Café Ponyvaregény

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1111 Budapest, Bercsényi utca 5.
Telefonszám:
+36-1-2090580
Kategória:
Kávézó

További információk

Nálunk nem csak enni és inni lehet! Próbáltunk olyan légkört kialakítani, amelyben Vendégeinknek eszükbe juthat mindenféle gondolat; olyan időtöltésekről, amelyeknek mi csak a – tényleg – otthonos környezetét adhatjuk. Nálunk játszhat, olvashat, beszélgethet, internetezhet, ismerkedhet bárki, aki megtisztel bennünket jelenlétével. A Café Ponyvaregény valami olyasmi szeretne lenni, amit nem kávézónak vagy étteremnek, hanem “A HELYNEK” neveznek. Egy hely mindazoknak, akik egy sajátságos múltszázadi hangulatban szeretnének kellemes órákat eltölteni, finomakat és különlegeseket inni, enni és beszélgetni, vagy esetleg bús magányban alkotni egy csendes sarokban.

Reméljük a Café Ponyvaregény nem csak egy kávézó/étterem lesz, ahol megpihenhet, hanem hazajáró Vendégként is köszönthetjük majd Önt.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Café Ponyvaregény
koák koák
82 értékelés
1 követő
12 plecsni
43 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 12:33

Nagyon hangulatos, érdekes, egyedi hely! Megéri betérni ide barátokkal, barátnővel, tanulni, olvasgatni..stb! Finomak a turmixok:)

Brü Brü
61 értékelés
7 követő
11 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 16:31

Én így képzelem el a régi kávéházak hangulatát, ahogy az itt a Ponyvaregényben van. Könyvek a falon, halk zene, kávéillat, újságok melyeket kedvükre böngészhet a kedves vendég, sőt a könyvek sem pusztán dísztárgyak, abba lehet beleolvasni amelyik épp kedves a vendégnek. Egyedi hangulatú a berendezés, a behízelgő félhomály csak lendít a kedven. Aki biztosra akar menni az, foglaljon asztalt, mert igen sokan szereik ezt a helyet és nem véletlenül. A kávékínálat bőséges, az árak inkább felsőközép kategóriásak, de cserébe visszamehetünk az időben, vagy elutazhatunk a Montmartre világába. A kiszolgálás nagyon kedves, a kávé mellé meleg tejet kínálnak és ha melléöntöd sem harapják le a fejedet, hanem gyorsan ügykezelik a problémát. Elbújni vágyó pároknak ideális, törzshelynek egyenesen kiváló.

M. Patrick M. Patrick
49 értékelés
1 követő
8 plecsni
66 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 11:54

Meg kell hagyni, teljesen egyedi a hely. Az embernek olyan érzése van mintha egyszerre egy régi könyvtárban és egy barlang kávézóban lenne. Eléggé népszerű, velünk többször megesett, hogy már nem tudtunk asztalt kapni. Nagyon jópofa megoldás az itallap, ami egyszerre egy könyv is. Széles választék van koktélokból, mi régebben voltunk, akkor valami akció keretein belül fél áron ittuk őket, ami úgy már teljesen elfogadható áron volt. Kávékból és italokból is széles a választék, enni még nem volt alkalmam. Szerencse, hogy már mindenhol betiltották a dohányozást, mivel korábban, ha öt percet is töltöttem el a Ponyvaregényben, utána az összes ruhámat mosni kellett.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés