Casada Health & Beauty

0 értékelés
Cím:
8380 Hévíz, Schulhoff Vilmos sétány 1.
Telefonszám:
+36-20-577-2700
Kategória:
Bútorbolt

További információk

Nyitva tartás:
Kedd-Szombat: 08:00-14:00
Hétfő-Vasárnap: Zárva


Bemutatkozás
"Relax in style - das ist unser neues Bewusstsein."
"Relax in style - ez a mi új öntudatunk."

Éppen azokban az időkben, amikor a hétköznapokon mindannyian a "válság" és hozzá hasonlók szavakkal kényszerülünk konfrontálódni, fejlesztjük ki az emberekben azt a szükségletet, hogy saját magukra, az egészségükre és az általános jó közérzetükre koncentráljanak. Pontosan látjuk, hogy ma már milyen sokan alkítják otthonukat wellness-élménnyé, mellyel azt a trendet követik, amit "Homing"-nak hívnak. Sőt, ennek a folyamatnak a finomítása is tettenérhető, méghozzá abban az igényben, hogy ezt a "Homing"-ot stílusosan vigyék véghez.

A CASADA termékpaletta mindazt kínálja, amivel ezek az új igények kielégíthetők.
Jakob Radtke - Casada Deutschland


A Casada Hungary Kft. masszázstermékeket forgalmazó, pécsi székhelyű, a németországi Casada GmbH. 12 éves magyar leányvállalata.

Cégünk alapfilozófiája az embereknek az egészséghez és az egészséges életmódhoz kötődő viszonyának javítása, valamint a rendszeres regenerálódás és folyamatos prevenció megvalósítása, ezáltal a mindennapi élet tartalmasabb megélésének masszázstermékeink általi elősegítése.

Bemutatótermeink megtalálhatóak a Max City-ben, a Material Centerben, az Interspar Hipermarketek előterében, a Hévízi Szent András Reumakórház aulájában, a Pólus Centerben, az Arena Plazaban, a Savoya Parkban és számos más Bevásárlóközpontban.
Tevékenységünk során kiépítettünk egy stabil és hosszú idő óta hatékonyan működő, magas színvonalú infrastruktúrát, valamint egy képzett és szakmailag elkötelezett szakembergárdát az ország egész területén.
Társaságunk és termékeink hiteles hátterét hivatott alátámasztani a cég átfogó minőségbiztosítási vizsgálata, melynek eredményeképpen a Casada Hungary Kft. 2005. szeptember 10-én megszerezte az ISO 9001 hivatalos minőségbiztosítási tanúsítványt.
Termékeink némelyikét (Maxiwell, Quattromed, Smart II.) a Magyarországon legelismertebb orvosi minőségtanúsítási szervezet, az Egészségügyi Minőségfejlesztési és Kórháztechnikai Intézet (ORKI) is bevizsgálta, mely garantálja, hogy termékeink használata egészség megőrzésére alkalmas, ezért megvásárolható szinte valamennyi magyarországi Önkéntes Egészségpénztáron keresztül is. Ezen felül termékeink gyógyászati, prevenciós és rehabilitációs célú felhasználásának lehetőségeit további tesztek és orvos-szakmai vizsgálatok eredményei is alátámasztják.

A Casada Hungary Kft. magas szintű szolgáltatásairól a következő lehetőségek tanúskodnak: Kamatmentes áruhitel, Bankkártya elfogadás, Egészségpénztár elfogadóhely, 10 év garancia, Ingyenes házhozszállítás.

Brand: Casada Health & Beauty
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Casada Health & Beauty

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház 8380 Hévíz, Dr. Schulholf Vilmos sétány 1.
10 értékelés
Thumbnail Hotel Kalma, Gyöngyvirág Étterem és Kávéház 8380 Hévíz, Rákóczi utca 12
8 értékelés
Thumbnail Hotel Helikon*** 8360 Keszthely, Balatonpart 5.
10 értékelés