Café Alessio

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1026 Budapest, Pasaréti út 55
Telefonszám:
+36-1-2750049
Kategória:
Pizzéria, Olasz étterem, Kávézó

További információk

Az Alessio, egy családias kávézó és étterem, olasz konyhával, Pasaréten az Alex cukrászda helyén. Aki erre jár, biztosan talál kedvére való olasz édességeket, tortákat, valamint saját készítésű tésztákat és pizzát. Ha valaki valódi olasz ízekre vágyik az Alessio étterem étlapján biztosan talál olyat, amiért majd máskor is visszatér. Halak rákok, kagyló, bárány, és borjúmáj, ahogyan a tipikus itáliai kisvendéglőkben tapasztaljuk. A pizzát és a süteményeket elviheti, aki ismerőseit akarja elkápráztatni, akinek pedig nincs ideje eljönni az Alessioba, az otthonra is rendelhet. Az Alessio otthonos környezetet biztosít családi ebédek, vacsorák és üzleti találkozók számára. A korán kelőket olasz kávé , és friss mediterrán reggeli várja.
Első értékelő
Kutyabarát hely? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Café Alessio
Szemesy Istvan Szemesy Istvan
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
7 hasznos vélemény
2015. 02. 19. 08:32

2015.01.24-én egy születésnapi összejövetelt tartottunk a Café Alessióban. Az előkészületek során is rendkívül segítőkészek voltak, s a lebonyolítás is fényesen sikerült. Előre megadtuk, hogy a 15-16 vendég kb. mit szeretne enni, hogy a konyha felkészülhessen. Minden résztvevő áradozott az ételekről, a kiszolgálásról, rendkívül kellemes délutánt tölthettünk el. Életem legjobb grill kacsamáját kóstolhattam meg itt. Nagyon köszönöm a konyhának. Sokszor szeretnék ide visszatérni.
Szemesy István

V.Andi V.Andi
30 értékelés
0 követő
9 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 14:49

Szeretek olyan étterembe menni, aminek ha kinyitom az ajtaját, olyan érzésem támad, mintha egy másik világba csöppennék. A Café Alessio ajtaját kinyitva Olaszországba léphetünk be. Az enteriőr, a zene, a szerepükből néha pajkosan kikacsintó pincérek mind jó díszletet nyújtanak egy igazi, hamisítatlan trattoria hangulatához. Törnöm sem kell a fejem, hogy mit válasszak, a pincérek már rögtön remek étel-italpárosításokat ajánlanak. A tengeri hal menüsorból a kedvencem a grillezett calamari, ami akkora adag, hogy utána már nem marad hely az édességnek… Barátaimtól tudom, hogy délelőtt is érdemes betérni hozzájuk, mert helyben sütött croissant-nal és olasz kávéval várják az ébredezőket. Egyetlen negatívumot tudnék csak mondani: az egyik, rögtön az ajtóban elhelyezett asztaltól mindig megrettenek, én nem szeretek úgy étkezni, hogy közben 3 percenként a hátamra nyitják az ajtót. Ettől eltekintve minden szuper!

Vendég felhasználó Vendég
2016. 11. 25. 22:12

Igen jártam már több alkalommal az Alessioban. Nagyon jól éreztük magunkat! Finomak az ételek és kedvesek a pincérek. Szívesen ajánlom az ismerősöknek.

Hasonló szolgáltatók a közelben