City SPAR

(3.5) - 6 értékelés
Cím:
1052 Budapest, Károly körút 22-24.
Telefonszám:
+36-20-8237866
Kategória:
Szupermarket

További információk

Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - City SPAR
TasmanianDevil Seagal TasmanianDevil Seagal
11 értékelés
0 követő
4 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 12. 17. 14:18

Naagyon tele a .... velük.Sőt az összes Spar-al. A étkezési jegy 500 ft címletekben, nem tud visszaadni belőle ezt értem is, de ha nem a pontos összeget vásárolod akkor nem tudja leolvastatni . Fél óra várás és cseszekedés mire jön a boltvezető aki mint a véres rongyra nézz rám majd durva hangba közli vegyen még valamit. Ezek után távozni akarok és ott hagyni az egészet attól pláne morcosan pillant rám miként tudja a bónt vissza adni lehúzta e mégis a gép vagy sem.Ha tehetem inkább máshova megyek vásárolni:-( Sajna csillagot kell adni de nem adnék egyet sem!

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
169 hasznos vélemény
2013. 07. 31. 20:56

Örülök, hogy nyílt ezen a frekventál helyen is egy Spar, mert alapvetően kedvelem ezt az üzletláncot. Mivel a munkahelyemhez közel van, gyakran megfordulok itt. Sajnálattal tapasztalom, hogy sosem működik elég pénztár. Délben egy pénztár megy, és ha ebédidőben kiszaladok valamiért, tuti, hogy nem járom meg gyorsan. A délutáni csúcsidőben, pedig előbb az üvegajtón benézek, hogy érdemes-e bemenni, de általában tekereg a sor.Ha ezen változtatnának, akkor jó kis bolt lenne.

Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
19 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 18:56

A Spar valóban minden igényt képes kielégíteni. Amire csak szükségünk lehet, elérhető áron meg is kaphatjuk. Az Astoria és a Deák közötti bolt azonban egy kicsit eltér a többitől. Délutántól megrohanják az üzletet a fiatalok, akik alapozás címén szeretnének olcsón bevásárolni maguknak a buli előtt. Sokszor a Spar előtt fogyasztják el az üveg bort (energiaitallal persze) vagy a sört, így a bolt előterében sokszor, mondjuk úgy, koszos a terület. Nem egyszer zenészek vagy bábusok lepik el a Spar előtti teret, amely ugyan hangulatos, de elég idegesítő tud lenni, hogy az embernek kerülgetni kell a turistákat és az önjelölt zenészeket, hogy bejusson a boltba. Ezen negatívum mellett azonban fontos körülmény, hogy a választék nagy, így üres kézzel biztosan nem fogunk kijönni az ajtón.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 13:20

A Spar a számomra megfelelő üzlet minden bevásároláshoz: széles választék, szupermarketek között kiválónak számító, szép hentesáru, sok hazai zöldség és gyümölcs, különleges prémium kategóriás termékek delikáteszekhez képest elérhető áron (pl. a prémium sajtokat érdemes kirpóbálni, különösen a Buffala Mozzarellát), de ami miatt igazán szerethető, azok a saját márkás S-Budget termékek, melyek túlnyomórészt jó minőségű hazai termékeket árulnak alacsony áron. Van egy harmadik saját márkás vonaluk, ez a NaturPur, ami pedig a reform és bioélelmiszerek forgalmazásában jeleskedik, a bioboltoknál általában olcsóbban kínálva a portékájukat, melyeket egytől egyik a Biokontroll Hungária vizsgált be. A Spar minden vásárlói réteg felé nyit, ezért univerzális, hiszen bárki megtalálhatja itt, amit keres, legyen az kiváló minőségű, különleges kulináris termék, bio minősítés, vagy jó áron kínált alapvető élelmiszer. Októbertől már itt is elfogadják az Erzsébet utalványokat!

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
132 hasznos vélemény
2012. 10. 18. 09:09

Gyakran sétálgatok a Deák-Astoria vonalon, kifejezetten megörültem, mikor először megláttam, valamikor nyáron, hogy nyílt itt egy Spar. Igaz a Deák téren ott a Match, de lehet, hogy akkor is inkább ezt az új Spart fogom választani, ha a Match van közelebb. Még csak egyszer jártam benne, de igencsak szimpatikusnak bizonyult. Tényleg mintha kicsit más termékeket lehetne itt kapni, mint egy simább Sparban. Az egész hangulata városias, modern, fiatalos. Jó hír továbbá, hogy hétköznap 10-ig van nyitva, szombaton 8-ig, vasárnap pedig 7-ig. Az elrendezése kicsit labirintusszerűnek hatott számomra, de ez legyen a legnagyobb baj vele:)

macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 22:05

A Spar boltjait nagyon szeretem, a City Spar boltokat még jobban. Ha beugrom a Spar üzleteibe, egy kicsit mindig külföldön érzem magam. Nagyon modern, nagyon széles a választék, nagyon jók a saját termékeik. És most nemcsak a készételekre, péksüteményekre gondolok. Ha valamilyen fűszernövényt, zabpelyhet, gabonapelyhet szeretnék vásárolni, biztos a Spar márkajelzésűt választom. Még sosem csalódtam a termékeikben. Megfizethető árkategóriájúak, a bazsalikomnak például 50 forint darabja. Ajánlom figyelmetekbe a Spar fekete kenyereit is, mivel nagyon ízletesek és rendkívül egészségesek. A spenótos táskájuk pedig felülmúlhatatlan. A Sparban az a legjobb, hogy a belvárosban található, mégis megfizethető.