Claire's

(4.0) - 10 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Váci út 1-3.
Telefonszám:
+36-1-2390829
Kategória:
Ékszerbolt, Kiegészítők

További információk

Üzletünk a Westend City Center bevásárlóközpont földszintjén a Báthory sétány 8. szám alatt található.

Az üzletben divatkiegészítőket forgalmazunk hölgyeknek, három éves kortól akár egészen a nagymamákig.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs
Brand: Claire's
Pláza WestEnd City Center Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
10 korábbi értékelés - Claire's
Major Timea Major Timea
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 08. 25. 14:30

Imádom ezt az üzletet ! A stílusomhoz sok kiegészítőt találok magamnak . Ékszerek és piercing közt nagyon nagy választék van jó minőségben . Már vásároltam innen és nem bántam meg mert meg érte , Az akciójuk is nagyon kedvezményezőek !

Bettu_ska Bettu_ska
610 értékelés
2 követő
28 plecsni
228 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 14:37

Nagyon jó kis üzlet, kár hogy felénk Békés megyében sehol sincs ilyen üzlet. Mindig bemegyek szétnézni, mert imádom az egyedi kiegészítőket. Innen pl. egy láncos fülbevalót vettem, ami nagyon jól néz ki.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 05. 27. 15:45

Nekem annyira nem nagy szám ez az üzlet. Meg általában első körben csak körülnézni szeretnék, és nem szeretem, ha egyből odajönnek megkérdezni, mit is keresek, mert ha annyira nem találom, úgyis megkérdezem...

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
I. Noémi I. Noémi
69 értékelés
6 követő
15 plecsni
107 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 13:02

Ha keresek valamilyen kiegészítőt a képregény találkozókra tervezett jelmezeimhez, elsők között ide térek be, hiszen itt rengeteg bolondos, de hasznos dolgot találhatok. Ráadásul az aktuális ünnepekre is mindig van valami bohókás kiegészítőjük megfizethető áron. Még parókákat is lehet kapni, meg neon színű harisnyákat, ha épp arra lenne szükség. Én például egy könyékig érő fekete kesztyűt vettem legutóbb, ráadásul sokkal kedvezőbb áron, mint bárhol máshol. Hiába, kesztyűt még nem tudok varrni. Egyik jó barátnőm pedig itt talált fekete póthajat az egyik képregényhős megvalósításához. Ha jelmezes partit tervezünk, ide mindenképp érdemes betérni, biztosan jó kiegészítőket találunk.

petruss petruss
32 értékelés
1 követő
10 plecsni
16 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 17:34

Elsőre az ember azt gondolná, a boltot tízéves lányoknak tervezték, hiszen mindig tele van az éppen aktuális tini-kedvencek fényképét ábrázoló táskákkal és kiegészítőkkel, de ha valaki csak kicsit is kedveli az aranyos, helyes bizsukat, az imádni fogja a boltot. A fülbevaló-, és nyaklánc választék gyakran cserélődik, így akármikor betérek ide, mindig találok valami olyat, amit egyszerűen nem lehet otthagyni. A termékek amúgy nem túl jó minőségűek, legtöbbjük hamar tönkremegy, szétesik, de cserébe nem is drágák, így aztán az ember kicsit még örül is annak, ha vehet egy új kis ékszert a régi helyett… :) Amit nem szeretek, az az, hogy az üzlet nagyon kicsi, így mindig nagy a tömeg, és nem lehet kényelmesen nézelődni.

krix krix
31 értékelés
1 követő
7 plecsni
46 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 19:01

Nagy bizsu rajongó vagyok, bár sokszor üres kézzel távozom innen is, de csak a bőség zavara miatt. Annyi szép dolog van, óriási a választék mindenből, legyen az gyűrű vagy fülbevaló, nyaklánc. Ami külön tetszik, hogy a kislányok is megtalálhatják a maguk ékszereit is, és egyéb kiegészítők is vannak, amiket akár egy farsangi buliban tud viselni az ember. Az eladók nekem egy picit túl kedvesek, és manapság már nem vagyunk ehhez hozzászokva, hogy egyáltalán hozzánk szólnak, nehogy még segítségüket is felajánlják, de ez nem az ő hibájuk. Mindig elmondják, ha valami akciójuk van, ami viszont jó dolog. Azt a kis kosarat, amit viszont magadhoz kell venned, nagyon nem csípem, csak zavar, ha csak nézelődni vágyom. A másik, ami egy picit feszélyez, hogy minden üzletük olyan pici, hogy kicsit elefántnak érzem magam a porcelénboltban és mindig nagyon figyelek, hogy ne verjek le valamit.

Réka Réka
56 értékelés
2 követő
12 plecsni
70 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 18:45

Vártam a pillanatot, hogy megnyisson, és ez nem is olyan régen megtörtént. A Claire's egy olyan ékszerbolt, ahová mindig érdemes betérni, hiszen annyi ékszerük van, hogy az ember tényleg bőség zavarában szenved, és nem is tud igazán dönteni, hogy mit is vegyen. Állandó akcióik vannak, emlékszem egyszer például zsákbamacskát árultak, amelyben elhelyeztek 5-6 ékszert, pár hajpántot, nyakláncot, és még több kiegészítőt, azonban úgy igazán senki sem tudta, mit kap majd. Nagyon szeretem magát az üzletet, az eladók kedvesek és segítőkészek, jár érte az öt csillag:).

S. Dóri S. Dóri
57 értékelés
3 követő
16 plecsni
39 hasznos vélemény
2012. 10. 12. 12:53

Egy bizonyos kor fölött az ember kétszer is meggondolja, hogy bemegy-e egy olyan helyre, ahol első ránézésre szinte minden ékszer és kiegészítő színes, tollas, mintás és nagyon műanyag. Én bementem, és alapvetően nem is bántam meg, mert közelebbről nézve lehet találni egyszerű, kifejezetten szép dolgokat is, de a körítés felnőtt fejjel nehezen tolerálható. Akárhány Claire’s-ben voltam, mindig ugyanaz volt a koreográfia: ahogy beléptem, egy eladólány a kezembe nyomott egy kosarat, megkérdezte, tud-e segíteni, leinformált az aktuális akciókról, majd a kasszáig nem volt újabb kérdés. Ott viszont sosem tudtam még csak úgy fizetni, mert a vásárolt dolgok mellé mindig akartak ajánlani még egy fülbevalót, még egy szájfényt, másik hajpántot, stb. De ez már legalább azt jelentette, hogy sorra kerültem. Az extra ajánlatoknak köszönhetően ugyanis sokan a sorban, a pénztár előtt jönnek rá, hogy igen, szeretnének még valamit, vagy a kosárban lévő dologból másfélét, esetleg mégsem jó méretben a választott gyűrű, és ilyenkor a pénztárban álló lány indul felfedezőútra a vevő helyett, vagy vele. Nem mondom, hogy elégedetlen vagyok, mert a termékek teljesen rendben vannak, tökéletesen kiszolgálják a célcsoport igényeit, de az ideális vásárlás körülményeit valahogy nem így képzelem el.

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 10. 11. 13:49

Erről az üzletről, ami először eszembe jutott az az volt, hogy a fiatal kamaszokat célozta meg célcsoportnak. A vidám lila színben pompázó üzletek zsúfolásig meg vannak tömve ékszerekkel, smink cuccokkal, ilyen-olyan kiegészítőkkel. Igazi zsibvásár, kedves eladókkal, akik azonnal a rendelkezésünkre állnak, ahogy betesszük a lábunkat. Engem személy szerint ez az, ami zavar. Nem szeretem azt, amikor be sem lépek egy boltba, és máris ott áll előttem egy eladó, hogy mit szeretnék. Ami még ugyancsak nem tetszik a Claire's-ben, az a szűk tér. Képtelenség rendesen elférni, így a nézelődés is hamar dühös kivonulásba csap át. A termékek nagyon hasonlítanak a többi bizsubolt felhozatalára, és árban is ugyanott vannak.
A különbséget én az időtállóságban fedeztem fel, ugyanis az itt vett kedvenc fülbevalóm már két éve megvan, és még egy kicsit sem kopott meg, úgyhogy zsúfoltság ide vagy oda, érdemes körbenézni, mert nagyon jó dolgokat lehet vásárolni.