Cat Café

(4.5) - 11 értékelés
Cím:
1065 Budapest, Révay utca 3
Telefonszám:
+36-20-6173301
Kategória:
Kávézó

További információk

Klasszikus kávézó cicakedvelőknek sok szép macskával.
Első értékelő
Megnyitás
2013. 02. 21.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
11 korábbi értékelés - Cat Café
Pécsi Zoltánné Brigi Pécsi Zoltánné Brigi
44 értékelés
0 követő
6 plecsni
58 hasznos vélemény
2016. 07. 04. 02:31

Ahogy elnézem a pozitív értékelések már igencsak régiek. :(
A gyerekeim imádták a helyet ezt le kell szögeznem a legelején.
Ahogy beléptünk, személyzetnek korántsem kinéző egyik tag rögvest a kezünkbe nyomta a szabályzatot, mielőtt hellyel kínált volna. Lehet hogy ma éppen én vagyok szőröző hangulatban, de ez nem volt annyira szívélyes fogadtatás.
A hely maga nagyon ötletes és egész jól néz ki.
Még az árakat sem mondanám túlzottnak (persze a belvárosi helyszínt nézve). De nekünk egyik süti sem ízlett.
Nekünk most is van két nagyon kedves cicánk, aki családtag. De itt, amikor a macska felugrott az asztalra és elterült, én egy kicsit megijedtem. Szerintem ez nem a normális kategória, hogy a macskaszőr az ételben és az italban landoljon. :O
Szóval a cicák cukik, szépek, aranyosak. De a hely egyébként semmi. Csak azoknak ajánlom, akiknek nincs cicájuk és máshol nem tudnak macskaközelben lenni.
A felszolgálás stílusa és módja szerintem manapság egy európai városban kevés.

N. Henriett N. Henriett
12 értékelés
0 követő
3 plecsni
11 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 10:09

Nem régiben látogattuk meg ezt a helyes kis kávézót. A hely hangulatát a szabadon lévő macskák adják, akik sajnos (lehet a késői óra miatt) de végig aludtak. A házirendben ki van kötve, hogy alvó macskához nem nyúlunk, tehát ebből következve csak egy szegényesen berendezett drága kávézóba találhatjuk magunkat. A macskák cseppet sem aktívak, játékosak vagy barátságosak. Szerencsétlen módon az itallapról azt amit elsőnek választottam nem tudták felszolgálni,mert nem volt éppen elérhető...sajnos a hely nem nyerte el annyira a tetszésemet, hogy még egyszer meglátogassam...

Karacsonyi Betty Karacsonyi Betty
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 12. 05. 16:17

Saját cicám meghalt, és nagyon szomorú voltam. Körülményeim nem engedik, hogy másikat fogadjak be. Nagy örömömre szolgált, mikor rátaláltam erre a cicás kávézóra, ahol annyi boldogság hormont kaptam, hogy vissza is mentem, remélem még lesz rá alkalom kedves szabad cicákat simogatni. A kiszolgálás is rugalmas, kedves. Jól éreztem magam! Köszönöm

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Juckó Juckó
10 értékelés
1 követő
3 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 10. 16. 10:37

Nagyon hangulatos hely, akik szeretik a cicákat azoknak tökéletes kikapcsolódást biztosít ! A három cica gyönyörű, barátságos, és játékos. A kikapcsolódást még tetézi hogy többfajta társasjátékból lehet válogatni a polcokról, hogy a vendégek jól érezzék magukat. A személyzet nagyon kedves, közvetlen. Cicások és nem cicások látogassátok bátran a kávézót, nem fogtok csalódni :) !

O. Zsuzsanna O. Zsuzsanna
14 értékelés
1 követő
4 plecsni
14 hasznos vélemény
2013. 10. 04. 10:33

Macskabarátoknak tökéletes. Nagyon különleges és szép cicák vannak, a hely az ő ízlésüknek van kialakítava. a kiszolgálás kedves és gyors. Isteni teát ittunk. A sok macska ellenére a hely tiszta és semmi macskaszag.

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2013. 09. 08. 18:24

Hétköznap este látogattam el a kávézóba. Nem sokkal este 8 után és 10 órakor zár a hely. Szerencsére sok szabad asztal volt. A pincér rögtön tájékoztatott minket az alapvető szabályokról és hellyel kínált.A cicákat nem volt olyan könnyű magunkhoz édesgetni. Jó pár cica aludt és lustálkodott. A Main Coon-ok méltóságteljesen sündörögtek. Némelyik cicussal sikerült jót játszani. Jeges teát kértünk, amit frissen főzött teából készítenek, és ez egy kissé időigényes. Fizetéskor a pincértől 50% kedvezményt kaptunk, mert érzése szerint túl hosszan kellett várakoznunk az italunkra. Szimpatikus hely, és igazán szórakoztató a cicákat hajkurászni, és micsoda sikerélmény egy jót játszani velük.

Nefertiti Nefertiti
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 07. 17. 16:15

Mivel én cicás vagyok, nem hagyhattam ki, hogy ne látogassak el erre a helyre :) Türelmesen kivártam, míg bejutottam és nagyon megérte a várakozást! A hely sajátosságából adódóan a cicák nem szemtelenek, bár lehetnének azok is, és egyszer sem sikerült elbotlani bennük - nem úgy mint otthon a sajátomban :) A vendéglátók nagy hangsúlyt helyeztek a cicák jólétére, tisztaságra, kultúrált a mosdó is. Olyan igazi családi hangulatot teremtettek azzal, hogy a földszinten és az emeleten is van két nagy kanapé, ahol bárki kedvére dögönyözheti azt a cicát, amelyik épp szóba áll vele. Tökéletesen megvalósult a hely varázsa amiért odamentünk, és emellett az ott fogyasztható kávé/tea - édességek is kiválóak. Nagyon udvarias a személyzet, ami nem mellékes manapság. Bátran ajánlom az összes cicabarátnak, hogy legalább 1x látogasson el oda, igazi emlék lesz :)

Kata7555 Kata7555
102 értékelés
14 követő
18 plecsni
121 hasznos vélemény
2013. 06. 27. 10:01

A Cat Caféra egy kuponoldalon akadtam rá. Személy szerint inkább kutyás vagyok, de úgy éreztem, hogy a férjem nagyon értékelné, ha elmennék ebbe a kávézóba, mert ő viszont imádja a macskákat. Foglaltam is asztalt, bár, mint kiderült nem is lett volna szükséges, mert a délelőtti órákban mentünk, akkor pedig még nincs nagy tömeg szerencsére. Amikor megérkeztünk még kicsit furcsán néztünk azokra a vendégekre, akik az asztalon az ételeik mellett simogatták a cicákat. Aztán miután a házirendről tájékoztatott minket a pincér úgy gondoltuk, hogy felmérjük a terepet és utána fogyasztjuk el a reggelinket. Az emeleten egy igen barátságos pihenő van berendezve, ahol a cicusok és a látogatók lustálkodhatnak, illetve néhány asztal is gazdagítja a látképet.
A földszinten kényelmesen elrendezett asztalok vannak és egy külön kis "játszóterem" a macskák nagy örömére mindenféle jóval, amit csak egy macska kívánhat. A cicusok szabadon járnak-kelnek a vendégek között. Nincs szabály, ami rájuk vonatkozik, bármit csinálhatnak. Ha éppen ahhoz van kedvük, hát felugranak az asztalra vagy éppen naphosszat fekszenek kedvenc székükön vagy játszanak egymással.
Számomra kicsit furcsa volt az, amikor kibontottam az előre csomagolt tortilla tekercsemet és 2 macska ugrott fel az asztalra a tányérom mellé. Nagyon öntörvényűek és nem igazán szeretik, ha nem az történik, amit ők szeretnének. Így kicsit kényelmetlen volt enni, viszont a pincérek segítőkészek voltak és próbálták úgy terelgetni a macskákat, hogy nyugodtan fogyaszthassuk el a reggelinket.
Mindent összevetve egy jó és érdekes élmény volt. Annak tudnám ajánlani, aki nagy macskabarát.

LD714 LD714
38 értékelés
0 követő
9 plecsni
28 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 17:30

Bár csak nemrég nyílt meg, máris óriási népszerűségnek örvend. Ajánlatos előre asztalt foglalni, különben könnyedén előfordulhat, hogy spontán betérve nem találunk szabad asztalt. Az árak kissé borsosak, ráadásul ha tovább maradunk, minden ott töltött órában kötelező fogyasztani valamit, de a hely különlegessége miatt így is megéri. Szerencsére nagyon sok cica lakik a kávézóban, így hiába töltik idejük jelentős részét alvással (ilyenkor a szabályzat szerint tilos zavarni őket) mindig akadnak olyanok is, akik kaphatók némi simogatásra és/vagy játékra.

OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2013. 04. 26. 21:41

Sajnos nem mondhatok túl sok jót a helyről, mert mindössze kétszer voltam, és mindkétszer hoppon maradtam. Vagyis sajnálatomra nem sikerült bejutnom a kávézóba, mert egy zsebkendőnyi hely sem volt! Legfőképp azért, mert tényleg rengeteg kávézni szándékozó cicabarát gyűlt össze. Az üzlet számára természetesen az a jó, ha mindig tömve van, és mivel két szintes a kávézó, ez dupla öröm, dupla haszon. Mivel a barátnőm és én nem egyszer kiszorultunk a délutáni-kora esti dömpingből, úgy döntöttük, hogy megfogadjuk a régi jól bevált mondást: ki korán kel, aranyat lel. Azaz, legközelebb nyitás környékén érkezünk, nehogy kimaradjunk harmadjára is. Egyébként barátságos hely, a cicáknak külön szeparált szobája van, ahova a felügyelő engedélyével lehet belépni és játszani a szőrpamacsokkal. Kérésre az asztalunkhoz is hozzák őket, de vigyázni kell, nehogy a belemártsák a bajszukat az italunkba vagy a sütinkbe, mert tilos az etetésük. A cicakommandó lelkesen hozza-viszi a macskákat egyik asztaltól a másikig, egyik vendégtől a másikig. A sürgés-forgás, a nyávogás és a dorombolás is garantált, csak kapjon ülőhelyet a betérő.

Zemankó Anikó Zemankó Anikó
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 02. 12. 16:34

Fantasztikus cicahangulat, nyugalom, kedves kiszolgálás jellemző a Cat Caféra ;-)