Café Provence

0 értékelés
Cím:
1028 Budapest, Hidegkúti út 81.
Telefonszám:
+36-1-2747733
Kategória:
Kávézó

További információk

A CAFE PROVENCE BISTRO-ban hétköznap ebédet, vacsorát, hétvégén reggelit is kínálunk. A szezonálisan megújuló étlapunkon kívül heti ajánlatunkból is válogathatnak vendégeink; a délben betérőket pedig ebédmenüvel (1450-) várjuk.
Napközben széles kávé- és Bistro tea kínálatunkra, gyümölcsökből készült turmixainkra, valamint népszerű házias, helyben készült süteményeinkre térhetne be vendégeink.

Konyhánkban nemzetközi, bisztró stílusú fogások készülnek, amelyek megfelelnek napjaink elvárásainak – sok-sok friss zöldség, a legjobb minőségű húsok, friss fűszerek és széles választékban teljes értékű gabonák adja ki az alapanyagok döntő részét. A vegetáriánus vagy különböző ételérzékenységben szenvedők részére a konyhafőnök a rendelkezésre álló anyagokból szívesen készít speciális tálakat.
Az évente megújuló borlapunkat gondosan, a helyi igényeknek megfelelően válogatjuk össze alapvetően hazai és francia borokból; és egész sor Bestillo pálinkával állunk a vendégeink rendelkezésére.

Nagy szeretettel várjuk a családokat is. A gyermekekkel érkezők számára külön családi termet biztosítunk sok-sok játékkal: Thomas vonatasztal, kiskonyha, babaház, duplo... . A pelenkázó és szoptató helyiség a legkisebbek és anyukájuk kényelmét szolgálja. A gyermekek részére egészséges és izgalmas gyermekmenüvel készülünk: Mickey Egér palacsinta, Halfalatkák, Sajtos csipegető. A kerti játszótér, a petanque pálya mind a kisebbek, mind a szülők kényelmét és szórakoztatását szolgálja.

Fő termünk 25 fő befogadására alkalmas, stílusában sikerült megőrizni az autentikus budai villa hangulatát, amit télen a kandalló tesz még otthonosabbá.

Mindkét termünk közvetlen terasz és kertkapcsolattal rendelkezik, a belső parkolónkból egyenesen a kerten át érkezhetnek hozzánk a vendégek.

Rendszeresen programokkal várjuk a vendégeinket: Borvacsorák, Gourmand estek, Péntek esti élő jazz; Ünnepi vacsorák... ; a gyermekeknek pedig Halloween party, húsvéti nyuszi simogatás, gyermeknap, iskolaköszöntő... .
A CAFE PROVENCE BISTRO kiváló helyszínt nyújt különböző rendezvények számára is – családi ünnepek, keresztelők, baráti összejövetelek, üzleti vacsorák.

Éttermünket a folyamatos megújulás jellemzi, a vendégeinkkel állandó kontaktusban léve dolgozunk azért, hogy az igényekhez maximálisan alkalmazkodva a nálunk töltött időt élménnyé tegyük.
Fizetési módok: Készpénz
Elfogad bankkártyát? Nem
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Café Provence

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Fuji Japán Étterem 1021 Budapest, Csatárka utca 54.
8 értékelés
Thumbnail Dr. Hajdú Ervin István fogorvos 1037 Budapest, Bécsi út 268
27 értékelés
Thumbnail Pearl Harbor Bar & Bowling 1032 Budapest, Bécsi út 136
10 értékelés