Café Alibi

(3.0) - 1 értékelés
Cím:
1053 Budapest, Egyetem tér 4.
Telefonszám:
+36-1-3174209
Kategória:
Reggelizőhely, Kávézó, Szendvics

További információk

A Café Alibi 2000. szeptember 20.-án nyílt meg a jogi Kar közvetlen szomszédságában az Egyetem téren. A kialakításban a tulajdonos és családtagjai elképzelése játszott szerepet és alakult ki végül ez a romantikus, klasszikus és meghitt atmoszféra.

A tulajdonos (Vági László) sok időt tölt az üzletben és rengeteg vendégét személyesen, és név szerint ismeri. Talán ez is oka, annak, hogy évek óta hűséges törzsvendégeket tudhat magáénak a Café Alibi és a vendégek érezhetik, hogy ez valóban a törzshelyük.

Nálunk nincsenek lehetetlen kívánságok, igyekszünk a vendégeink egyedi igényeit személyre szabottan teljesíteni, mindig friss és kiváló alapanyagokból készítjük ételeinket és italainkat. A legfontosabb nálunk, hogy a Vendég elégedetten távozzon és visszatérjen hozzánk.
Első értékelő
Megnyitás
2000. 09. 20.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Café Alibi
Piroseper Piroseper
20 értékelés
1 követő
6 plecsni
14 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 15:14

Az Alibi viszonylag apró étterem/kávézó. A hangulat leginkább 20-as, 30-as éveket idéz a képeivel, a fal színével, és a sötét fabútorzatával. Remek barátnős, beszélgetős délutánokra, a limonádéjukat, cappuchinójukat és valamelyik süteményüket leteszteltük – no, látszik, hogy nagy hatást nem tett rám –, kifogásunk nem volt ellenük, de igazán emlékezetes sem volt az ízük. Szerintem abszolút betérős a hely: ha arra keveredik az ember csalódni nem fog, de ha van mód tervezésre, vannak ennél jobb kávézók is. Az árakat is inkább középárkategóriába lőném be, a felszolgálással nem volt problémánk, de az egyik pincér a kellemesnél gyakrabban tért vissza, hogy kérünk-e még valamit.

Hasonló szolgáltatók a közelben