Chef Café

Értékelés 1 értékelés 5.0

Elérhetőségek

Cím: 1056 Budapest , Sörház utca 4

Telefon: +36-30-2117368


Kategória: Magyar konyha

Fizetési módok: MasterCard, Visa

Elfogad bankkártyát?: Igen

Parkolás: Környéken

Kutyabarát hely?: Igen

Akadálymentesített?: Igen

Ingyen WiFi: Nem

Kedd 17:00-24:00
Szerda 17:00-24:00
Csütörtök 17:00-24:00
Péntek 17:00-24:00
Szombat 17:00-24:00


További információk

Üzletünk a belváros szívében, a Duna-parttól egy sarokra, (V. kerület, Sörház és Molnár utca sarok) a Váci utca tőszomszédságában található. Családias éttermünk két szinten a múltszázad közepének ódon hangulatát idézi. A galérián található kistermünk 8 főig üzleti - vacsorák, találkozók, megbeszélések remek színhelye lehet.

Magyar borászaink remekműveinek adunk otthont - borkóstolók, borvacsorák keretében -, melynek időpontjáról folyamatosan tájékoztatjuk a borkedvelőket. Borlapunkon csakis hazai pincészetek borait kínáljuk Önöknek, nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy kedves vendégeink bármelyiket – akár csak egy pohárral is – meg tudják kóstolni. Borbarát vendégeink részére egyéni házi borkóstolást tudunk ajánlani, melyben nagy segítségükre lehet az általunk szerkesztett tesztlap és borválasztékunk sokasága.

Az étlap csakúgy tartalmaz hagyományos magyar ételeket is, mint nemzetközi kedvenceket. A hideg előételektől a desszertig mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt, és ha még sem, akkor főzzön fejben, gondolja ki vacsoráját és mi elkészítjük Önnek. Mi nem ragaszkodunk az étlaphoz, mivel van egy mottónk „főzzük ki együtt és főzzük meg együtt”.

Egyéb programokkal is szeretnénk színesebbé tenni az estéket: tánc, zene, éttermi színház, gasztronómiai kurzusok.

Remélem, hamarosan vendégeink körében üdvözölhetjük Önt és barátait, egyaránt!

Vélemények, értékelések (1)