CDC Ingatlan

0 értékelés
Jártál nálunk? Mondd el a véleményedet! A jó vélemény...
Vendég felhasználó
Vendég

Értékelj minket:

Zárva
Cím:
1054 Budapest, Báthory utca 20
Telefonszám:
+36-1-8839911
Kategória:

További információk

Cégünk az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt, a tanácsadástól a szerződéskötéssel záruló ingatlan értékesítésig , továbbá hitel és biztosítás tanácsadással is segítjük ügyfeleinket.

Arra törekszünk, hogy adatbázisunkban csak olyan ingatlanok szerepeljenek, melyek értékesítési kondíciói (elsősorban az áruk) megfelelnek az adott ingatlan korrekt piaci értékének.

Fontos számunkra az is, hogy mind az eladói, mind a vevői oldal gyorsan és megbízhatóan tudja az adásvételt a segítségünkkel lebonyolítani.

A CDC Ingatlan Hitel - Biztosítás üzletág jól képzett, tapasztalt csapata segíti Önt eligazodni a számos hitelintézet / bank / és biztosító ajánlata között.

A CDC Ingatlan munkatársai számos hazai és külföldi partnerirodával állnak kapcsolatban. Ezáltal képesek vagyunk több ingatlanpiaci résztvevőt is bevonni egy-egy ingatlan értékesítésébe.

A CDC Ingatlan munkatársai, partnerei közül sokan beszélnek nyelveket: angolul, németül, olaszul, ivritül , oroszul és spanyolul is tárgyalóképesek.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - CDC Ingatlan

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Otthon Centrum 1051 Budapest, Hercegprímás utca 2
2 értékelés
Thumbnail Rex Immobilia Bt. 1015 Budapest, Ostrom utca 33
1 értékelés
Thumbnail Városház Kft. Ingatlan Iroda 1111 Budapest, Lágymányosi utca 14
1 értékelés