Café Vian Gozsdu Udvar

(5.0) - 5 értékelés
Cím:
1075 Budapest, Király utca 13. – C udvar
Telefonszám:
+36-1-8781350
Kategória:
Reggelizőhely, Kávézó, Teaház

További információk

Nagyon ideális a gyermekkel érkezőknek, mert a gyerekek szabadon játszhatnak az udvarban.

A Café Vian Gozsdu Udvar alkalmas közepes (30-50 főig) rendezvények (sajtótájékoztatók, zártkörű rendezvények, év végi céges partik) befogadására, lebonyolítására.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Készpénz, MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Café Vian Gozsdu Udvar
1 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 09. 21. 12:44

Rendkívül egyedi megjelenés,jó kiszolgálás, finom capuccino,kellemes környezet, kulturált emberek,szívesen megbeszélnék itt üzleti találkotózót, vagy személyes randevút esetleg társas összejövetelt,remek hely

phyllie phyllie
26 értékelés
0 követő
8 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 14:06

Egy egész épületegyüttes, „udvarkomplexum” a Gozsdu Udvar. Nem egy vendéglátó egység található meg benne, éppen ezért jó választás, ha még nem tudjuk eldönteni, mit is szeretnénk csinálni a nap folyamán (vagy esetleg este). Fiatalos hely, tökéletesen alkalmas az esti nagy bulizás előtti iszogatásra, vagy egy kiadós baráti találkozóra, beszélgetésre, esetleg csak leülni éppen, mert van egy szabad óránk két elintézni való között. A sok (és változatos) választási lehetőség miatt mindenki megtalálhatja, ami a kedvence. A hely igényes, barátságos, nemcsak kinézetében, de (a legtöbbször) áraiban is.

Gábor7 Gábor7
32 értékelés
1 követő
8 plecsni
37 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 14:51

A stílusosan felújított hosszú Gozsdu udvarházban rengeteg étterem és üzletecske között különleges fényt ad e kis kávézó. Az udvarban jó leülni a kinti székekre, és színes takarókba burkolózni egy kávéra. Elmélkedünk a világ folyásán és azon, hogy egykoron mi volt itt, ma mi látható és holnap mi is lesz. Aztán visszatérünk a jelenbe és gondolkodunk, hogy milyen jó dolgunk van, hogy itt lehetünk ezen helyen. Kellemes környezet és jó érzés, hogy most itt béke van. S majd megyünk tovább a dolgunkra és visszaemlékezhetünk, hogy milyen volt itt.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Vendég felhasználó Vendég
2014. 05. 19. 14:44

Rendkívül egyedi megjelenés,jó kiszolgálás, finom capuccino,kellemes környezet, kulturált emberek,szívesen megbeszélnék itt üzleti találkotózót, vagy személyes randevút esetleg társas összejövetelt,remek hely

Vendég felhasználó Vendég
2013. 07. 15. 22:43

A Café Vian Gozsdu Udvar alkalmas közepes (30-50 főig) rendezvények (sajtótájékoztatók, zártkörű rendezvények, év végi céges partik) befogadására, lebonyolítására. Nagyon ideális a gyermekkel érkezőknek, mert a gyerekek szabadon játszhatnak az udvarban.