California Coffee Company

(3.5) - 8 értékelés
Cím:
1088 Budapest, Kálvin tér 12.
Telefonszám:
+36-30-4562195
Kategória:
Kávézó

További információk

Ingyen vezeték nélküli internet
Nyomtatási lehetőség
Kutyabarát kávézó
Mozgássérülteknek akadálymentesítve
Gyerekbarát kávézó
Szendvicsek, muffinok, forró ital
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
8 korábbi értékelés - California Coffee Company
Piroseper Piroseper
20 értékelés
1 követő
6 plecsni
14 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 16:09

California egyike az önkiszolgáló mega kávézóláncoknak: pontosan ezt szeretem benne, nem jönnek oda pincérek, hogy mit szeretnénk még fogyasztani. Ebből kifolyólag egyetemistáknak lecekírásra, tanulásra, vagy hosszas barátnős csevejekre kiváló a hely (a Kálvin téri kávézójukba sok külföldi diák jár). Általában kakaót rendelek, a legtöbb esetben csorba bögrében kapom, de mindig finom. A zene hangereje itt mindig kellemes, sosem nyomja el a beszélgetést, de az ember néha felfigyel egy-egy számra. Az italok, sütemények és szendvicsek egyáltalán nem olcsók, de egy kicsit talán kedvezőbben az áraik, mint a Starbucksban – legalábbis eddig ebben a hitben éltem –, ezért ide járok leggyakrabban a nagy láncok közül.

Panna0012 Panna0012
22 értékelés
0 követő
6 plecsni
18 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 15:50

A California Coffee Company egy sikeresen létrehozott kávéházlánc. Amellett, hogy garantáltak a finom ízek, a széles választék, még kifejezetten modern és dizájnos körülmények között tölthetjük el szabadidőnket. Bár mondhatni ideális randi helyszín, vagy tökéletes arra, hogy egy rég nem látott baráttal eltöltsünk pár órát és kibeszéljük életünket, mégis a Kálvin téri kávézó leginkább a tanuló fiataloktól, legfőképp külföldiektől jellegzetes. Bár nagyon kellemes és hangulatos, mégis talán kissé drága ahhoz, hogy minden nap itt kávézzon az ember, így megmarad a különlegessége a ritka pillanatokra.

BAMBUSZ BAMBUSZ
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 10:11

Én jobban szeretem a kis hangulatos sarki kávézókat, ahol kedvesen üdvözölnek, asztalhoz jönnek, ahol a kávét nekem készítik, ahol nem egy vagyok a reggeli sok vendégből. A kávé személyes dolog, és érdemes időt szánni rá. Ne legyen gyors. Itt amúgy is irreális áron van minden,és ugyanolyan mint egy átlagos kávézóban. Persze aki szereti a mindenféle szirupos, ízesített kávékat, annak ideális hely, de én általában egy habos cappuccinóra vágyom, karamell és fahéj öntet nélkül.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 07:08

Gyors, mégis finom reggeli kávéra vágysz, netalán délutáni ejtőzésre? Válaszd a California Coffee Company üzletét. Nem a legolcsóbb, de garantált élményben lesz részed, ha idelátogatsz. A kávék fenségesek, a sütemények kényeztetőek, és ilyen finom narancslevet még sehol sem ittam. A Kálvin téri shop mindig tele van. Vannak itt külföldiek, és a közeli egyetemek hallgatói is, de üzletemberek, és kifinomult művészek is. A pincérek néhányukat már visszatérő vendégként üdvözlik. Nagyon régen voltam itt, de felejthetetlennek bizonyult. Ugorjatok be, ha kényeztető őszi ízekre vágytok, hamarosan én is megteszem!

M. Patrick M. Patrick
49 értékelés
1 követő
8 plecsni
66 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 12:07

Amikor főiskolára jártam többször is megfordultam itt, mivel nyugodtan lehet dolgozni vagy akár zh-ra tanulni. Mindenhol konnektorok, így bárhova ül az ember, szinte mindenhol tudja tölteni laptopját. Nagyon igényes és ötletes a belső kialakítása a helynek, pozitív színek, de nem is veszik el az ember figyelmét aktuális munkájáról. A kávézó két szinttel rendelkezik, én általában mindig felmentem és igyekeztem egy kényelmes fotelt elfoglalni. Természetesen nem csak tanulásra ideális a hely, ugyanúgy megfelelő hely lehet egy baráti összejövetelre. Az árak elég magasak, a kávé olyan közepes, de a környezet kárpótol mindenért.

lady.gabriella lady.gabriella
48 értékelés
2 követő
9 plecsni
74 hasznos vélemény
2012. 10. 18. 10:03

Még csak itt a Kálvin téri kávézójukban voltam, de szívesen kipróbálom a többit is, ha lehetőségem lesz rá. Nagyon jó, hogy itt közel van az egyetemekhez, és két óra között vagy lyukasban találkozok valakivel, ide nyugodtan jöhetek. Igaz, itt nem a büfés árak működnek, de megéri néha többet fizetni egy-egy különleges italért vagy sütiért, meg a fiatalos környezetért. Nagyon pozitív, hogy a wifi rendesen, egyszerűen, azonnal működik, nem kell vele szenvedni - más vendéglátó helyen sajnos sokszor tapasztalom, hogy az ingyen wifi nem olyan egyszerű. Pedig ez szerintem nagyon fontos ma már pl. egy kávézó megítélésében. Randinak is kiváló hely, de akár nagyobb társasággal is jönnék ide, mivel a kávézó tere elég tagolt és sokfajta-féle bútor van, ahol biztos mindenki megtalálja a neki tetszőt.

K.Orsi K.Orsi
40 értékelés
1 követő
11 plecsni
38 hasznos vélemény
2012. 10. 17. 17:19

Ismeritek az érzést, amikor naphosszat tanulni kell a vizsgákra, bámulod a könyved, csönd van körülötted, de közben másra sem vágysz csak, hogy történjen már végre valami körülötted? Sajnos én az a fajta egyetemista vagyok, aki nem képes egy helyben ülni, még akkor sem, ha a vizsgajegye múlik rajta. Ezért számomra a legideálisabb, ha inspiráló környezetben végzem a feladataimat. Erre jobb helyet nem is találhattam volna, akár egész délután ücsöröghetek bent a gépemmel, és nem kell feszengnem, mert szívesen látnak.
A hely mindig tele fiatalokkal: az egyetemisták szorgalmasan tanulgatnak, fiatal dizájnerek rajzolnak és van, hogy üzleti megbeszélést vagy baráti csevegést is elkapok. Ami mindnyájunkban közös, hogy a finom kávéért járunk ide, és itt van ám miből választani. De nem csak kávé fronton nagy a kínálat, sütik és szendvicsek is kaphatók. Az évszak kávéját mindenképp próbáljátok ki, jelenleg az őszi almás pite a favoritom.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 12. 16. 17:40

Nekem sajnos nagyon nem jött be a hely, pedig nagy reményeket fűztem hozzá. Barátnőmnek se tetszett. Az, hogy eleve drágák, egy dolog...de....kicsit pofátlanok az áraik, ráadásul, amit kértünk, az sem ízlett. Forrócsokit kértem, mogyoró ízesítéssel, tejszínhabbal. Nos már az alap csoki is drága volt, erre rájött a 150 ft mogyoró ízesítés és a tejszínhab, így 930 Ft-ot fizettem életem legrosszabb csokijáért. Forrónak nem volt mondható, a mogyoróízesítés hiányzott belőle, emellett furcsa mellékízt éreztem, barátnőm szintén furcsát érzett benne, és inkább volt híg, sápadt kakaó, mint csokoládé....máshol 560-650-ért ittam igazi csokiból, sok sűrű, étcsokoládéból, ahol a
szirup és a tejszínhab is benne volt az árban...és forró volt.