Campona Bevásárló és Szórakoztató Központ

(4.0) - 18 értékelés
Cím:
1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.
Telefonszám:
+36-1-4243000
Kategória:
Bevásárlóközpont

További információk

Több mint 150 színvonalas üzletünkben szinte nincs olyan, amit ne találnál meg, kávézóink, éttermeink izgalmas ízekkel várnak a hét minden napján reggeltől estig. A Campona különlegessége, mondhatni ékköve az egyedülálló Tropicarium pedig lélegzetelállító élményekkel ajándékoz meg mindenkit, aki be- vagy visszatér hozzánk. A családok kényemét szolgáló Kölyökpark és számos más vissza-visszatérő program, mint a Minimax napok teszik teljessé a Campona látogatóinak életét.
Megújult honlapunk is a fentiek szellemében készült, őszintén reméljük, könnyen eligazodsz rajta és sikerül megtalálnod azt, amit kerestél. Mi pedig várunk, Isten hozott délen!


Közel 160 üzlettel vár Dél-Buda legnagyobb bevásárló- és szórakoztató központja!

• Tropicarium Óceanárium,
• 11 termes mozi, 3D vetítővel,
• kaszinó,
• Fitness és aerobic, szolárium, fodrászat, kozmetika,
• Kalandpark gyermekeknek 1000 nm-en,
• kiváló és széleskörű szolgáltatások,
• divatüzletek nagy nemzetközi márkák kínálatával,
• cipő és bőráru üzletek,
• óra-, és ékszerszaküzletek,
• kreatív hobby és ajándékboltok,
• éttermek, kávézók,
• Dél-Buda legnagyobb Tesco hypermarketje
Első értékelő
Megnyitás
1999. 07. 01.
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Saját parkoló
Elfogad bankkártyát? Igen
Pláza Campona Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
18 korábbi értékelés - Campona Bevásárló és Szórakoztató Központ
Bíró Gabriella Bíró Gabriella
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 23:08

Nem a kedvenc plázáim egyike, túl nagy, nehezen megtalálhatóak benne a dolgok! Előnye talán, hogy szinte van "minden", a Tropicariumról nem is beszélve, sok gyerkőc nagy kedvence! Csakis kizárólag akkor jövök ide, ha a Tropicariumba indulunk családostul.

Pápai László Pápai László
24 értékelés
1 követő
6 plecsni
73 hasznos vélemény
2013. 12. 11. 13:12

Szeretek ide járni.Útba is esik,és jól összeszedett boltok vannak benne.Gyakorlatilag az egész család talál megfelelő üzletet magának, és a parkolóban sosincs telt ház, hisz van mélygarázs, külső egyszintes, és egy külső háromszintes , ráadásul mind ingyenes.

Safárikné Auer Tünde Safárikné Auer Tünde
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 11. 10. 09:20

Nagyon szeretjük a Camponát családommal együtt. Lakóhelyünktől nincs túl messze és ha tehetjük, férjemmel oda szoktunk menni egy-egy jó filmet megnézni a moziban.
Az összes üzlete nagyon szép és mindenhol kedves, segítőkész eladóval találkozunk.
Gyerekeinkkel már többször jártunk a játszóházban is, ahol remek játékok vannak.
Nagyszerű kikapcsolódást ígér minden egyes "camponás" látogatás.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Kompház 1222 Budapest, Gyár utca 1.
4 értékelés
Thumbnail Csodák Palotája interaktív múzeum 1225 Budapest, Nagytétényi út 37-43.
32 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
P. Judit P. Judit
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 11. 08. 12:36

Minden egy helyen!Szó szerint bevásárló és szórakoztató központ.Szerintem a legjobb egész Budapesten.Mindent megtalálsz benne.Remek kávézót,mozit és a heti nagybevásárlást is letudhatod.Barátnökkel egy kávé,pletyi közben,migy a gyerek a játszóházban.Tökéletes....

K. 29 K. 29
77 értékelés
1 követő
10 plecsni
45 hasznos vélemény
2013. 10. 04. 09:02

Végre egy olyan hely ahol még cirkusz tér is van az áruház előtt. Ugyanis a Pólus Center is ilyen hely de az bent van a városban és tőle néhány száz méterre meg ott van a Városliget és a Fővárosi Nagycirkusz épülete ez az áruház meg a külvárosban van és az itteniek is szeretnének szórakozni nem csak a belvárosiak.

K. 29 K. 29
77 értékelés
1 követő
10 plecsni
45 hasznos vélemény
2013. 10. 04. 09:01

Végre egy olyan hely ahol még cirkusz tér is van az áruház előtt. Ugyanis a Pólus Center is ilyen hely de az bent van a városban és tőle néhány száz méterre meg ott van a Városliget és a Fővárosi Nagycirkusz épülete ez az áruház meg a külvárosban van és az itteniek is szeretnének szórakozni nem csak a belvárosiak.

Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 25. 09:56

Sok-sok üzlet, de valójában minket is a Tropicarium vonzott a legjobban. Nem a legnagyobb, de ez még vonzóbbá teszi számomra.

Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 20. 07:20

Rengeteg üzlet, innen nehéz üres kézzel távozni, a Tropicariumot pedig ne hagyja ki senki, mert óriási élmény!

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
259 hasznos vélemény
2013. 04. 28. 16:34

Bármikor ha kedvem tarja, szívesen látogatok el a Camponába, ugyanis itt mindig találok megfelelő kikapcsolódásra szolgáló helyszínt. Szeretem a boltjait is, mindent meg tudok egy helyen vásárolni, ez teljesen alkalmas akkora, ha nincs kedvem a városban ingázni ide oda. Szerencsére mindig jól érzem magam itt, meg mindent megtalálok az üzletekben.

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2013. 04. 26. 16:25

Íme egy életkép, ami elmondja, hogy mit jelent nekem a Campona, ami kocsival 15 percre van a lakóhelyemtől:
Unalmas szombat vagy vasárnap délutánon egyszer csak jön az ötlet, hogy moziba kellene menni. Veszem a telefont, és a legközelebb élő barátaimnak felvetem az ötletet. Megbeszéljük, hogy mikor találkozunk, és indulunk a Camponába, de nem egyből a filmre, amire jegyet foglaltunk. Szánunk arra is időt, hogy előtte beüljünk egy igazi, finom kávéra, vagy a különböző éttermek közül mindenki kiválasztja a neki tetszőt, és a megvett vacsorával leülünk, és beszélgetünk. Persze lányok vagyunk, úgyhogy be kell szaladni egy-két boltba is. Részemről a Libri-be és a KreatívHobby-ba muszáj betérni.
Ideje átvenni a jegyet. Persze, még kell a filmhez valami rágcsálni való. Aki akar, leugorhat a Tescoba, vagy a pékségbe.
Ha minden megvan, beülünk a filmre, amit érdemes 3D-ben megnézni.
A szórakozás után indulhatunk haza.
A fentiekből látszik, hogy a kényelemért szeretem a legjobban ezt a plázát. Nem túl nagy, de nem is túl kicsi. Ami nekem kell, az mind megvan benne.

tavsan tavsan
31 értékelés
1 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 17:44

Régebben sokkal gyakrabban jártam a Camponába, a Forma-1-es közvetítéseket számomra mindig nagyobb élmény volt itt nézni, még az RTL-es időkben, mint a tévéből. De az utóbbi hónapokban nem is jártam erre, mert elsősorban a belvárosban mozgok, ezért idő és plusz energia lenne kimenni Budafokra. Ráadásul olyan dolgokért, amiket tényleg könnyebben megközelíthető helyeken is meg tudok találni. De ha erre van dolgom, feltétlenül benézek - az akciókat, nyereményjátékokat imádom, szóval ha ilyet látok, arra itt is lecsapok. A Tropicariumot pedig még mindig nem láttam, sőt, állítólag a Csodák palotája miatt is érdemes felkeresni a helyet, szóval nem kizárt, hogy heteken, vagy napokon belül mégis visszatérek. :)

pirieszti pirieszti
58 értékelés
0 követő
14 plecsni
71 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 09:08

Campona bevásárlóközpont az RTL székház mellett található. Bár kicsit kiesik a belvárosi forgatagból, de BKV-val remekül megközelíthető. Az autósok számára pedig egy remek parkolóhely van kialakítva, ami mindvégig ingyenes. Szeretek ide járni, mert nincsen hatalmas tömeg, nyugodtan lehet nézelődni, úgy hogy nem löknek fel közbe hárman. Amíg mi lent nézelődünk a ruhaboltokban, fönt a fiúk elfoglalhatják magukat a számítógépes technikai boltokban. Majd a nagy vásárlás végére beülhetünk egy moziba, vagy ha felejthetetlen programot akarunk, akkor érdemes benézni a Tropicariumba. Egyedülálló élmény ahol testközelből figyelhetjük a cápákat, tengeri halakat. Gyerekeknek ez nagyszerű program, de felnőttek is nagyon élvezik.

Kamilla Kamilla
28 értékelés
0 követő
11 plecsni
33 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 15:06

A Campona valójában soha nem tartozott a kedvenc bevásárlóközpontjaim közé. Ennek valószínűleg az a legfőbb oka, hogy az eljutás a bejáratig számomra mindig nagyon körülményes volt… És mivel soha nem nyújtott számomra olyan extra szolgáltatást ez a bevásárlóközpont, amit máshol ne találhattam volna meg gyorsabban, egyszerűbben, és könnyebben, ezért néhány mozi látogatáson és általános nézelődésen túl nem mélyültem el jobban a Campona nyújtotta lehetőségekben. Valószínűleg igen nehéz lehet peremkerületként versenyre szállni a belváros nevesebb, nagyobb, és könnyebben megközelíthető bevásárlóközpontjaival. A Tropicariumhoz hasonló más programok, extra rendezvények és különleges szolgáltatások talán bevonzhatják a távolabb lakókat is.

Ludmilla Ludmilla
28 értékelés
2 követő
9 plecsni
29 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 11:02

Őszintén szólva, a Campona esetében kicsit elfogult vagyok. Kicsi korom óta járunk ide moziba vagy vásárolni, én a mai napig még fodrászhoz is. A városnak ennek a szegletében nincs más „szórakoztató egység”. Azt szeretem benne a legjobban, hogy nem hasonlít a hatalmas modern plázákhoz, látszik rajta, hogy már több, mint 10 éves. Teljesen belátható a mérete, és amióta több helyre tettek mozgólépcsőt, azóta sokkal kényelmesebben is mozog az ember a két szint között. Kár, hogy manapság már nem ilyeneket építenek. Amióta hozzáépült a Tesco, sokkal praktikusabb is ott vásárolni, a pláza abban a részében mindig nyüzsgés van. Ott van a Tropicarium, a mozi is jó, és most költözött oda a Csodák palotája is, szóval én csak ajánlani tudom! :) Ez nem elsősorban pláza, inkább szabadidő központ.

Réka Réka
56 értékelés
2 követő
12 plecsni
70 hasznos vélemény
2012. 10. 13. 13:15

Kiskoromban rengeteget jártam a Camponába. Állandóan a Tropicariumban lógtam, imádtam tapogatni a rájákat, meg felfedezni a tenger élővilágát. Akkor még nem számított, hogy rengeteg üzlet is található a központban, hiszen gyerekfejjel a vásárlás a felnőttek dolgának számított. Így pár év után, mikor visszatértem, valahogy már nem éreztem magam olyan jól, mint kisgyermekkoromban. Felnőttfejjel is a Tropicarium a legjobb szolgáltatás, amivel a Campona rendelkezik, Budafoki lakosok biztos sokkal több jót tudnának róla elmondani, azonban én, mint tipikus belvárosi csak ennyit tudtam.

Bettu_ska Bettu_ska
610 értékelés
2 követő
28 plecsni
228 hasznos vélemény
2013. 05. 31. 23:29

Itt is végigjártam már az üzleteket, nagyon tetszett, nem maradhatott ki a sorból.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 05. 17. 10:37

Sajnos kieső helyen van, viszont nagyon jók a boltok, és olykor megéri kikocsikázni.

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
170 hasznos vélemény
2013. 04. 29. 20:22

Eléggé kiesik nekünk, de a Tropicarium miatt megéri elmenni: igazán különleges élmény!