Calvin Restaurant & Cafe

(3.5) - 2 értékelés
Cím:
1091 Budapest, Kálvin tér 8.
Telefonszám:
+36-1-2151215
Kategória:
Étterem

További információk

A Calvin Cafe igyekszik ezt a hangulatot átadni a vendégeinek,hiszen az étterem falain a régi Kálvin tér jelenik meg, a múlt századforduló idején.

Ha van egy kis ideje maradjon nálunk egy erős feketére, ebédeljen, vacsorázzon, legyen egyedül, vagy társasággal, mi mindig szívesen látjuk, és persze ne felejtse otthon a laptopját sem, hiszen éttermünkben az internetet ingyenesen használhatja. Hívja meg barátait meccs nézésre, lepje meg kedvesét, mi biztosítjuk a jó hangulatot.

Étlapkínálatunkon megtalálható mind a magyaros, mind a mediterrán konyha. Minőségi magyar boraink mellet coctail bárral várjuk nyáron a teraszunkon. Hetente kétszer élő zene szórakoztatja vendégeinket.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Calvin Restaurant & Cafe
koák koák
82 értékelés
1 követő
12 plecsni
43 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 12:19

Többször is ebédeltem már itt, mindig finomak voltak a kaják, olcsó.
Utolsó látogatásom kb. 1 hónapja volt, amikoris gombát ettem. Nagyon finom volt, de estére iszonyatos hasfájásom lett, éjjel pedig jött a hasmenés és hányás.... Mindezek ellenére fimonak a kaják, de az egész éjszakás élmény miatt tőlem csak 2 csillagot kap.. bocsi.

Lovas Anna Lovas Anna
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
50 hasznos vélemény
2012. 10. 13. 13:52

Az egyetemi éveim alatt ez volt a törzshelyünk, mikor két óra között volt másfél óránk, mindig ide sétáltunk át ebédelni. Erre mások is rákaptak, mert egy idő után egyre nehezebben fértünk be, pláne délidőben. A menü pontosan az ízlésemnek való, magyaros, vagy itthon már megszokott ételek, rántott, grillezett, töltött húsok, saláták, minden nap másfajta napileves és főzelék, remek desszertek (a Gundel palacsinták miatt még délután is visszajártunk), és extrább ételek is, mint a harcsapaprikás túrós csuszával, halak és tészták, és még sok más. Az ételek abszolút pénztárcabarátok, és a kiszolgálás is gyors, és mivel széles a választék, nagyon sokáig tudunk minden nap teljesen mást kérni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés