Cafe Frei, Szombathely

(5.0) - 5 értékelés
Cím:
9700 Szombathely, Belsikátor u. 1.
Telefonszám:
+36-94-310511
Kategória:
Kávézó

További információk

A Cafe Frei-ben a világ szinte minden fontos "kávékonyhája" képviselteti magát. A vendégek ihatnak olaszos espressokat és cappuccinókat éppúgy, mint ibrikben főzött arab kávékat, vagy akár Közép-Amerika karamellizált kávékülönlegességeit is.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Cafe Frei, Szombathely
K. Alexandra K. Alexandra
9 értékelés
0 követő
2 plecsni
14 hasznos vélemény
2015. 01. 30. 15:29

Nagy választék, udvarias kiszolgálás. Finom, ízletes kávék,teák, frissítők. Folyamatosan változó kínálat.

MissPihe MissPihe
34 értékelés
2 követő
9 plecsni
43 hasznos vélemény
2015. 01. 03. 20:14

Egy olyan Cafe Frei ahol van kiszolgálás, mégsem számítanak fel plusz költséget, rengeteg hely és az az érdekes kávé-cukor gyűjtemény a falon, amit talán én is bővíthetek egy olasz különlegességgel. Imádtam ezt a helyet, pedig csak 1x voltam. :)

Sz. Ildikó Sz. Ildikó
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 08:42

Nagyon kulturált környezet, barátságos felszolgálók, isteni kávék, és forró csokik! Hatalmas választék!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Öreg Sam Söröző és Étterem 9700 Szombathely, Gagarin u. 14.
7 értékelés
Thumbnail Dr. Görgényi Szabolcs ortopéd sebész Szombathely 9700 Szombathely, Semmelweis u. 4-6.
3 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
G. Krisztina G. Krisztina
10 értékelés
1 követő
2 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 11. 09. 22:20

Ma voltam a kávézóban,a barátnőmmel találkoztunk,és mivel 2 éves gyerkőcömet nem tudtam másnak lepattintani,így őt is vittem.Azt tudni kell,h eddig talán 2 alkalommal próbálkoztunk családi körben étterembe menni vele,de nem nagyon lehetett huzamosabb ideig lekötni semmivel,úgyh fel is hagytunk ezzel egy időre.Ebben a kvzóban van külön egy gyerek-kuckó,nagyon sok különféle játékkal(fiús-lányos is),közvetlenül mellette le tudtunk ülni teázni,úgy,h fél szemem a gyereken volt,és láss csodát,tök egyedül eljátszogatott vagy 1.5 órát,amíg mi kibeszélgettük magunkat,és megittuk a teánkat:)Kimondottan gyerekbarát a hely,állítólag szoktak ott más gyerkőcök fel és alá futkosni,amíg az ősök kikapcsolódnak,és senki nem nézi őket ferde szemmel:)Amire még felfigyeltem(kutyásként),h kutyával is be lehet jönni,teljesen természetesnek veszi mindenki,minta nem is Mo-n lennénk....Amúgy a kiszolgálás gyors volt és nagyon kedves,talán a fizetésnél kellett egy kicsit többet várni,mint gondoltam,de ez sem volt feltűnő(csak a gyerek nem szeret sokat várni ilyenkor már,azért tűnt fel nekem is).Ittam már náluk kávét is(amúgy nem kávézom),teát is,mindegyik nagyon finom volt,barátnőm szokott is náluk venni őrölt kávét(azt hiszem van náluk vmi pontgyűjtős módszer is,amivel olcsóbban lehet hozzájutni ezekhez,ha vki rendszeresen jár hozzájuk).Összességében nagyon színvonalas,de egyáltalán nem sznob hely,mindenki otthon fogja magát érezni náluk:)

S. Noémi S. Noémi
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 11. 09. 15:11

Pontosan 3hete voltam az egyik barátnőmmel kávézni a belvárosban,Szombathelyen és egyből erre a helyre esett a választásunk. Az ok nagyon egyszerű volt: hangulatos,csendes hely,ahol beszélgetni lehet pluszban pedig nagyon sokféle kávé,forrócsoki,és teakínálatból lehet válogatni. A kiszolgálás viszonylag gyors,és az árak is barátaik,ami szerintem a fiataloknál jelent elsődleges előnyt( én egyetemre járok,és sok mindenre kell a pénz). Ennél szuperebb kávézót nem nagyon lehet találni Szombathelyen,minden elismerésem a Frei Kávézót illeti! :)