Cafe Fontana Étterem és Cukrászda

(5.0) - 4 értékelés
Cím:
1031 Budapest, Nánási út 24.
Telefonszám:
+36-1-4530900
Kategória:
Cukrászda, Pizzéria, Nemzetközi étterem

További információk

A budapesti, pontosabban az óbudai Duna budai oldalán van egy igazán kellemes hangulatú partszakasz, amely családi programok, kirándulások és a sport szerelmeseinek kedvelt helyszíne, ez nem más, mint a Római part. A Római part a fővárosiak körében a balatoni gasztrohangulat miatt is igen jelentős fontosságú. Itt még elcsíphetjük gyermekkorunk retro hangulatát, ahol pár perc alatt laza nyaralókká válhatunk. Itt ugyan nincs meg a fürdővíz, de a hangulat éppen olyan, mint akár a Balaton parti sétányokon. Kiváló hely a napozásra, a nagy sétákra, a sportolásra. Futhatunk, kerékpározhatunk. És ha lemegy a nap, képzelje el magát a Duna nyugodt folyama mellett egy nagy kövön üldögélve, a kirándulóhajó utasainak néha odaintve, és közben a kacsázást gyakorolva… mi kell még egy nyugis vasárnapi délutánhoz?

Éttermünk közel 20 éve áll vendégeink szolgálatában ezen a varázslatos helyen. Idén nyáron jelentős átalakításon mentünk keresztül, melynek eredményeképpen május végén új arculattal nyitottunk meg. Szolgáltatásaink kibővültek, hiszen a Fontanaban nemcsak szállás és éttermi kiszolgálással várjuk vendégeinket, hanem nívós minőségben helyben készült cukrász készítmények is kaphatóak!
Első értékelő
Megnyitás
1995
Fizetési módok: SZÉP kártya
Parkolás: Környéken
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Cafe Fontana Étterem és Cukrászda
Tóth Szilvia Tóth Szilvia
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 08. 27. 13:56

Finom a diabetikus sütijük.A kiszolgálás is kifogástalan valamint a tisztaság is elfogadható.A római part legobb cukrázdája,étterme a Fontána étterem és cukrázda.Melegen ajánlom mindenkinek,hogy alkalom adtán látogassa meg őket.

J.Petra J.Petra
31 értékelés
1 követő
13 plecsni
35 hasznos vélemény
2013. 06. 17. 13:35

Nagyon finomak a sütik, van diabetikus, lisztmentes, stb. A fagyi is létezik light változatban, és mindig van étcsoki. A sós ételeik is isteniek! Nálunk a Római parton ők a nyerők.

vendel1 vendel1
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 05. 19. 09:33

Nemrég ünnepeltem a születésnapomat és a barátaimtól kaptam egy isteni csokitortát. Hosszú évek óta nem ettem ilyen finom, könnyű és nem túl édes desszertet és a torta díszítése is nagyon ízléses volt. Rákérdeztem, hogy hol vették és mondták, hogy a Fontana cukrászdában. Azóta más tortákat is kipróbáltunk ott és mindegyik kifogástalan volt. Végre igényes alapanyagokból készült, igazi tejszínhabbal díszített, valódi gyümölcsökkel készült gyümölcstortákat ettünk.
Javaslom mindenkinek, hogy aki arra jár, mindenképpen próbálja ki!!!!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Gegab Gegab
30 értékelés
0 követő
10 plecsni
40 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 09:13

Ez az étterem mindig kedves lesz a szívünknek. Közel húsz évvel ezelőtt náluk tartottuk az esküvői vacsoránkat, mivel tudtuk, hogy bennük nem fogunk csalódni. Az esküvőnk előtt is sokszor jártunk náluk, és azóta is időnként betérünk hozzájuk. Az étterem zárt része, nagyon hangulatos, családias légkörű. A pincérek nagyon kedvesek. Most már nem csak nyáron van lehetőség a teraszon megvacsorázni, mert nemrégiben elkészült a téliesített teraszuk is. Az árak közepesek, a kínálat nagyon sokrétű, innen senki nem távozik üres hassal. Az étterem másik újdonsága, hogy helyben sütött sütemények közül válogathatunk a főétel elfogyasztása után.