Café Ponyvaregény

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1117 Budapest, Kopaszi gát 12-es épület
Telefonszám:
+36-20-4488657
Kategória:
Magyar konyha

További információk

Nálunk nem csak enni és inni lehet! Próbáltunk olyan légkört kialakítani, amelyben Vendégeinknek eszükbe juthat mindenféle gondolat; olyan időtöltésekről, amelyeknek mi csak a – tényleg – otthonos környezetét adhatjuk. Nálunk játszhat, olvashat, beszélgethet, internetezhet, ismerkedhet bárki, aki megtisztel bennünket jelenlétével. A Café Ponyvaregény valami olyasmi szeretne lenni, amit nem kávézónak vagy étteremnek, hanem “A HELYNEK” neveznek. Egy hely mindazoknak, akik egy sajátságos múltszázadi hangulatban szeretnének kellemes órákat eltölteni, finomakat és különlegeseket inni, enni és beszélgetni, vagy esetleg bús magányban alkotni egy csendes sarokban.

Reméljük a Café Ponyvaregény nem csak egy kávézó/étterem lesz, ahol megpihenhet, hanem hazajáró Vendégként is köszönthetjük majd Önt.
Első értékelő
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Parkolás: Igen
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Café Ponyvaregény
Márton Gáll Márton Gáll
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
11 hasznos vélemény
2014. 01. 16. 14:37

Az etterrem remekül hasznalja ki a zöld-övezeti helyszint. A terem es a kiszolgalo szemelyzet baratsagos, különleges szolgaltatasokrol (pl. ejszakaba nyulo rendezvenyek) sem nehez megallpodni. A kinalat sokretü, az etelek joizüek.

B. Réka B. Réka
59 értékelés
1 követő
13 plecsni
57 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 11:46

A Kopaszigátra kibicajozni mindig jó, pláne ha az idő is, ugye. A Ponyvaregény pedig egy igazi kis kuriózum a Duna mellett, ahol a gyerkőcök óvónénivel játszhatnak, amíg a szülők esznek, de bárki beülhet helyben sütött Tökipompost, lángost vagy rétest enni. A jégkásájuk és a frappéjuk is isteni, ráadásul a frissensültek valóban azok, bár lehetnének nagyobb adagok, persze. Télen is működik a hely, a fáma szerint pedig általában szerelmespárok mennek ki vacsorázni, hogy a galéria hatalmas üvegablakai mögül bámulják a havas tájat, és a jeges Dunát.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Thumbnail Balogh Lilla - Bombmaker 1065 Budapest, Hajós utca 43.
38 értékelés