Café LadyBird

0 értékelés
Cím:
1039 Budapest, Rákóczi utca 36.
Telefonszám:
+36-30-7473589
Kategória:
Kávézó

További információk

Kávézónk a Csillagvár Bevásárlóközpontban található.

Mielőtt kínálatunkban utazásra invitálnánk, rövid ismertetőnkben szeretnénk, hogy megismerje azt a gondoskodást és tradíciót, melyet a Caffé Carraro a kávészemeken túl becsomagol minden egyes zacskóba. A Caffé Carraro-nál a kávé szeretete a recepturák egyik összetevője.

2003-ban hosszú körúton igyekeztünk Olaszországban olyan kávéüzemet találni, ahol nem a marketing szerepel az első helyen, hanem inkább a minőség, a tradíció és valami szellemiség, amitől kerek egésszé válik sokunk örök szerelme, a kávézás. Tucatnyi üzemben megfordulva találtunk rá egy kellemes hegyi városkában (Schio) a Caffé Carrarora. A tisztesség megköveteli, hogy megjegyezzük, sok gyártónál ittunk igazi jó espressot, de találtunk egy üzemet, ahol ennél sokkal több történt. Az első elengedhetetlen kávézás, mintegy öt órát tartott, melyből a tiszteletkörök csupán néhány percet vettek igénybe és ez idő alatt semmit sem akartak nekünk eladni. Különös lelkesedéssel és szeretettel meséltek a kávéról, a múltról, a kávékészítésről és a kávé-kávéfogyasztó viszonyáról.

Mi, akik csekély kávés múlttal és ekkor még jelentéktelen vásárlási igénnyel rendelkeztünk, egy napra óriásinak érezhettük magunkat, csupán azért, mert szeretjük a kávét. Mert a Carraronál mindenki szereti a kávét. Ezzel a szeretettel és elkötelezettséggel kínálja önnek a Carraro magyarországi képviselete és a LadyBird kávézó tulajdonosa az üzletünkben található italokat.
Fizetési módok: Készpénz
Pláza Csillagvár Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Café LadyBird

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Pizza Paradicsom 1035 Budapest, Vörösvári út 13
47 értékelés
Thumbnail Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda 1038 Budapest, Pusztakúti köz 2
13 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés