Café Lánchíd Söröző

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1011 Budapest, Fő utca 4.
Telefonszám:
+36-1-2143144
Kategória:
Söröző

További információk

1998 decemberében arról álmodoztunk, milyen legyen az a hely, ahol válogatott jazz vagy rockzene mellett, szép, de egyszerű környezetben beszélgethetsz barátaiddal, szerelmeddel, üzletfeleiddel. Ahol mindig friss virág van az ablakban, ahol megismernek, mikor belépsz, ahol tudják, hogyan szereted a kávédat, milyen sört iszol, vagy éppen melyik a kedvenc asztalod, melyik a kedvenc lemezed.

Reméljük, sikerült...

Mindenesetre nélkületek semmire sem jutottunk volna, ti töltitek meg élettel, hangulattal, miattatok van értelme a virágcsokornak is. Úgyhogy gyertek, várunk benneteket!
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Café Lánchíd Söröző
Leende Leende
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 20:36

Belbuda talán az egyik leghangulatosabb sörözője a Clark Ádám tértől pár lépésre található. Érdemesebb talán netre vetni a hely karizmáját, mint lokalizálni! Mielőtt még belépnénk, az ablakon belesve, már csalogat minket a varázs. Bent a sörözőben az ember szempillantás alatt egy teljesen másik korban találja magát. Félreértés ne essék! Nem a régmúltra gondolok, éppen csak egy keveset kell utaznunk az időben. A piros kockás terítők, a kellemes meleg, sárga fény, klasszikus bárpult fogad minket a rengeteg archív fotókkal borított falak között. Már repülünk is az 50-es, 60-as évek párizsi bisztrók világába. A széles zenei felhozatalt kihasználva, a nappali jazz muzsikákkal egy kávé mellett időzni kitűnő dolog. Na de ez egy söröző! Különlegességként a meggy sör figyelemre méltó, a fincsi búzasör mellett. Tekintettel a hideg beálltával szívből ajánlom a forralt-bort. Igen! Egyszerűnek hangzik a forralt-bor, némi téli fűszer, bor és cukor keveréke. Igen ám, de az arány! Az, amit itt mérnek, na, az a téli nedű! Forró, gőzölög és ízlésesen fűszerezett ital. Kiszolgálás? Nincs egy rossz szavam se. Kultikus hely a Lánchíd söröző.

pirieszti pirieszti
58 értékelés
0 követő
14 plecsni
71 hasznos vélemény
2012. 10. 21. 15:55

A budai oldal egyik leghangulatosabb sörözője. Az első kerületi alagúttól és a lánchídtól is 3 perc sétára található. Falak tele vannak retro képekkel, így biztos megtalálod a nyolcvanas évek nagy rock sztárjait is. Kis családias hely, ahol biztos összefuthatsz egy pár rendes és aranyos társasággal. Ha kicsit elszigeteltebb helyre vársz, akkor ajánlom a felső szintet, ami rendszerint csak később telik meg. Normális belvárosi árakkal dolgoznak, és ha megéhezel, akkor érdemes megkóstolni a húsos- gombás meleg szendvicsüket. De napközben is beülhetsz egy finom teára vagy cappuccino.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés