Champs Sport Pub

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1074 Budapest, Dohány utca 20.
Telefonszám:
+36-1-4131655
Kategória:
Pub

További információk

Champs Sport Pub, a legsportosabb hely!
40 TV, 3 óriáskivetítő, 50 sportcsatorna!

Az olimpikonok által alapított Champs egyedi hangulatot teremt vendégei számára. Sportolói ereklyék, érmek, kupák, és különböző sportágakra utaló boxok teszik vonzóvá éttermünket.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Champs Sport Pub
V. katalin V. katalin
26 értékelés
0 követő
5 plecsni
28 hasznos vélemény
2014. 01. 16. 13:07

Nagyon szereti az egész család. Évek óta látogatjuk és a valamikor még kicsi gyerekek is nagyon jól érezték magukat, mert annyira élvezték a hely különleges berendezését. A fszemélyzet is maximálisan tolerálta a körbenéző gyerekeket. Ezek az alkalmak inkább ebédidőben, délután voltak, pont miattuk. Az ételek finomak, az árak teljesen elfogadhatóak, csak jót tudok mondani.

petruss petruss
32 értékelés
1 követő
10 plecsni
16 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 17:53

Vegetáriánusként mindig félek kicsit, ha új helyre megyek, akkor meg már előre tudom, hogy baj lesz, ha nem is sima étteremről, hanem sportbárról, azaz pasiknak való helyről van szó. Nem is igen volt húsnélküli étel az étlapon, viszont amikor megkérdeztem, hogy ki lehetne-e hagyni az egyik ételből a húst, saját „csak nekem készülő” fogást ajánlottak, olyasmit, ami rajta se volt az étlapon. Nagyon tetszett, hogy ilyen rugalmasak, és végül nagyon jót ettem, ráadásul akkora adagot kaptam, hogy a maradékot hazavittem és még két napig azt ettem – és ezzel nem én voltam az egyetlen. A kiszolgálás amúgy az egész este folyamán remek volt, már tök üres volt az étterem, csak mi ültünk ott, de a pincérek úgy csináltak, mintha nem kívánnának minket a pokolba. A sportbár részét nem tudom értékelni, de étteremként mindenképpen kiváló volt.

S. Dóri S. Dóri
57 értékelés
3 követő
16 plecsni
39 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 16:25

Egy igazán hangulatos hely, sportembereknek és mindenki másnak. Bár erősen a „mindenki más” kategóriába tartozom, nagyon szeretem ezt a pubot. A kiszolgálás figyelmes és kedves, az ételek nagyon finomak, a design pedig még sokadik alkalommal is külön élmény. A boxok megjelenésükben egy-egy sportágat képviselnek, az asztalok pedig trófeákkal, fényképekkel, és az adott sportággal kapcsolatos információkkal vannak körülvéve. Minden boxhoz tartozik tv is, de azon kívül 2-3 másikra is rá lehet látni. Ideális meccsnéző hely, de én a csöndesebb, eseménytelenebb alkalmakat mindig jobban szerettem.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés