Cafe Frei, Kecskemét

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
6000 Kecskemét, Korona u. 2.
Telefonszám:
Kategória:
Kávézó

További információk

A Cafe Frei-ben a világ szinte minden fontos "kávékonyhája" képviselteti magát. A vendégek ihatnak olaszos espressokat és cappuccinókat éppúgy, mint ibrikben főzött arab kávékat, vagy akár Közép-Amerika karamellizált kávékülönlegességeit is.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Cafe Frei, Kecskemét
Császárné Ludvig Csilla Császárné Ludvig Csilla
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 19:09

A könyvtári kávézóban voltak korábban, ahol egy jól összeszokott csapat volt, ismertek minket, mi szerettük őket. Tudták, hogy a mexikói csokit gyerekadag chilivel szeretem, mert 1x úgy kértem. Aztán valamiért teljesen kicserélődtek másokra, és az újak hozzáállása már nem volt igazi, mindent tisztelettudóan megcsináltak, de a hangulat....
Majd az egész elköltözött egy könyvesbolt mellé. Sóvárogtam, de nem volt kedvem bemenni. Míg egyszer csak -mint a mesében a herceg - ISMERŐS RÉGI ARC! Megismert, előre köszönt! Csak az ő kedvéért mentem be. Már nem volt több pénzem annál az 500 Ft-nál, amit fizettem, de boldog voltam! Tudta, hogy hogyan szeretem a mexikóit, úgy kaptam, mosoly, beszélgetés, öröm!!! A férjemnek azonnal elmondtam, a gyerekeink nagyon boldogok, végre megérkeztünk: Gáborhoz a Freibe!

S. Attila S. Attila
19 értékelés
0 követő
4 plecsni
10 hasznos vélemény
2013. 09. 04. 21:49

Jártam több Frei Kávézóban. Tényleg mindenhol ugyanolyankínálat, íz, minőség várja a vendégeket. Kecskeméten fiatalos csapat van. Nagyon segítőkészek, udvariasak. Ismerik a termékeket. Nem esnek kétségbe, ha ajánlást kérek valamelyik pincértől. Minden kávé készítését el tudják magyarázni. Ezenkívül kényelmes, igényes környezetben tölthetjük el az időd. A rengeteg kávékülönlegesség számomra nagyon vonzó. Érdekes kipróbálni például egy Arab kávét. De a sütemények is nagyon finomak. Annyira passzolnak a kávékhoz, hogy szinte mindig kérek hozzá valamilyen süteményt is. Nem hagyományos édességek ezek sem. Vásároltam már kicsomagolt kávét is abból, ami nagyon ízlett. Aki pedig nem szereti a kávét, Ő pedig sok, szintén különleges teából tud válogatni vagy akár vásárolni otthonra. Nagyon kellemes hely! Egy igazi kávézó, igazi, nagyon finom kávékkal!

Sebesi Károly Sebesi Károly
18 értékelés
1 követő
4 plecsni
20 hasznos vélemény
2013. 12. 20. 15:47

A szó jó értelmében sznob kávézó, ha erre vársz, megkapod. Nagyon jó színvonal!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Jakó Cukrászda Anna Kávéház 6000 Kecskemét, Petőfi Sándor utca 7
15 értékelés
Thumbnail Katona József Színház 6000 Kecskemét, Katona József tér 5
7 értékelés
Thumbnail Decathlon Kecskemét 6000 Kecskemét, Dunaföldvári út 2/b
10 értékelés