Caffe La Terra

0 értékelés
Cím:
1126 Budapest, Böszörményi út 44-46.
Telefonszám:
+36-1-3550605
Kategória:
Kávézó

További információk

Ön sem találta eddig még azt az éttermet, ahol valóban lenyűgözik a konyhával? Ahol ki meri mondani, hogy "Én még ilyen finomat nem ettem!". Persze, fontos a hely is, a miliő, a hangulat, a stílus, de étterembe azért megyünk, mert valami olyat keresünk, ami máshol nincs. Azt akarjuk, hogy a chef lenyűgözzön. Hogy nyitva maradjon a szájunk az ámulattól. Mi ebben különbözünk!

Az étterem erőssége éppen ez, a tökéletes konyha! Felülmúlhatatlan íz-kombinációk tökéletes harmóniája. Pontosan ennyi elég is lenne, de az étterem nem elégszik meg ezzel: mesés belső tér, meleg hangulat - vagy éppen hűvös nyári terasz - várja azt, aki valami újra, eredetire, valami igazán különleges gasztronómiai élményre vágyik a fővárosban.

De nem csak az ételek ízei varázsolják el azt, ki ide betéved: ha egy igazán jó kávét akar inni - valóban jót, olyat, mintha Toscanaban rendelte volna - akkor is érdemes ide eljönni, higgye el, megér egy próbát! Az aromás, frissen őrölt kávé tökéletesen van elkészítve, a tejhab a kávézók bibliája szerint készül. De ezer más apró figyelmesség várja a vendégeket ezen a helyen, ezek közül csak néhány: a helyben sütött kenyér, a házilag készült tészta és a szintén házi desszertek.

Nincs mit tenni, felesleges ellenállni, ezt ki kell próbálni! Nem lehet kihagyni azt az élményt, amivel a Caffe La Terra kényezteti-kápráztatja el vendégeit. Mitől különleges? Attól, hogy végre egy igazán jó étterem! Egy olyan, ahol a belépéstől a távozásig a tenyerükön hordozzák a vendéget, így nem csak a pompás ételek, és a remek kávé miatt marad meg a jó szájíz. Az éttermekre egy kicsit is érzékeny közönségnek kihagyhatatlan élmény!
Fizetési módok: Amex, Erzsébet-utalvány, Készpénz, MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Caffe La Terra

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés