Calgary Antik Drink Bár

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1023 Budapest, Frankel Leó utca 24.
Telefonszám:
+36-1-3169087
Kategória:
Pub

További információk

Bohémek, művészek, jogászok, sportolók hangulatos törzshelye..

A hangulatos üzlet leginkább egy bár és egy antikvitás bolt keverékéhez hasonlítható, mint neve is mutatja. Zongoránál Fay András. Valentin napján nyílt, otthonosan berendezett bár.
Első értékelő
Megnyitás
1993. 02. 14.
Fizetési módok: Készpénz
Elfogad bankkártyát? Nem
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Calgary Antik Drink Bár
S. János S. János
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2014. 01. 23. 00:43

Nagyon régen egy haverom erre lakott és ő mutatta meg a helyet. Nagyon bejött, a többiek már megírták: egy nagyon kicsi hely, antik, szőnyegek, valami egészen egyedi hangulat.
Azóta ideköltöztem és imádom a környéket, főleg a Frankelt' a másik irányban 8)

Viki valóban maga a bár XD
Jó fej, sajnálom hogy legutóbb már igen panaszkodott "a helyzet"re... és gen, mi hoztunk magunknak búzasört :))) Ez is régen volt: a mostani CBA átépítése előtt de már a Match után ;)

BAMBUSZ BAMBUSZ
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 09:59

Itt van Viki néni, aki olyan, mint a Reszkessetek betörőkben a galambokat etető néni. Ijesztő és félelmetes kicsit, néha kiabál, de kedves is, ha úgy tartja kedve. Itt van a papagáj, és rengeteg régi limlom, mintha sok-sok nagymamát látogatnánk meg egyszerre. A pincében játék babák és valaha viselt dolmányok, poros díszpárnák, már alig átlátszó, vitrinben ragadt üvegcsék között lehet ücsörögni. Menü nincs nagyon, aki éhes és szimpatikus, az kaphat valamit, a beszerzés körülbelül a közeli Match-ból vagy kisboltból történik. Az árak ugyanúgy Viki néni szeszélyének függvényei.

Gardedám Gardedám
30 értékelés
4 követő
9 plecsni
35 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 14:56

A Calgarynál kevesebb meghitt helyet lehet találni Budapesten. A keskeny bártér összezsúfolt antik faasztalai és puha, kényelmes kanapéi között lavírozik a tulajdonoshölgy, Viki, aki mindenben segít - ő a bár szíve és lelke. Belépve úgy éreztem, hogy valamilyen titkos közösséghez csatlakozom és az valószinűleg így is van. Ugyanis itt mindenki probléma nélkül hozzászólhat a másikhoz (nem pedig átordít egy ismeretlennek), leülhet egy új asztalhoz és mindenféléről cseveghet a vendégekkel. Néha elvesztettem a beszélgetés fonalát, mert annyira belemerültem a falakat borító régi festmények, vitrinekben ácsorgó szorbok, zsebórák, fülbevalók és az ezer régiség lebilincselő látványába. Az alagsorban található mellékhelyiséghez ősrégi, rozoga falépcső vezet, a korlátot kucsmák, menték, zekék és ködmönök borítják, a fokok mellett évtizedes szódásüvegek, szénvasalók, csipketerítők és szobrocskák szegélyezik az utat - úgy éreztem magam, mintha egy régi parasztházban lennék Hollókőn. A Calgary sajnos a túlélésért küzd: nagyon remélem, hogy sikerrel, mert igazán egyedi és kedves, romantikus hely.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés