Cafe Frei

(4.5) - 13 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Margit körút 87-89.
Telefonszám:
+36-1-3458207
Kategória:
Kávézó

További információk

Üzletünk a Mammut Bevásárlóközpontban található.

A Cafe Frei-ben a világ szinte minden fontos "kávékonyhája" képviselteti magát. A vendégek ihatnak olaszos espressokat és cappuccinókat éppúgy, mint ibrikben főzött arab kávékat, vagy akár Közép-Amerika karamellizált kávékülönlegességeit is.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs
Brand: Frei Café
Pláza Mammut Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
13 korábbi értékelés - Cafe Frei
Koncz Brigitta Koncz Brigitta
18 értékelés
0 követő
6 plecsni
12 hasznos vélemény
2013. 11. 20. 17:47

Szeretem, hogy sokféle kávékülönlegességet kóstolhatok meg náluk és mind kérhetem akár koffein nélkül is, ha abból már túl sok lett volna aznapra :) Egy barátnőm vitt el ide először és azóta törzshelyünk lett, mert mindkettőnkhöz közel van és egy jó kávé minden beszélgetéshez kell!

G. Márta G. Márta
6 értékelés
1 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 07. 30. 15:18

Bár én nem ebbe a Frei kávézóba járok, hanem a KÖKI-be tudom, hogy a kávé isteni, mert már voltam több helyen és mindig megbízható a minőség és ugyanazt kapom. szeretek ide járni és be is megyek minden alkalommal, ha ott járok

Litz Litz
35 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 23:20

Ha azt mondanám, hogy a Café Frei a Mammutban népszerű, akkor nem mondanék igazat. Mert ez már nem népszerűség, ez annál sokkal több. Ez a hely maga a Mammut. Mindig színültig tele van a négyévestől a nyugdíjasig. Frei kávé tényleg világszínvonalt jelentenek, de a kiszolgálás egyszer-egyszer megütötte a felháborítóan bunkó szintet. Sajnos sokszor elkerülhetetlen, hogy az ember beüljön ide. Iszonyatos az hangulat a helynek. Az egyik, hogy az asztalok kilencvenkilenc százalékánál nyelvet tanítanak. Ami oké, meg jófejség a személyzettől, hogy ezt elnézik. De én nem tudok ilyenkor nem odafigyelni és ez idegesít. Emellett vakító neonfény van és borzalmas zaj. Ez a két tény tökéletesen elég ahhoz, hogy a helyet a kibírhatatlan kategóriába soroljam.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
171 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 23:40

különleges kávék, csendes környezet...és amúgy is szeretjük Frei "papát":) ő aztán tudja mit jelent a minőség.

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
259 hasznos vélemény
2013. 04. 28. 10:33

Nagyon szeretek erre a helyre, kávézóba járni. Ennyi féle kávékülönlegességet sajnos, még sehol sem kóstoltam. Igazán megörültem amikor beszámoltak a helyről, hogy milyen szuper kis kávézó ez. Nem kellett csalódnom, nekem is igazán tetszett.

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
205 hasznos vélemény
2013. 04. 25. 20:34

Én személy szerint Cafe Frei rajongó vagyok. Bár a Mammutban kialakított kávézó elég szűkösen van kialakítva és mindig sokan vannak. De ha ott járok, akkor biztosan beülök. Egyébként is ennek a könyvesbolti hangulatnak nehéz ellenállni. Egy jó kávé mellett még olvashat is az ember, itt szívesen várokozom és nézelődöm. Nagy kínálatának még nem értem a végére, de mindig valami új van az asztalomon. A kiszolgálás néha egy kicsit lassú, de talán ez benne van a marketing tervben, nézelődj, vásárolj könyveket és közben elkészül a kávéd. Biztosan így gondolkodtak.

Lena Lena
23 értékelés
2 követő
9 plecsni
131 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 22:17

Amint megtanultam olvasni, ez lett a legnagyobb szenvedélyem. Őrületemet a mai napig nem nőttem ki, lankadatlanul az olvasás szerelmese vagyok. Biztos mindenkinek van legalább egy olyan imádott üzlete, ami mellett, ha elmegy, erőteljesen megdobban a szíve. Valaki számára ilyen egy ruhaüzlet, ki az elektronikai kütyükért van oda, míg más egy játékbolt előtt sóhajtozik nagyokat (még felnőttkorában is). Hát nekem a könyvesbolt a Number One, ebből kifolyólag a Libri számomra magával a mennyországgal ér fel.

Igazán jól ráérzett, mire is áhítozik egy könyvmoly; olyan hangulat megteremtésére, mely meghatározó pillanat lehet kedvenc kötete kiválasztásánál. A friss könyvek illata, végtelen számú variációja, segítőkész, mégsem túlbuzgó eladók, ínycsiklandozó kávékülönlegességek és kényelmes bőrfotelek teszik az üzletet egyedivé. Ha keresek valamit, az eladók rendkívül készségesek, sőt, ha épp nincs konkrét ötletem, érdeklődési kör alapján segítenek kibogozni, hogy szeretteimnek mely könyvek lennének a legideálisabbak.

Bármikor, ha betérek (a pénztárcám megkímélése érdekében igen ritkán, vagy csak ajándékvásárlás ürügyével), kellemes békesség áraszt el. Imádom a halk nyüzsgést, azt, hogy egy kicsit „egyedül”, magamban lehetek. Ezt az érzést teszik teljessé a könyvek.

Ha egy kicsit kifújnám magam egy nehéz nap után, boldogan térek be a Libri-be egy forró kávéra, miközben kedvenc könyveimet olvasgatva feltöltődök s erőt gyűjtök a következő napi célom eléréséhez.

Marla Singer Marla Singer
11 értékelés
1 követő
4 plecsni
6 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 14:29

Kávé és könyv , 2:1 ben . Kényeztetés a testnek és a szellemnek.
Az alapötlet kitűnő,sokak számára vonzó,ezért
beülünk /ülnénk/ a Mammut II-ben lévő Frei kávézóba.
Csendes elvonultságra, könyv lapozgatásra, kezünkben egy csésze finom, erős, édes,
habos, tejes, chilis,mogyorós,bécsi, olasz stb. kávéval ne számítsunk.
Itt kérem maga az élet van.Laptopok villognak, nyelvtanárok oktatnak, ügyfeleket fogadnak, szerződések születnek,remények halnak el, és születnek újak, szakítanak és ismerkednek.
Vigyázó szemünket nem Párizsra, hanem a szomszédos asztalokra vetjük.
HA SIKERÜL ! leülnünk,/miután hosszasan szuggeráltunk állj fel, állj fel, úgysem jön el !/kezünkben
a valóban szép kivitelű kávéismertetővel,hosszas töprengés után merészen döntünk egy izgalmas sohasem kóstolt
kávéról,már csak rendelnünk kell. Ehhez fel kell állni, átküzdenünk magunkat az asztalok között, "elnézést, elnézést, szűk a hely."
/Visszafelé rosszabb a helyzet amikor a tálcáddal egyensúlyozol, remegő lábbal, a jaj csak ki ne borítsam, csak nehogy a nyakába öntsem/
Most rendelhetsz, ha van még hozzá kedved.A pult mögötti lánykák olyan arckifejezéssel, hogy "itt kell állnom, kiszolgálnom ezt a sok idiótát"sértetten, és kedvetlenül válaszolgatnak, -az én pénzemért-dühödten stemplizgetnek a törzsvásárlői füzetbe, ronggyal csapkodnak..
Itt kérem nem szeretik a vevőt! Ide kérem szépen az állásra jelentkezőket gondos teszt alapján válogatják, ki tud modortalanabb, mosolytalanabb, lenézőbb lenni. Kedves Frei Úr , ott a messzi Cannes-ban!, A teszt kitűnő és alapos, még sohasem találkoztam ezen a helyen, kedves, segítőkész, MOSOLYGÓS alkalmazottal. Tessék mondani ez Cannes-ban is így van.?

Hogy milyen a hely? A hangulat: retro, 6o-as évek utasellátója. És milyen a kávé ? A kávé amúgy jó!

Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 09:12

A Mammut egyik legelegánsabb kávézójáról van szó, ahol az árak talán nem a diákok zsebéhez igazodnak, de olykor-olykor megéri beruházni egy itt kapható kávécsodára, mivel minőség tekintetében elsőrangú. Még évekkel ezelőtt jártam itt először, és a kényelmes fotelok, a nyugodt hangulat teljesen a hely rabjává tett. Tökéletes azoknak, akik a sűrű mindennapok közepette szeretnének egy kicsit lenyugodni pár percre, és egy első osztályú kávé mellett elmélkedni a világ dolgairól. A leghatásosabb, ha ezt egy ablak melletti ülőhelyről tesszük, miközben a járókelőket bámuljuk. Egyre felkapottabb a Cafe Frei, így jó lesz vigyázni, nehogy elfogyjanak a szabad helyek, mielőtt megérkeznénk.

Gina Gina
57 értékelés
1 követő
11 plecsni
58 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 22:25

Frei Cafe- verhetetlen minőség verhetetlen árakon. Kétségkívül a kedvenc kávézóm, és nagyon örülök, hogy egyre több helyen fellelhető Budapesten. Rengeteg mindenért lehet szeretni ezt a kávézóláncot: az alapító Frei Tamás szerintem alapból nagyon szimpatikus és intelligens, és az élettapasztalatait az üzletpolitikájába is beülteti (például fair trade, méltányos, vagy lelkiismeretes kereskedelem, közvetlen kapcsolat a kávétermelőkkel). A kávék eszméletlen finomak és különlegesek, az én személyes kedvencem az örmény narancs kávé, illetve a zanzibári szegfűszeg latte, aminek karácsonyillata van. A baristák professzionálisak, és nagyon szívesen ajánlanak hangulathoz-személyiséghez illő kávét vagy épp teát. Azt pedig külön imádom, hogy egy könyvesboltban kapott helyet a kávézó, így csak leemelek egy érdekesnek tűnő könyvet a polcról, rendelek egy isteni kávét, és percek alatt elfeledkezek a külvilágról. Az egyetlen szomorúságom, és egyben a siker fokmérője, hogy általában sosincs szabad hely.

bataviki90 bataviki90
34 értékelés
0 követő
7 plecsni
13 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 16:05

Egy jó könyv és egy finom kávé: sokunknak ennyi is elég néhány órányi boldogsághoz. Aki szeret könyvek között nézelődni, vagy beleolvasni egy-egy kötetbe a megvásárlása előtt, annak szívesen ajánlom a Mammut bevásárlóközpont Librijében kialakított Café Frei-t. A megfizethető árú kávé- és teakülönlegességek szürcsölgetése mellett belelapozhatunk a boltban szimpatikusnak tűnő kötetekbe, hogy meggyőződjünk róla: valóban ezt keressük. Ráadásul ha otthon is szeretnénk élvezni a kiváló minőségű italokat, akkor ugyanitt megvásárolhatjuk az őrölt vagy szemes kávékat. Ha egy mozifilm kezdetére vagy egy barát érkezésére kell várnom, nekem mindig ez a kedvenc kuckóm, ahol elüthetem az időt.

eszterga eszterga
30 értékelés
2 követő
10 plecsni
26 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 10:41

Van, aki társaság híján nem ülne be egy kávézóba és van olyan is, aki nem szeret hosszan elidőzni egy könyvvel a könyvesboltban. A Libriben mindkét személyiség levetheti gátlásait, a Café Frei ugyanis egyszerre több megoldást is kínál. Ha egyedül rosszul érezzük magunkat az asztalnál, bátran emeljünk le egy könyvet a polcról és vessük bele magunkat az élvezetekbe. A ritka, dél-amerikai és afrikai kávéspecialitások mellett markánsabban kel életre akár Marquez, akár Llosa világa. Mindenesetre "Frei világa" továbbra is kreatív és lenyűgöző, nem csoda, ha a legnagyobb dél-amerikai írók is visszatérő vendégei...

macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 00:47

Igazán jó, mégis megfizethető kávézóláncot kerestünk pár éve a barátnőimmel, és sok-sok ízlelés, próbálgatás, tanakodás után Frei Tamás kávébirodalma mellett tettük le voksunkat. Ugyan fontos szempont volt a jutányos ár a kávézó megválasztásakor, mégsem ezért járunk vissza olyan rendületlenül. A kiszolgálás mindig kedves, a világ bármely tájáról a csészénkben landolhat valami kávékülönlegesség, az elménket pedig az elkészítés módjával, s különféle történetekkel vértezhetjük fel, mert Frei Tamás erre is figyel. Tematikus kávélapjait böngészve egészen más kávéfogyasztó kultúrákat ismerhetünk meg, s a „hab a kávén”, hogy mindezt könyvek között tehetjük. Ha nem a barátainkkal diskurálunk, kedvenc könyvünket is kezünkbe kaphatjuk, és kávénk mellett eldönthetjük, befektetünk-e egy újabb sci-fire, esetleg lányregényre magunknak vagy a koffeinmentest szürcsölő gyerkőcünknek. A kávékat ugyanis koffeinmentes változatban is elkészítik, valamint zacskós formában is megvásárolhatjuk!