California Coffee Company

(4.5) - 10 értékelés
Cím:
1066 Budapest, Teréz körút 38
Telefonszám:
Kategória:
Kávézó, Szendvics

További információk

A California Coffee Company első üzlete méltán lett a fiatal üzletemberek és egyetemisták kedvenc kávéháza. Ha üzleti megbeszélésed van, tanulni akarsz, át akarod futni az e-mailjeidet, vagy egyszerűen csak hátradőlnél egy puha fotelban egy forró kávéval a kezedben, kávézónk reggel 7-től este 11-ig vár mindig gőzölgő kávéval, friss szendvicsekkel és illatos süteményekkel.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Discover, Készpénz, MasterCard, Visa
Kutyabarát hely? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
10 korábbi értékelés - California Coffee Company
La Nuvola La Nuvola
20 értékelés
0 követő
6 plecsni
17 hasznos vélemény
2013. 10. 16. 17:28

Nagyon szeretek itt találkozni a barátaimmal, meginni valami isteni, forró finomságot és közben nyugisan beszélgetni. Nem zaklatnak, szép, modern berendezésű, de kényelmes. Az ételek ára kicsit húzós, de egyszer-egyszer belefér! Nagyon szeretem! :-)

O. Zsuzsanna O. Zsuzsanna
14 értékelés
1 követő
4 plecsni
14 hasznos vélemény
2013. 10. 04. 10:59

Nagyon szeretek ide beülni beszélgetni. Csendes hely. NAgyon finom a kávé és van sokféle finomság is. Nem olcsó hely,de a hatalmas kávéért cserébe nem rossz. A kutyus is jöhet velem,ha szeretne,mert kutyabarát hely.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
347 hasznos vélemény
2013. 06. 27. 22:13

Az egyik szombati napon ismét célba vettük a California Coffee-t, mert éppen egy közelben tartott előadás szünete volt. Kértük a jól bevált jeges hűsítőnket jó sok habbal, viszont mikor belekóstoltunk, rájöttünk, hogy romlófélben lehetett a tejszín, mert savanyú volt. Visszavittük, és készségesen kicserélték, azóta viszont inkább áttértünk egy másik kávézó hálózatra.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
347 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 14:29

Hangulatos hely egy jó kis csajos találkozóhoz. A jeges kávék Nálam a fő befutók, főleg most, hogy közeleg a meleg idő. És helyileg is szuperül megközelíthető! :)

K.Orsi K.Orsi
40 értékelés
1 követő
11 plecsni
38 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 17:42

Már régóta a rajongójuk vagyok úgyhogy nem hagyhattam ki ezt az új kávézójukat sem. Éppen itt ülök most is és várom a barátnőmet a szokásos kávézgatáskra. Közn a Liszt Feren téren sétálgatókat nézem. Az egyik asztal alatt egy óriasi bernáthegyi mélázik, nagyon puhának tűnik :) szeretem az állatbarát helyeket. szóval jó a hangulat és fincsi minden:)

kofalvid kofalvid
31 értékelés
0 követő
8 plecsni
55 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 16:47

Az Oktogontól kb. 3 perc sétára található California Coffee a legjobb minőségű franchise kávézó jelenleg Budapesten. Sokféle, és nagyon finom kávéjuk van, és nem nagyon tudsz olyat mondani, amit ne raknának össze csak a Te kedvedért, hogy meglegyen az egyedi kávéd, majd nagyjából harmadik alkalomra már csak elég a szokásosat kérni… A kávék mellett még megtalálhatók kakaók sandwichek, muffinok és bagelek. Azért arra vigyázni kell, hogy nagyjából ugyanazt a sandwichet kapod meg este is, mint reggel, estére már csak abból tudsz venni, ami egy fél napja ott áll a pulton, szóval inkább reggelizőnek ajánlom, ha mindenképpen ott akarsz enni. De egyébként a kiszolgálók nagyon rendesek, a kávék finomak, tudsz nyugodtan tanulni, vagy éppen csak beülni beszélgetni és még enni is lehet. Mi kell még egy kávézóhoz?

vadvirág vadvirág
45 értékelés
0 követő
11 plecsni
46 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 20:38

Először a fehér csokis kávét próbáltam ki itt, máskor valami fahéjas különlegességet. Nagyjából a Nyugati és az Oktogon között található. A kávé nem a legolcsóbb, de finom és nagy a választék belőle, és hetente vannak itt akciók. Az első alkalomra emlékszem legélénkebben. Beléptem, és kedves kiszolgálással találtam szembe magam. Nem sokat gondolkodtam, az emeletre mentem, mindig is szerettem a „galéria hangulatot”, és itt sem csalódtam. Finom kávé egy jó kis beszélgetéssel, kevés jobb is van ennél! Természetesen nem egyedül voltam és nem magammal beszélgettem. Akármikor betérek ide valakivel, csakis az emelet jöhet szóba.

Lovas Anna Lovas Anna
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
50 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 14:26

Rengeteg időt töltöttem már itt vizsgaidőszakok idején, mikor itthon már képtelen voltam rávenni magam a tanulásra, a könyvtárban nem bírtam a csendben ücsörgést meg a korgó gyomrot, de azért kényelemre és koffeinre vágytam. A hely tágas, forgalmas, de nem túl nyüzsgő, zene csak azért, hogy ne legyen teljes csend, és a fotelek, kanapék nagyon kényelmesek. Közös tanulásra is jó, sok asztal van, meg konnektorok sűrűn a laptopnak, wifi is ingyenes a fogyasztó vendégeknek. Nem utolsósorban persze a kávé is remek, még ha kicsit húzós is az ára, ha az egész napunkat fel akarjuk koffeinezni.

Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 10. 06. 22:23

Talán nem ez a legolcsóbb kávézó Budapesten, de a minőség mindenképpen önmagáért beszél. A rengeteg kávékülönlegesség mellett mindig valamilyen extra specialitással fogad minket a hely, kiváltképp az őszi-téli hónapokban. A kiszolgálás profi, és nem utolsó sorban, nem kell sorszámot húzni ahhoz, hogy valamikor sorra kerüljünk, mivel a mindig mosolygós kiszolgálók nagyon is értik a dolgukat. A kávéhoz, teához, frissen facsart gyümölcsléhez nagyszerűen passzolnak a kihelyezett szendvicsek, sütemények, muffinok (külön figyelmet érdemes a nutellás ízesítésű), amelyek ugyancsak első osztályúak. Aki pedig a gőzölgő bögréje mellett informálódni is szeretne, annak nem kell mást tennie, mint maga elé vennie a kihelyezett újságokat, és ott helyben elolvashatja a friss híreket. Szubjektív ugyan, de a saját tapasztalat azt mutatja, hogy vizsgaidőszakban az ember agya jobban fog ezen a helyen. Nem tudni, hogy a kávé az oka, vagy a gusztusos sütemények, de a tételek nem tűnnek annyira borzasztónak egy ilyen kellemes helyen.

. .
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
2 hasznos vélemény
2012. 07. 07. 11:13

Ez a kedvenc kávézóm több okból is. Jó áron van minden, ennek ellenére a legfinomabb kávékat és sütiket itt fogyasztottam, tetszik a hely kialakítása, a dekoráció, az emelet, ami otthonosabb kényelmesebb. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, aki még nem próbálta, érdemes benéznie!