Cafe Factory

(4.0) - 3 értékelés
Cím:
1066 Budapest, Jókai utca 28.
Telefonszám:
+36-1-2694923
Kategória:
Kávézó, Szendvics

További információk

A Café Factory igazi kávéház. Barátságos, otthonos környezetben, klasszikus kávéházi hangulatban salátákkal, szendvicsekkel, kávé- és teakülönlegességekkel, ízesített forró csokik széles választékával várjuk.
Jöjjön el párjával, üzleti partnerével, vagy barátaival, mi mindent elkövetünk, hogy kellemesen töltse idejét! Várjuk napközben, és este; színház előtt, vagy színház után, buli előtt, de akár buli helyett is… Hozzánk mindig érdemes betérnie. A nyári melegben jeges frissítőkkel, gyümölcsös házi teákkal, könnyű desszertekkel, a téli hidegben forró finomságokkal és vérpezsdítő lélekmelegítőkkel kedveskedünk vendégeinknek.
Évszaktól függetlenül promóciókkal, akciókkal, nyereményjátékokkal tesszük izgalmasabbá kínálatunkat.
Kávéházunkban ingyenes WiFi-vel és bankkártyás fizetési lehetőséggel várjuk.
Kávéinkat kérheti elvitelre is, és ha valamelyiket megkedvelte, vásároljon belőle otthonra is.
Vállaljuk zártkörű rendezvények teljes körű lebonyolítását a helyszínen, valamint a helyiséget bérbe is adjuk forgatásokra, tévéfelvételekhez. (A feltételekről érdeklődjön az üzletvezetőnél!)
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, MasterCard, Visa
Parkolás: Saját parkoló
Elfogad bankkártyát? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Cafe Factory
Vajas Klaudia Vajas Klaudia
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 10. 07. 11:47

Imádom ezt a helyet! Ha a Nyugatinál találkozom a barátaimmal más kávézó szóba sem jöhet. Nagyon hangulatos, szépen kialakított, igazi "beülős" hely. Nagyon finomak a forrócsokik. Ajánlom mindenkinek ezt a helyet. :)

Litz Litz
35 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 20:57

Cafe Factory régóta üzemelő, bejáratott hely. Így sokan ismerik, ami megkönnyíti a sokszor nehézkes egyezkedést, ha valakivel a Nyugatinál van találkozónk és nem akarunk a McDonalds-ban kikötni. Széles tea kínálat van, és a szendvicsek különlegesen finomak. Akkor is jó a társaságra vágyunk mert nagy hely és esténként sokan vannak, de kettesben is elücsöröghetünk ha a szintén nagy galériát választjuk. A sötét színék és a kizárólag fa bútorok otthonossá teszik a légkört, bár van egy olyan érzésem, hogy nem tudják eldönteni, hogy angol pub vagy francia kávézók szeretnének lenni. De mindegy is, mert így is úgy is jó hely. Évekig tanítottam itt angolt az emeletem és soha egy szót sem szólak érte. Mondjuk fogyasztottam is rendesen, sajnos a keresetem felét ott is hagytam és erről a Café Factory tehetett, mert jobbnál jobb ételeket szolgáltak fel az orrom előtt.

lady.gabriella lady.gabriella
48 értékelés
2 követő
9 plecsni
74 hasznos vélemény
2012. 10. 14. 19:40

A Nyugatihoz közeli Jókai utcában sorra találja az arra járó a kávézókat, kisebb éttermeket, bárokat. Nehéz választani elsőre, én ezt mindenképpen ajánlom. Már látom magam, ahogy télen bekuckózom a szinte végtelen tea, kávé és forró csokoládé választék mellé. A galérián, ami kicsit meghittebb hely, még könyves polcokról is választhatunk olvasnivalót. A földszinti rész már egy kicsit zsibongóbb, szélesvásznú televízión követhetjük az éppen aktuális meccset, itt a sokfős asztaltársaságok is találnak maguknak elég teret. Az autentikus hangulat azonban itt sem törik meg, a régi asztalok egyikén egy elfeledett írógép várja, hogy újra felfedezzék.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés