CBA Príma

(3.5) - 5 értékelés
Cím:
1203 Budapest, Kossuth Lajos utca 33.
Telefonszám:
+36-1-2891090
Kategória:
Szupermarket

További információk

A 40 üzlettel elindult CBA Príma hálózathoz tartozó egységek könnyen felismerhetők, hiszen a már megszokott piros fehér embléma a Príma névvel kiegészülve egy új logóként jelent meg az érintett boltok külső és belső felületein egyaránt.

A CBA Príma kulcsszavai: minőség, megbízható termékek, kedves és szakszerű kiszolgálás, kedvező árak!

A CBA Príma boltok polcain teret kapnak a legkiválóbb magyar élelmiszerek, ezzel is támogatva a hazai termelőket, vállalkozásokat. Minden CBA Príma egység rendelkezik a legkiválóbb hazai borokat felvonultató Mini Vinotéka kínálattal is, valamint a Mert Magyar termékkör összes szereplőjével.
Első értékelő
Fizetési módok: Erzsébet-utalvány, Készpénz
Parkolás: Utcán, ingyen
Brand: CBA
Elfogad bankkártyát? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - CBA Príma
B. mariann B. mariann
30 értékelés
2 követő
4 plecsni
29 hasznos vélemény
2013. 10. 16. 07:55

Igazából a szükség vitt rá hogy ebbe az üzletbe menjek vásárolni, mert volt egy időszak, amikor a Széchenyi pihenőkártyával lehetett fizetni. Na ez már a múlté......:P
Nekem a megszokott törzsvásárlói helyemhez képest kissé zsúfolt az üzlet elrendezése és kaotikus is, az üdítők, a fűszerek össze-vissza vannak rakosgatva, nem találom a szisztémát.
Az árakról: a zöldségek az átlagnál drágábbak és rosszabb minőségűek, a húsárú változó (volt hogy olyan bűz áradt a húspultból, hogy menekülésre fogtam magam), de pl. a csirkemáj általában szép és gusztusos. Ami nagy negatívum a húspultban dolgozó "úr" rendkívül arrogáns és kioktató, még véletlenül sem szabad olyat mondani neki, hogy ez kicsit sok, vagy hogy inkább a másikat, vagy egy pillanat, mert az ilyenektől robban! :(((((
A felvágottas rész gusztusos, az árak barátiak és az eladók is :) A pékárú-sütemény kínálat gazdag, és nagyon jó a mindennapos süteményakció, ember legyen a talpán, aki ellen tud állni neki!!!! :)
A pénztáraknál általában nem kell sokat állni, van elég pénztáros és még kedvesek is! :)
Mindent összevetve azért nem ez a legkedvesebb bevásárlóhelyem, és nagy mínusz, amiért megszüntették a Széchenyi kártyás fizetést!!! :(((((

Zékán Antal Zékán Antal
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 10. 05. 13:13

Tőrzsvásárlo vadyok.Megvan nekem a CBA okoskartya a mékel olcsóban tudok vásárolni akciós termékeket.A jo minőségú rozs kenyeret minden nap csak itt veszek.A hus termékeket is a sajtokat itt szokok dyakran vásárolni.

Petrei István Petrei István
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 08. 25. 10:11

Elég sokat járok ebbe az üzletbe és túlnyomó részt jók a tapasztalataim.Az eladók segítőkészek és nem mogorvák.Az akciós termékeknek jó áruk van és okos kártyával még olcsóbbak.Itt találtam meg azt a kenyeret amit azóta is veszek (KB.2hónapja)mert diétás és az ár/érték aránya nagyon jó,ami nem mondható el egyik nagyobb üzletláncra sem.Az is igaz,hogy az a termék ami nem akciós tényleg drága egy kicsit.Erre találták fel a tudatos vásárlást.Mindig tudok mit vásárolni olcsóbban és az sem elhanyagolható,hogy itt több a Magyar áru mint a többi üzletláncnál.Végül és de nem utolsó sorban a süteményeik verhetetlen árban vannak,bár én nem eszek édességet,de a család többi tagja igen.Tőlem ez az üzlet négy csillagot kap,mert mindig tud nyújtani valamit.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Tortuga Étterem 1203 Budapest, Kossuth Lajos utca 73
27 értékelés
Thumbnail Elevenpark Játszóház 1117 Budapest, Hengermalom út 19
17 értékelés
Thumbnail Szexshop Online 1097 Budapest, Ecseri út 14-16
10 értékelés
Kozi Kozi
35 értékelés
1 követő
7 plecsni
51 hasznos vélemény
2013. 04. 10. 10:39

Ami erről a szupermarketről először eszembe jut: AZ IGAZI CSALÓDÁS. Az előző közért, ami még nem viselte a "príma" jelzőt (2011. októberében leégett) nem volt ugyan ennyire dizájnos, de olcsó volt és minden megtalálható volt benne amit egy ilyen jellegű üzletben keresünk. A pékáru mindig friss volt és friss is maradt (ami a mostani Prímánál már nem mondható el). Igaz, hogy felvágottakat egy idő után már nem vásároltam itt, mert 2 nap után megromlottak, sajnos ez a most is igaz (valószínűleg ez nem a hűtés vagy a közért hibája, hanem a gyártó sara). Még az újra nyitáskor próbálkoztam valamiféle sonkával és trappista sajttal (kár volt), a sonka a 2. nap ragacsos, a sajtnak pedig már a kicsomagoláskor volt valami gyógyszerre emlékeztető mellékíze (azóta ilyen jellegű termékekkel nem próbálkozom). A tőkehússal eddig még gond nem volt az elfogadható. Az üzlettér ugyan szépen be van rendezve, de nagyon sötét. A zöldség és gyümölcs áru nem valami szép (és drága). A termékek többsége még az akciókor sem mondhatóak olcsónak, sőt azok is drágák, drágák, drágák. Ezért a CBA Príma tőlem mindössze 2 csillagot kap.

Csokai Monika Csokai Monika
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 02. 11. 18:46

kellemes környezet, tiszta, nagy választék, jó árak.