Cervantes Intézet

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1064 Budapest, Vörösmarty utca 32
Telefonszám:
+36-1-3543670
Kategória:
Képzés & karrier

További információk

A Cervantes Intézet 1991-ben jött létre, Spanyolország kezdeményezésére és támogatásával. Célja, hogy népszerűsítse a spanyol nyelvet, közreműköjdön a spanyol nyelv tanításában, valamint a spanyolországi és a spanyol nyelvű kultúra terjesztésében.

A spanyol kultúrával ismerkedni vágyók nyelvtanfolyamra jelentkezhetnek, az Intézet által szervezett programokon vehetnek részt. A haladóbbak igénybe vehetik a könyvtár szolgáltatásait. A Cervantes Intézet vállalja a spanyoltanárok továbbképzését, valamint a DELE Spanyol Nemzetközi Nyelvvizsga lebonyolítását végzi hazánkban. Akik szeretnének részt venni a tanfolyamon, azok helyben megtartott és távoktatási tanfolyamok közül is választhatnak.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Cervantes Intézet
eszterga eszterga
30 értékelés
2 követő
10 plecsni
26 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 14:25

A spanyol kultúrát minden ízében támogató és hirdető Cervantes Intézetben a dél-amerikai könyv-, film- és zenerajongók is meg fogják találni legújabb kedvencüket. A művészettől roskadozó könyvtár mellett azonban az intézet nyelviskolája az, ami idevonzza az érdeklődőket. 0-tól 120 éves korig bárki megtalálja a számára kedvező tanfolyamot, ahol egy bizonyos szint felett már anyanyelvű tanárok oktatják a kulturális ismeretekkel átitatott spanyol nyelvet. A főépület mellett még a Liszt Ferenc tér mellékutcájában is üzemel egy kirendeltség, mely természetesen hasonlóan magas színvonallal és felszereltséggel várja a tanulni vágyókat. Nyelvtanfolyam mellé ingyenes könyvtárhasználat jár (az olvasnivalók mellett természetesen a már említett zenei- és filmkínálattal), amit mindenképpen érdemes kihasználni!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés