Cafe Zenit

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1074 Budapest, Dohány utca 1/A
Telefonszám:
+36-70-3843220
Kategória:
Kávézó

További információk

A Cafe Zenit-et csöndes, nyugodt helynek szánjuk a belváros rohanó forgatagában. Olyan kávéháznak, ahol már belépéskor megnyugodhat és az itt eltöltött idő alatt feltöltődhet, olyan helynek ami békéjével, atmoszférájával erőt és kitartást képes adni a hétköznapok sokszor próbára tevő, sokszor csak hangulat nélküli szürkeségében.
Jöjjön akár egyedül, újságolvasós, internetezős kávézásra, vagy baráti beszélgetésre, meg fogja tapasztalni a hely marasztaló erejét. A Cafe Zenit velünk együtt változik, ősszel és télen elbújós, zegzugos, barátságos beszélgetős kávézó, de tavaszra átalakul és a teraszról figyelhetjük a Dohány utca különös világát, a Zsinagógát látogató turisták színes és hangos nyüzsgését.Törzshely, ahol a jó kávé és a croissant friss illata száll már reggel, ahová ebédidőben is érdemes betérni egy könnyű energiát adó olasz szendvicsre vagy salátára. Este pedig átalakul az igazi afterwork partyk leengedős, lazulós színhelyévé.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Cafe Zenit
V. Melinda V. Melinda
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 20:21

Ez a hely számomra nem kevesebb, mint a nyugalom szigete. A belváros szívében, gyönyörű környezetben találjuk a Cafe Zenit nevű kávézót, ahol bármikor eltölthetünk egy kellemes órát. Elhelyezkedése tökéletes, bárhonnan könnyedén odatalálunk, ami még kedvesebbé teszi számomra a helyet.
Megvallom sokáig kerestem a tökéletes kávézót, teázót, ahova beülhetünk a barátokkal egy jó beszélgetésre. Már az első alkalommal magával ragadott a hely szelleme, nyugalma, ami átjárja az embert, s valljuk be, erre van szükségünk a mindennapi rohanásban.
De ha már kávézóról beszélünk, a kínálatot is jó, ha ismerjük. Én bár nem tartom magam kávé fogyasztónak, nem tudom megállni, hogy igyak egy jó csésze Cappuccino-t vagy kipróbáljam az egyik kávé-különlegességet. A másik kedvenceim, a teák, amikből szintén nagyon széles választékot biztosít a Zenit.
A finom italok, koktélok után kicsit érdemes a helyről is beszélni. A belső kialakítás tökéletes baráti beszélgetésekre, de épp munkamegbeszélésekre, interjúkra, fontosabb tárgyalásokra is. A kör asztalok, sarokülők, nyáron a terasz rész tökéletesen megfelelő pár fő, vagy épp nagyobb társaság számára. Mehetünk délelőtt, délután vagy már estefelé, mindig kedves kiszolgálás fogad minket, és valóban fenséges ízek.
Úgy gondoltam, az árakról is írok röviden, hiszen az is nagyban befolyásolja, hogy hova megy az ember. A Cafe Zenit esetében az ár a szolgáltatás minőségének megfelelő. Nem nevezhető olcsó helynek, de a kulturált közeg, a kellemes atmoszféra, a kitűnő kiszolgálás és a valóban széles, minőségi választék megéri az árát.
Összességében, én imádom!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés