogyasztani, sőt a szemes kávékat és az ízesítő szirupokat meg lehet vásárolni.
A Coffeeshop Company belsőépítészeti koncepciója egyértelmű és egyszerűen felismerhető központja a mindennapok kommunikációjának, kiváló kávé és jó minőségű étel kíséretében. Megoldásunk a fogyasztóban egy modern stílusú kávézó kényelmének és kellemes melegségének az érzetét kelti, ahol a figyelem középpontjában a fő termék – a kávé áll. Színhasználatunk a kávé természetes jellegét tükrözi. A természetes színek segítségével kellemes légkört teremtünk, és egy-két kellemes pillanatot vihetünk be a mindennapi élet rohanásába.
Az átgondoltan megtervezett megvilágítás és háttérzene a tökéletes pihenőhelyet idézi, ahol érdemes elidőzni egy csésze kiváló kávé mellett.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, MasterCard, Visa
Brand: Coffeeshop Company
Elfogad bankkártyát? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Coffeeshop Company Kávézó
Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 10. 11. 13:05

A név kötelez, így a Coffeeshop kávézókban kapható kávé ugyancsak egyedi ízvilággal rendelkezik. Tény, hogy az árak (leginkább a márka miatt) magasabbak az átlagnál, de vannak olyan különlegességek, amelyekért valóban megéri kicsit beljebb nyúlni a pénztárcákba. Verhetetlen az Oreo Shake, amelyhez hasonlót valóban nagyítóval kell keresnünk a városban. Ugyancsak mennyei élményt tudnak nyújtani a különféle sütemények, illetve bagel típusú finomságok is. A Kálvin téri kávézó két szintes, a hely belső hangulata pedig valóban megnyugtató. A kevés fény miatt az emeleten ránk törhet olykor az álmosság is, de összességében egy igazán kellemes kávézóról beszélhetünk, ahová bátran beülhetünk a barátokkal egy hosszabb-rövidebb beszélgetésre.

hhanca hhanca
66 értékelés
4 követő
13 plecsni
109 hasznos vélemény
2012. 10. 06. 18:07

Külföldi barátaimat egyből erre a helyre vittem, mert nagyon szeretik a kávéjukat a saját hazájukban. Az étel- és itallapon angolul is fel volt tüntetve minden, de a rendelés felvételénél derült ki, hogy egyik pultos sem beszél angolul és németül sem, így activityzni kellett. Távozáskor összecserélték a rendeléseket is, így mindenki másét fizette, pedig akkor már magyarul beszéltem hozzájuk. Az árak magasak a név miatt, de nagyon keveset adnak, az is tele van jéggel, pedig alapvetően finom lenne. A hely hangulata kuckós, elég sötét, emiatt inkább romantikázásra alkalmas, mint baráti összejövetelre.

. .
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
2 hasznos vélemény
2012. 07. 07. 11:14

Egy dologban verhetetlen számomra, a sajt tortájuk! Itt ettem a legfinomabbat eddig, és ha erre vágyom, csak ide megyek érte! De persze a hangulat és személyzet is nagyon kedves, szimpatikus, hangulatos.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés