Café Jubilee

(4.5) - 15 értékelés
Cím:
1055 Budapest, Szent István körút 13.
Telefonszám:
+36-1-7893357
Kategória:
Reggelizőhely, Magyar konyha, Kávézó, Mediterrán étterem

További információk

Café Jubilee Budapest a hely, ahol a nap bármely szakában, bármilyen hangulatban, egyedül vagy baráti társaságban enni és inni lehet. Legyen szó akár reggeliről, ebédről, vacsoráról vagy egy baráti beszélgetésről.
A Café Jubilee éttermekben szemével a bőséges látványelemekben, fülével a háttérzenékben és szájával az ételeink ízében gyönyörködhet.
Jöjjön el hozzánk és győződjön meg róla, hogy a Café Jubilee Budapest-ben gondosan elkészített, ínycsiklandó ételek közül válogathat. Reméljük, miután megismeri a „Café Jubilee élményt”, újra és újra betér majd hozzánk.
Arra törekszünk, hogy hűséges vendégeinket mindig a megszokott minőségi kiszolgálásban és ellátásban részesítsük.
Termékeink minőségében és szolgáltatásaink színvonalában egyaránt a legjobbat kívánjuk nyújtani. Szenvedéllyel végezzük munkánkat, és egyben arra törekszünk, hogy vendégeink érezzék.
Célunk, hogy megfeleljünk vendégeink elvárásainak. Tapasztalataink alapján meghatároztuk a kívánatos egyensúlyt ételeink látványa, illata, íze és a zene tekintetében, hogy vendégeink minden egyes látogatásuk alkalmával egy új élménnyel gazdagodjanak kávézónkban.
Első értékelő
Megnyitás
2010. 02. 10.
Fizetési módok: Erzsébet-utalvány, MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Akadálymentesített? Nem
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
15 korábbi értékelés - Café Jubilee
MissPihe MissPihe
34 értékelés
2 követő
9 plecsni
43 hasznos vélemény
2015. 02. 08. 13:54

Sajnos a napokban egy igen kellemetlen dolog történt velünk. Ott kezdődött, hogy a PQS terminál nem működött ezért ki kellett mennünk pénzt felvenni (persze az sem volt sikeres, az automata hiba miatt elnyelte a kártyát), majd ilyedségünkben, fejvesztve pakoltunk össze, egyenlítettük ki a számlánkat és hagytuk el a helyet. Az asztalon minden bizonnyal ott hagytunk egy ARMANI óra tokot, dobozzal, garanciával és 4 kivett szemmel. Másnap délelőtt az első dolgunk volt telefonálni, hogy megtalálták-e, akkor azt mondták nem, de emlékeznek a dobozra. (kihangsúlyoztam, hogy a garancia nagy veszteség lenne számunkra) Mikor személyesen mentünk már megvolt a garancia és az óra doboza (tokja, kivette szemek nem). Érdekesnek találom a helyzetet, amennyire ez volt a kedvenc helyünk, most annyira undorodom tőle. :(

Bagó Veronika Bagó Veronika
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
6 hasznos vélemény
2014. 01. 15. 10:18

A hely nagyon design-os, a plafonon lévő megterített asztal döbbenet :) Hangulatos hely, és a néhány fős társaság kényelmes fotelekben tud helyet foglalni. Nagyobb társaság számára is van lehetőség helyet foglalni, de nekik kényelmetlen szék-asztal jut. A kiszolgálás lassú és a pincér sem volt a legkedvesebb. De a befőttesüvegben szervírozott limonádé is ötletes :)

T. Hliva T. Hliva
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 10:22

Remek a hangulat, sokszor jövünk ide barátokkal! Kedves és gyors a kiszólgálás. Nagyon jó a zene, családias. El lehet szeparálódni ha akarunk. Tágas, és szép a berendezés, igényes. Nagyon finom a sör és a koktél. Főleg akciós napokon szoktunk menni. :)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Koncz Brigitta Koncz Brigitta
18 értékelés
0 követő
6 plecsni
12 hasznos vélemény
2013. 11. 18. 11:21

Szuper kis hely! Kedves és felkészült pincérekkel! Nyáron voltunk és kellemes volt a kinti részen iszogatni! Finom volt a sör és a házi limonádé is! Mi biztosan visszamegyünk, hogy kipróbáljuk az ételeiket is.

D Éva D Éva
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 10. 16. 16:41

Kitűnő randihely, itt találkoztam életem szerelmével, és az, hogy jól sikerült a találka a kellemes atmoszférának és a kiváló máltai sörnek is köszönhető. Akár egy nagyobb társaság is kényelmesen elfér. Jó helyen van.

Szamosújvári Judit Szamosújvári Judit
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 10. 05. 08:18

Barátnökkel vagy a párommal,egy csajos dumálásra vagy egy kis romantikára, bármire tökéletes helyszín! Kedvesek a felszolgálok, tartják a kedvenc boromat és finomak az ételeik! Kicsit zajos a körút miatt.

Szamosújvári Judit Szamosújvári Judit
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 10. 05. 08:18

Barátnökkel vagy a párommal,egy csajos dumálásra vagy egy kis romantikára, bármire tökéletes helyszín! Kedvesek a felszolgálok, tartják a kedvenc boromat és finomak az ételeik! Kicsit zajos a körút miatt.

Samuka Samuka
43 értékelés
1 követő
7 plecsni
51 hasznos vélemény
2013. 07. 17. 10:38

Vacsora után egy kis italra és beszélgetésre ültünk be a párommal. Ő már sokszor járt ott, így a "kedvenc" asztalához ültünk.
Én hosszú percekig a berendezést bámultam, ezért a felszolgálónak kétszer kellett jönnie....
A mátrai roséjuk istenien gyümölcsös, párom vaníliafagyit és amarettót fogyasztott, ő sem csalódott.
Az árak középkategóriásak, a felszolgálók youtube-ról láttak el bennünket kellemes, régebbi zenékkel.

MissPihe MissPihe
34 értékelés
2 követő
9 plecsni
43 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 21:44

A legszuperebb étterem és kávézó Budapesten, egy helyen van minden jó. Szuper a kiszolgálás, Isteniek az ételek. Szinte már nincs olyan dolog az étlapon amit minimum nem ismernénk, de a 90%-át már kóstoltuk is :)

Nelli Nelli
60 értékelés
1 követő
13 plecsni
49 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 13:33

A Café Jubilee egy igazi kis gyöngyszem, egy elvarázsolt hely. A belső kialakítás egyszerűen mesés, a plafonra rögzített és megterített asztal komolyan elképesztő. Az egyik legjobb belülős hely a körúton. Az asztalok is jól elkülönülnek, kellemes a hangulat. A napi menüje nagyon jó döntés az ebédelni vágyóknak, hiszen egy ezres alatt 2 fogást és még üdítőt is kapunk. Mondjuk hosszútávon lehet kicsit egyhangú a menüsor, de ezt a hely sokszínűsége kompenzálja. Van egy elég nagy kerthelység is az étterem mellett, de én jobban szeretek bent ülni, mert mindig felfedezek valami újat a falakon. Egyébként, ha jól tudom, akkor péntekenként élőzene is hallható, ilyenkor az étteremből bár lesz.

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 13:16

A város egyik legkülönlegesebb kávézója a kőrúton található Jubilee. Belépve a helyiségbe érdemes felnézni a fejünk fölé, hogy megcsodáljuk a fejjel lefelé megterített asztalt. De nem ez az egyetlen dolog az érdekes és hangulatos a berendezésben!
Ha szép időben térünk be a kávézóba, akkor üljünk ki a teraszra, amiről nekem egy szép kert jutott eszembe először. Én még csak a kávét és a palacsintát kóstoltam meg itt, és mind a kettőt nagyon ízletesnek találtam.
Habár kávézónak könyvelte el a többség a helyet, ez hibás megnevezés, mert ez a hely egyben étterem és bár is, ahova ebédelni is érdemes betérni, mert nem fogunk csalódni.

Lovas Anna Lovas Anna
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
50 hasznos vélemény
2012. 10. 13. 12:59

Az egyik legérdekesebb berendezésű kávézó, ahol valaha jártam: ahogy belépünk a helyiségbe, nézzünk fel, egy kompletten felpakolt ebédlőasztal vár ott, fejjel lefelé, a plafonra szögezve. Ha ezen túljutottunk, még vannak ott hangszerek meg biciklik a falakon, de ez rögtön megadja az alaphangulatot. Kávézóként, étteremként és bárként egyaránt funkcionál, eddig csak a borukkal és a húslevesükkel kötöttem közelebbi barátságot a nyáron körbekerített terasz helyiségen, de szívembe zártam mindkettőt. A kinti rész kellemes, ahogy iszogatás közben nézegethetjük a körút forgalmát, de a belső konkrétan izgalmas a sok apró részlettel és látványelemmel. Sportesemények idején alig lehet bejutni, hála a kivetítőnek.

S. Diána S. Diána
54 értékelés
0 követő
6 plecsni
39 hasznos vélemény
2013. 05. 16. 12:37

Nagyon Jó hely remek hely.És Barátságos kiszolgálás.