Claro Bisztró

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1092 Budapest, Ráday utca 35
Telefonszám:
+36-1-2161577
Kategória:
Magyar konyha

További információk

A Claro Bisztró Budapest belvárosának pezsgő sétálóutcájában, a Ráday utcában helyezkedik el. Barátságos hangulatú éttermünk és teraszunk a tradicionális magyar és a nemzetközi konyha különlegességeinek ad otthont.

Étlapunk széles választéka mellett, naponta változó, 3 fogásos menüvel igyekszünk bemutatni szezonális ételkülönlegességeinket.

A Claro Bisztró nem csak ínycsiklandozó fogásai miatt népszerű, nálunk megkóstolhatja a magyarországi borvidékek nemzetközileg is elismert borait, valamint a külföldi borvidékek remekeit is.

Éttermünk 90 fő befogadására alkalmas, melyben vállaljuk családi (esküvők, születésnapi bulik stb) és céges rendezvények lebonyolítását, külön helyet biztosítunk dohányzó és nemdohányzó vendégeink részére.

A gasztronómiai élvezet mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a gyors és figyelmes . Képzett, udvarias, kiszolgálásra több nyelven beszélő felszolgálóinkkal várjuk helyi és külföldi vendégeinket egyaránt.
Első értékelő
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Claro Bisztró
norcika norcika
30 értékelés
1 követő
10 plecsni
34 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 20:46

Én és a társaságom már visszajáró vendégei vagyunk a Claro Bisztrónak. Minden egy évvel ezelőtt kezdődött, tavaly ugyanis egy születésnapot ünnepeltünk ott. Egy barátunk ajánlotta a helyet, aki csakis csupa pozitívat mesélt róla. Nem kételkedtem a szavában, így kiváncsian vártam, hogy mire számíthatok.
Az este kifogástalan hangulatban telt, mind a tulajdonos, mind pedig a pincérek gondoskodtak arról, hogy ez így is maradjon addig amíg ott tartózkodunk. Abszolút azt éreztük, hogy figyelnek ránk és hogy fontos vendégei vagyunk az estének. Igyekeztek tényleg mindenben a kedvünkben járni. Az ünnepeltnek is sikerült meglepetést okozniuk, hiszen lekapcsolt villany mellett, Halász Judit Boldog születésnapot című száma ment, mindeközben pedig megérkezett a torta is.
Mivel rendkívül jól sikerült az este, így a következő alkalommal már egy leánybúcsút tartottunk ott. Mondanom sem kell, hogy az is fergetegesen sikerült. Az akkori „még csak” menyasszony nagyon jól érezte magát. A pincérek ekkor is gondoskodtak arról, hogy a torkunk ne maradjon szomjas. Bőséges a választék az italok terén, de emellett lehet válogatni az ételek között is. Különösen a padlizsánkrém mennyei.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés