Cheers Kávézó és Kocsma

(1.0) - 1 értékelés
Cím:
1137 Budapest, Katona József utca 2, D
Telefonszám:
+36-30-2740240
Kategória:
Pub

További információk

Kellemes kiszolgálással, szolid árakkal vár minden kedves vendéget a pub.
Első értékelő
Megnyitás
2008. 09. 01.
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Cheers Kávézó és Kocsma
Samuka Samuka
43 értékelés
1 követő
7 plecsni
51 hasznos vélemény
2013. 11. 10. 21:58

Pár hete költöztem Győrből Budapestre, és mivel az albérletben UPC-csomag van, nem tudom nézni a Digisporton a női kézilabda bajnokok ligája meccseit. Egy közeli kocsmában egyszer sikerült, de a kocsma bezárt.... :(
Ma megint BL-forduló volt, és a neten keresgéltem a közelben olyan helyet, ahol a Digisportot lehet nézni, nyilván, közben fogyaszt is az ember. Ráakadtam a Cheersre, jó fotók voltak róla, el is sétáltunk arrafelé a meccs előtt a párommal, meg is kérdeztem a pultoslányt, hogy ha csak é egyedül akarok meccset nézni, akkor is odakapcsol-e - azt mondta, igen! Juhéjj....
A meccs kezdetére értem vissza, a pultoslány az utcán dohányzott a pasijának látszó pasival..... Lementem, leültem, vártam, mint általában vendégként szoktam a szórakozóhelyeken. Csak nem jött a lány... A meccs is elkezdődött, így felmentem, és az utcán kértem tőle egy korsó Drehert, meg hogy akkor legyen kedves a Digisport'-et, ahogy ígérte. Jött is, át is kapcsolta, érkezett a söröm.
Kb. 20 percig volt kerek a történet, ekkor bejött két HMCS (Helyi Menő Csávó). Némi hangos röhécselés után az egyik a kezébe fogta a távirányítót, és átkapcsolt az X-faktorra. De ott éppen reklám volt, ezért vissza is kapcsolt a meccsre.
Eléggé látszott rajtam, hogy a meccset nézem, de ez nem zavarta őt abban, hogy 3 perc múlva újra a "színvonalas hazai zenei szórakoztató műsorra" kapcsoljon. Ők ketten voltak, én egyedül, hát, demokrácia van, vagy mi, kiittam a söröm, kiszámoltam fillérre az árát, és hazajöttem.
A meccset majd megnézem az ehftv.com oldalon holnap este.
De az ilyen hely ne hirdesse magát sportkocsmaként..... szerintem.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés