Charlotte cukrászda

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1056 Budapest, Vámház körút 14.
Telefonszám:
+36-1-7846583
Kategória:
Cukrászda, Kávézó

További információk

Charlotte: a dallamos csengésű női név, mely oly sok nyelven egyként felidézi a női kellemet, bájt, vonzerőt.

No és persze: charlotte, a gömbölyded, puha, aranyló piskóta, mely belül könnyű habot, dús ízharmóniákat rejt – pikáns gyümölcsöt, aromás gesztenyét, friss túrót, valódi csokoládét, sőt akár aszús borhabot.

A Charlotte cukrászda e klasszikus desszert–specialitása mellett még közel 100 féle süteményt, tortát, krémet, habot kínál – valamennyit elsőrendűen friss, természetes alapanyagokból, magas szakmai minősítéssel előállítva. A fagylaltok olasz recept alapján, hagyományos, főzött krémből készülnek, a kávékat, kávékülönlegességeket pedig a Caffé Perté 100 %–os arabica minőségi, olasz pörkölésű kávéjából képzett barista (kávészakértő) főzi.

A legfinomabb belga csokoládéból és minőségi feltétekkel készült „házi” csokoládéink széles választéka segítségével otthonába is magával viheti a Charlotte cukrászda által nyújtott különleges élményeket.

Az italok kínálata is változatos, sőt választékos: teák, üdítők, turmixok, hűtött sörök, nemes borok, pezsgők, hungarikum pálinkák, sőt egyéni kívánságra készített koktélok sokfélesége csábít.

A Charlotte cukrászda kedves vendégeit nem csak finomságokkal, de kifinomult enteriőrrel is fogadja. A Charlottedesign összetéveszthetetlenül egyedi: gyöngyházfényű rózsaszín és tüzes mályva, ragyogó ezüst és exkluzív fekete – valódi glamour az art deco jegyében.
Első értékelő
Fizetési módok: MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Charlotte cukrászda
koák koák
82 értékelés
1 követő
12 plecsni
42 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 12:22

Nagyon finomak a sütemények, második kedvenc cukrászdám! A hely is szép, rendezett, a személyzet is kedves.

Lovas Anna Lovas Anna
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
49 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 13:52

Édességhiányban tértünk be a Charlotte-ba a Kálvin téren, mert nemrég nyílt a hely, és kívülről is nagyon csábító volt, majd meg sem álltunk a második süteményig, annyira finomak és szépek voltak. A lányokkal alig bírtunk szabadulni a cukrászdából, mert a lilás, rózsaszínes színek, tükrök, virágos berendezés marasztaltak, igazi csajos hangulata van a helynek. Következő alkalommal a fagylaltot próbáltuk ki, majd egyszer születésnapra tértünk be ide – mint kiderült, a hely is akkor ünnepelte a nyitási évfordulóját, ennek örömére minden betérőt pezsgővel és csokoládé kóstolóval kínáltak. Hálás vagyok az ilyen figyelmességekért, és szívesen járok vissza máskor is.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés