Club Hotel Sarlóspuszta

0 értékelés
Cím:
2375 Tatárszentgyörgy, Sarlósár 1.
Telefonszám:
+36-29-319118
Kategória:
Magyar konyha

További információk

étterem, vendéglő

Különleges élményeket ígérő természetes harmónia - ezzel jellemezhetnénk leginkább azt a környezetet, ahol szállodánk található. A páratlan szépségű természet közelsége és a bőséges szabadidő-eltöltési lehetőségek vendégszeretetünkkel fűszerezve kivételes élményekkel gazdagítják, és új energiákkal töltik fel kedves Vendégeinket.

A Sarlóspuszta Club Hotel hazánk egyik legszebb táján, a Kiskunsági Nemzeti Park kapujában, Pest megye déli részén található. Természeti adottságai, illetve különleges szállodai szolgáltatásai révén ideális környezetet nyújt mind a vállalati, mind a családi rendezvények résztvevőinek, illetve az aktív kikapcsolódást keresőknek. A szálloda az M5-ös autópályán gépkocsival gyorsan és kényelmesen megközelíthető. Budapesttől való távolsága 65 km.

Három hotelépületünk összesen 171 fő részére biztosít férőhelyet. A vidék hangulatát megidéző, kiváló éttermünkben a magyar konyha remekeivel és tájjellegű ételekkel várjuk kedves Vendégeinket. Szállodánk a szabadidős szolgáltatások és programok széles választékát kínálja.

Szállodánk három különálló szállásépületének összesen 71 exkluzív kivitelű szobájában fogadjuk kedves Vendégeinket. A Sára Hotelben 55 fő, a Lovas Hotelben 48 fő, míg a Nádas Hotelben 58 fő részére tudunk kényelmes és magas színvonalú szállást biztosítani. Szállodánk összes férőhelyeinek száma: 171.

Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP kártya) elfogadóhely
Fizetési módok: SZÉP-kártya
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Club Hotel Sarlóspuszta

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Hétszínvirág Napközi Otthonos Óvoda és Konyha 2375 Tatárszentgyörgy, Kossuth L. u. 10.
értékelés
Thumbnail Tatárszentgyörgy posta 2375 Tatárszentgyörgy, Hunyadi tér 1
értékelés
Thumbnail Sarlóspuszta Club Hotel Konferencia- és Szabadidőközpont 2375 Tatárszentgyörgy, Sarlóspuszta
értékelés