Café Picard & Restaurant

0 értékelés
Cím:
1055 Budapest, Falk Miksa utca 10.
Telefonszám:
+36-1-4730939
Kategória:
Reggelizőhely

További információk

A legtöbben, akik egyszer már jártak az éttermünkben újból visszatérnek, mert tapasztalták, hogy a belvárosi nyüzsgésben egy kis időt hogyan lehet kellemesen és nyugodtan eltölteni a Picardban. Éttermünk és kávézónk a Parlamenthez közel található és könnyen megközelíthető. A belvárosi nyüzsgésben ”otthonra” talál nálunk.
Konyhánkból”örömfőzést” valósítunk meg. Mindig friss és főleg eredeti ételekkel várjuk az igényesen elkészített ízletes falatokra vágyókat. A magyar és nemzetközi konyha különleges ízeit biztosítjuk a turisták számára is.
Minden betérő figyelmes kiszolgálásban részesül. Azok számára is ideális hely a Picard, akik ráérősen szeretnének fogyasztani és utána beszélgetve kávézni vagy sörözni. Budapest egyik kedvelt ebédelő és vacsorázó helyévé vált, azzal az adottsággal, hogy villásreggeli már 8:00-tól fogyasztható.
Vendégeinket családias környezetben szolgáljuk ki, ügyelve az egyéni igényekre is. Legyen szó hétköznapi menüs ebédről, családi alkalomról vagy ünnepi vacsoráról mindig egyedi ízeket biztosítunk. A vendégeink kívánságai szerint is elkészíthetjük a feltálalt ételeket, amire a tulajdonos szakértő keze és gondos szeme a garancia.
Kifinomult környezet, jó hangulat és főleg ínyenc ételek, különleges borok és italok várják a Picardba látogatókat.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Café Picard & Restaurant

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés