Cactus Juice Pub & Restaurant

(5.0) - 5 értékelés
Cím:
1061 Budapest, Jókai tér 5.
Telefonszám:
+36-1-3022116
Kategória:
Pub, Gasztrokocsma

További információk

A Cactus Juice Pub az amerikai Western hangulatot idézi. A korabeli dekorációval kivitelezett helységről az a hír járja, hogy azon kevés szórakozó helyek közé tartozik, ahol egy fenséges vacsora után, egy fergeteges buli várja az odalátogatókat.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Cactus Juice Pub & Restaurant
Szőnyiné Varga Marianna Szőnyiné Varga Marianna
28 értékelés
0 követő
4 plecsni
28 hasznos vélemény
2014. 01. 14. 12:33

Barátnőm 30. születésnapját szerveztük erre a helyre. Az ételek finomak, a felszolgálás kedves és gyors. A meglepetés jól sikerült, a tortát a zenével és a közös énekkel azóta is emlegetjük. :) Ajánlom mindenkinek a helyet!

H Nour El Huda H Nour El Huda
6 értékelés
1 követő
2 plecsni
9 hasznos vélemény
2013. 09. 24. 21:59

Nem tagadom, a kedvenc helyem. Imádom a hangulatát, a képeket a falon, olyan mintha valaki a személyes családi képeket tette volna ki a falra- szeretem a fából készült asztalokat, padokat. A tánctér közelében lévő beugrók hatalmas asztalain kényelmesen el lehet férni. Az elrendezés is olyan, a többi asztal esetében, hogy nagyobb társaság esetén is könnyen össze lehet tolni az asztalokat. A 30. szülinapomat is ott tartottuk, fantasztikus volt. Az árak nem elrugaszkodottak. A tánctér elég kicsi, ez az egy negatívum van részemről, de azért így is mindig tudtunk táncolni. A bulikon tortát is lehet vinni, nem vágnak pofákat, ha megkérji az ember őket, hogy majd hozzák ki ekkor meg ekkor. Készségesek, aran yosak a kiszolgálok, pultosok. A konyha remek. Általában mi úgy megyünk, hogy késő délutánra foglalunk asztalt, megvacsorázunk és ott maradunk bulizni. A zene nagyon jó, vannak retró számok és mai- de nem tucc-tucc!!!!-zene is. Táncolható mind. A közönség inkább harmincas. Nagyon hangulatos hely, aki egyszer ott járt, biztos, hogy visszatér! Személy szerint én nem is vagyok hajlandó máshova menni és ezt a barátaim is tudják :)

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
169 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 19:55

Egy barátnőm szülinapi bulija félig-meddig ezen a helyen volt. Éjfél után érkeztünk, úgy hogy korábban még nem is hallottam erről a helyről. Belépőt nem kellett fizetni. A hely dizájnja kicsit rusztikus: faburkolatú falak, régi fotók a falakon. Az elrendezése zegzugos, minden irányba lehet menni és vagy eldugott asztalokhoz, vagy a tánctérhez, vagy ha szerencsénk van, akkor a bárpulthoz jutunk. Azon az estén nagyon jó volt a DJ. Szerencsére nem csak a legelcsépeltebb dalokat játszotta, jót lehetett táncolni. Akadtak mai zenék is, de retró slágerek is. Nem voltak sokan az egész helyen, de azért a tánctér nagyjából tele volt. A hely közönségét inkább a 25-30 közötti alkották, ettől nekem még szimpatikusabb lett.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
szentkutianna szentkutianna
62 értékelés
8 követő
15 plecsni
92 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 13:28

A VI. kerület szívében egymást követik a romkocsmák, pubok, szórakozóhelyek. Ember legyen a talpán, aki dönteni tud közöttük. Nekünk sikerült! November utolsó hétvégéjén, a Jókai téren található Cactus Pubban szórakoztunk. Nem foglaltunk előre asztalt, abban bízva, hogy lesz helyünk. Szerencsére akadt is, ám az asztal csak 22 óráig volt szabad. Érdemes tehát előre asztalt foglalni! 22 óra után sem hagyott el bennünket a szerencsénk, a pincérek gondoskodtak arról, hogy tovább maradhassunk, egy másik asztalnál. A felszolgálók egyébként nagyon kedvesek és segítőkészek, a kötelező rendelésfelvételen túl még azt is kiderítették nekünk, hogy aznap este melyik énekes esett ki az egyik televíziós tehetségkutató műsorból. Csillagokból amúgy sem volt hiány a szórakozóhelyen, a mi asztalunknál is ült egy, már korábban kiesett énekes. A Cactus Juice Pub az amerikai western hangulatot idézi. Az étteremben fából készült padok, asztalok sorakoznak, míg a falakat üvegvitrinben tárolt coltok és fekete bajuszos, cowboykalapos vadnyugati hősök arcképei díszítik. Fantasztikus miliő! A szeszes italok ára középkategóriás, ha gyorsan sokat akarunk inni, érdemes a borlapról válogatni. De kihasználhatjuk az italakciókat is. A Cactus Pub mindent magában foglal, amire az embernek szüksége lehet egy mulatós-lazítós szombat estén. Lehet enni, inni és táncolni. A zene nagyon klassz, régi és új slágerekre, funky és latin dalokra rázhatjuk a hátsónkat. Aki nem hiszi, járjon utána!

Vendég felhasználó Vendég
2017. 02. 04. 23:50

Minden fantasztikus volt. Ezt ajánlották.Nem csalódtunk főleg a padlizsánkrém....isteni :-)