CBA Príma

(3.5) - 9 értékelés
Cím:
1083 Budapest, Futó utca 37-45.
Telefonszám:
+36-1-7101237
Kategória:
Élelmiszerbolt

További információk

Üzletünk a Corvin Bevásárlóközpontban található.

A CBA a hazai piac élenjáró, magyar tulajdonosi körrel rendelkező élelmiszerlánca.

Az elmúlt időszakban nyitott új üzletek és a folyamatosan felújított egységek kiemelkedő színvonala lehetővé tette, hogy a CBA Príma néven egy felsőkategóriás boltcsoport születhessen meg. A CBA Prímával egy olyan boltkategória jött létre, mely az eddigieknél jobban szabályozott, sok tekintetben egységes kínálattal és azonos megjelenéssel rendelkező üzleteket foglal magában.
A 40 üzlettel elindult CBA Príma hálózathoz tartozó egységek könnyen felismerhetők, hiszen a már megszokott piros fehér embléma a Príma névvel kiegészülve egy új logóként jelent meg az érintett boltok külső és belső felületein egyaránt.

A CBA Príma boltok polcain teret kapnak a legkiválóbb magyar élelmiszerek, ezzel is támogatva a hazai termelőket, vállalkozásokat. Minden CBA Príma egység rendelkezik a legkiválóbb hazai borokat felvonultató Mini Vinotéka kínálattal is, valamint a Mert Magyar termékkör összes szereplőjével.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Ingyenes mélygarázs
Brand: CBA
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
9 korábbi értékelés - CBA Príma
zsofka zsofka
20 értékelés
0 követő
4 plecsni
10 hasznos vélemény
2013. 09. 04. 22:52

A választék jó, sokféle termék megtalálható, azonban a frissességgel és kiszolgálással rendszeresen problémám van. A meleg étel részen pl rendszeresen van poshadt szagú rizs, többször adtam már vissza általuk frissnek titulált halat, mert olyan büdös volt, mintha hetek óta ott lett volna, valamint salátából is vettem már romlottat, nem egyszer. A kiszolgálók közül többen jóformán odavágják az emberhez az árut, bármennyire is udvarias vagy.

Baukál Gábor Baukál Gábor
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 08. 23. 10:31

Szuper kiszolgálás és sokféle árú.
Szerintem talán ez az egyik legnagyobb CBA,amúgy nem vagyok CBA párti,mert szerintem drágább, mint a hasonló típusú egyéb pl. Spar üzletek. Viszont itt volt egy pozitív csalódásom, mert amikor úgy volt, hogy megszűnik a Multipont rendszer, és el kell költeni róla a pontokat, akkor a pénztáros nagyon segítőkész volt, és mondta, hogy még mennyi értékben nézelődjünk, hogy ne vesszenek el a nagy nehezen összegyűjtögetett pontjaink.

kofalvid kofalvid
31 értékelés
0 követő
8 plecsni
55 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 12:06

Mivel ez a bolt van szinte csak a közelemben ezért naponta járok ide. Itt van probléma bőven. A pénztárban dolgozók nagyrészt olyanok, mintha először ültették volna be őket a nyomogatós gép mögé. Lassúak, nem értik a dolgukat, és szeretnek kellemetlen stílusban válaszolni bármire. A fagyasztójuk és a hűtőjük néha működik, néha nem, emellett folyamatosan leltároznak, és ezt általában csúcsforgalomban teszik, este 6 körül, úgy hogy a vásárlók alig férjenek el. Egyébként ebben az időben sem üzemel 3 pénztárnál több soha, ezért ilyenkor azt általános várakozási idő kb. 30 perc mire sorra kerül az ember. Ha van a közeledben más hasonló kategóriájú hely, akkor véleményem szerint inkább oda menj…

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 06. 27. 21:20

Szerintem talán ez az egyik legnagyobb CBA,amúgy nem vagyok CBA párti,mert szerintem drágább, mint a hasonló típusú egyéb pl. Spar üzletek. Viszont itt volt egy pozitív csalódásom, mert amikor úgy volt, hogy megszűnik a Multipont rendszer, és el kell költeni róla a pontokat, akkor a pénztáros nagyon segítőkész volt, és mondta, hogy még mennyi értékben nézelődjünk, hogy ne vesszenek el a nagy nehezen összegyűjtögetett pontjaink.

LD714 LD714
38 értékelés
0 követő
9 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 14:47

Az összes általam ismert CBA közül ez a legnagyobb alapterületű és egyben a választék is itt a legnagyobb. Bár nagyon sok pénztár van, de sosincs nyitva egyidőben az összes, így délutánonként a munkaidő végével (és utána még órákig, akár 7-8 körül is) hatalmas sorok tudnak feltorlódni, gyakran 10 percnél is hosszabb ideig tartott, míg sorra kerültem. Ugyanakkor megéri, mert az árak a kisebb boltokhoz képest tényleg alacsonyak, napközben pedig "amrnnyit eszel, annyit fieztsz" alapon meleg ételeket is lehet kapni, önkiszolgáló alapon műanyagdobozba kimérve.

Nelli Nelli
60 értékelés
1 követő
13 plecsni
49 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 11:48

Egy héten többször is megyek ebbe a CBA-ba, mert ez van a legközelebb és nagy választékkal rendelkezik. Mindent meg lehet itt találni, a zöldség-gyümölcstől kezdve a Fornetti (!) pulton keresztül egy meleg étel pultig. Ami hatalmas ötlet, az hogy a meleg étel pultnál lehet választani többféle előre bepácolt husiból, és ott előttünk megsütik frissen. Igaz ez kicsit időigényes, de meg lehet beszélni a séf bácsival, hogy addig válogat az ember és majd visszamegy.
Ami nem annyira jó, hogy sokan vannak és időnként kevés a pénztár is. A környéken azt hiszem ez az egyetlen ilyen nagyobb áruház, ezért a tömeg. Illetve a zöldség-gyümölcs minősége nem éppen a legjobb. A zöldségek sokszor éretlenek, vagy éppen túlságosan is azok.
Összességében jó kis hely, bárkinek tudom ajánlani.

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 21:35

A CBA-ról azt tudom, hogy ahány CBA, annyi féle üzlet. Általában kifejezetten rosszak. Szegényes választék, alig van friss áru, és találkoztam már olyan CBA-s csemegepultossal, aki kioktatott, mikor megkértem, hogy vegyen már le a felvágottból, mert 15 dkg-t kértem, nem 22-t. Viszont ez a CBA nem hasonlít az átlagos CBA-khoz. Hatalmas a választék, már-már hipermarketszerű, csak ruhát nem árulnak. A választék mindig bőséges, a pékáru részleg kifejezetten jó, még teljes kiőrlésű, magvas árukat is kapni. Ami pedig a legnagyobb előnye, a kis kifőzde. Ezt nagyon jó ötletnek tartom. Van egy pult, ahol frissen készült ételekből lehet válogatni, vannak saláták is, és sütemények is. Mindenki magának kis dobozba pakolhatja, megméri, és már viheti is a kasszához. Van egy másik kiszolgáló pult is, ahol pedig frissen készült, főleg rántott húsféléket, pörköltöket lehet kérni. Általában egész jók az ételek.

K.Orsi K.Orsi
40 értékelés
1 követő
11 plecsni
38 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 18:54

Kiderült, hogy már a CBA-ból is van szupermarket és én nemrég ki is próbáltam. Igényes ez az új üzlet és nagyon nagy, van itt minden az élelmiszeren kívül is, iskolaszer, konyhai gépek és háztartási eszközök. Nem is tudom felsorolni annyira sokrétű a kínálat. A zöldséges és a hideg konyha pult tetszett itt. Valahol a vásárlás közben kicsit sokká is vált számomra, hogy ekkora a választék, de lehet csak azért tűnt így, mert kisebb boltokban szoktam vásárolni. Mindenesetre CBA-t eddig nem szerettem, itt mégis jól éreztem magam. Miivel errefelé dolgozom már volt, hogy kipróbáltam az üzlethez tartozó kávézót is. Csak kávét ittam, de jól néztek ki a sütik is. Elég multifunkciós CBA ez, szóval ajánlom :)

Vendég felhasználó Vendég
2017. 05. 24. 09:40

Baukál nagyon elfogult a CBa-val. A zöldség árujuk nagyon sokszor elő fordul,hogy nem friss.