Café LadyBird

0 értékelés
Cím:
1039 Budapest, Rákóczi utca 36.
Telefonszám:
+36-30-7473589
Kategória:
Kávézó

További információk

Kávézónk a Csillagvár Bevásárlóközpontban található.

Mielőtt kínálatunkban utazásra invitálnánk, rövid ismertetőnkben szeretnénk, hogy megismerje azt a gondoskodást és tradíciót, melyet a Caffé Carraro a kávészemeken túl becsomagol minden egyes zacskóba. A Caffé Carraro-nál a kávé szeretete a recepturák egyik összetevője.

2003-ban hosszú körúton igyekeztünk Olaszországban olyan kávéüzemet találni, ahol nem a marketing szerepel az első helyen, hanem inkább a minőség, a tradíció és valami szellemiség, amitől kerek egésszé válik sokunk örök szerelme, a kávézás. Tucatnyi üzemben megfordulva találtunk rá egy kellemes hegyi városkában (Schio) a Caffé Carrarora. A tisztesség megköveteli, hogy megjegyezzük, sok gyártónál ittunk igazi jó espressot, de találtunk egy üzemet, ahol ennél sokkal több történt. Az első elengedhetetlen kávézás, mintegy öt órát tartott, melyből a tiszteletkörök csupán néhány percet vettek igénybe és ez idő alatt semmit sem akartak nekünk eladni. Különös lelkesedéssel és szeretettel meséltek a kávéról, a múltról, a kávékészítésről és a kávé-kávéfogyasztó viszonyáról.

Mi, akik csekély kávés múlttal és ekkor még jelentéktelen vásárlási igénnyel rendelkeztünk, egy napra óriásinak érezhettük magunkat, csupán azért, mert szeretjük a kávét. Mert a Carraronál mindenki szereti a kávét. Ezzel a szeretettel és elkötelezettséggel kínálja önnek a Carraro magyarországi képviselete és a LadyBird kávézó tulajdonosa az üzletünkben található italokat.
Fizetési módok: Készpénz
Pláza Csillagvár Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Café LadyBird

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Pizza Paradicsom 1035 Budapest, Vörösvári út 13
47 értékelés
Thumbnail Dagály Strandfürdő és Uszoda 1138 Budapest, Népfürdő utca 36.
30 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés