Cafe Zaccos

0 értékelés
Cím:
1051 Budapest, Arany János utca 27.
Telefonszám:
+36-1-3312542
Kategória:
Kávézó, Nemzetközi étterem

További információk

Kellemes, tágas belső, hatalmas ablakfelületekkel, régi időket idéző bútorokkal, öreg sportszerekkel, ódon képekkel, a galérián meghitt hangulatú, öreg vitrinek, tálaló. Hatalmas projektor és plazma Tv segítségével nyomonkövethetőek a világ sporteseményei. Extrém sportfilmek. Rusztikus kő és fa kialakítások. Finom kávék, ételek, sörök, koktélok. A hely ahol mintha otthon lenne.

Varázslatos, barátságos kávézó-étterem bújik meg az Arany János és a Hercegprímás utca sarkán. Ha úgy éreznéd, hogy kiüresedőben a lelked, ha hatott rád a nagyváros szürkesége, be kell térned a Cafe Zaccosba, meglátod; kiszínesedik újra a világ.

Odabent tömörfa-gerendázat és nyerstégla uralja a terepet, a falakat meleg színekkel vonták be. Meglátszik a belsőépítész hozzáértése: minden tökéletesen illeszkedik egymáshoz, hibátlan a rend, a Zaccos harmonikus, idilli hely. Mindegy, hogy egyedül érkezel-e, vagy kedveseddel, netán családoddal, garantáltan jól fogjátok érezni magatokat.

A zegzugos nyerstégla falakon régi fényképek, sokat olvasott könyvek, néhai papírpénzek, de van itt madárkalitka, régi óra, trombita, vulkánfíber-koffer gyűjtemény és sokat használt tollasütő. A plafonról öreg szánkó, fa motoroshajó(!) lóg alá. A halkan megvilágított, elbújós galérián patinás bútorok, századfordulós hangulat, békebeli nyugi. Minden megvan ahhoz, hogy elmélázhasson az ember, kikapcsolhassa magát egy kis időre, s hogy a szellemi tisztítókúra után megfelelően töltődhessen fel.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Cafe Zaccos

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés