Chinatown Étterem

(2.5) - 2 értékelés
Cím:
1081 Budapest, Népszínház utca 15
Telefonszám:
+36-1-3133220
Kategória:
Kínai étterem

További információk

1991-es megalakulása óta a Chinatown Étterem az egyik legismertebb és legrégibb kínai éttermévé vált Budapestnek. A hosszú évek során hírünk elterjedt nemcsak a fővárosban, de országszerte is, mint Budapest egyik legjobb hagyományos kínai konyhája. Az étterem dekorációja elegáns, hagyományos kínai stílusjegyekkel, akár 200 fő befogadására is képes, a VIP termekben kínai, japán, koreai és angol kareoke várja a vendégeket a legfrissebb zenékkel, az étterem egész területén WiFi áll a vendégek rendelkezésére. Tapasztalt felszolgálóink folyékonyan beszélnek magyarul, angolul és kínaiul is. Az étterem Budapest szívében, a Blaha Lujza térnél található, amely egy fő tömegközlekedési csomópont, ahonnan könnyedén elérhetőek a főbb látványosságok és autópályák. Következő budapesti látogatásakor Ön is látogasson meg minket, hogy megtapasztalja, mások miért járnak vissza hozzánk időről-időre: a finom ételekért, a barátságos és professzionális kiszolgálásért és egy ősi civilizáció hangulatát idéző környezetért.
Első értékelő
Megnyitás
1991
Fizetési módok: Készpénz
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Chinatown Étterem
Réka Réka
56 értékelés
2 követő
12 plecsni
68 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 16:12

Nem olyan gyakran járok a környéken, de egyszer betértem a Chinatown étterembe. Sok jót és rosszat hallottam már róla, ezért gondoltam, miért is ne próbálnám ki. Az étel nagyon finom volt, talán az egyik legfinomabb kínaik egyike, de valahogy a környék eléggé rontott a helyzeten. Ahogy kiléptem, nem éreztem magam biztonságba, pedig nem vagyok egy félős típus. Talán ha máshova költözne gyakrabban járnék ide, de így keresnem kell másik kedvenc kínait.

kitti86 kitti86
50 értékelés
2 követő
12 plecsni
93 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 10:54

Az étteremet sokan a legjobb hagyományos kínai étteremnek tituláljak. A miértre a mai napig nem tudom a választ. Volt szerencsém ott enni. Az ételeikkel valóban nincsen probléma, viszont sokat ront a helyzeten, hogy nem éppen a legjobb környéken helyezkedik el. Aki ismeri a 8.kerületet, azon belül is a Népszínház utcát, az tudja mire gondolok. Ember legyen a talpán, aki végig meg ezen az utcán és ezek után még van étvágya. A másik dolog, ami még nagyon nem volt szimpatikus az a berendezés, dekoráció. Giccses és valahogy nincs meg az összhang. A bologatós fejű macskák meg ráadásul kicsit ijesztőek :)! Sokkal szívesebben eszek a körúton található,bármelyik kínai étteremben, mégha 20nm.en is kell tennem.Az árak viszont korrektek és a tisztaságra sem volt panaszom.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
174 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés