Butterfly Fagylaltozó

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1066 Budapest, Teréz körút 20.
Telefonszám:
+36-1-3113648
Kategória:
Fagyizó

További információk

Alapelvünk: minden terméket helyben készítsünk a napi igények figyelembevételével, hogy csak friss áru várja a vendégeket.

Ennek érdekében felkértük Benke Laci bácsi négyszeres cukrász és szakács olimpiai bajnokot és Gaál Éva cukrászmestert, hogy – „ahogy régen a nagymama tette” – helyben, kemencében sütve különféle édes és sós rétest készítsenek, ezen kívül kiváló minőségű tortával, parfétortával, aranygaluskával, pogácsával bővítsék a termékskálát. A készítők neve, és eddigi tevékenysége garancia a már megszokott színvonal megtartásában.
Az üzlet bővítése során galériát is kialakítottunk, mely kényelmessé teszi az üdítőitalok mellett kávé, tea és forró csoki elfogyasztását is.

Az üzleti dizájn, a színek és az igényesség eredménye, hogy szerződést kötöttünk a Tonino Lamborghini céggel – a világ egyik leghíresebb és legigényesebb autógyártója – hogy világhírű kávéját és annak szinte teljes palettáját áruljuk.

A tea minőségének kiválasztásánál is a kávéhoz hasonló szempontok vezéreltek. A ceyloni világhírű teának nem az általános, hanem a kiemelt igényességű prémium változatát áruljuk.

Külön hangsúlyt helyeztünk arra, hogy a múltban is tapasztalható igényességünk mellett, alkalmazkodva a fizetőképes kereslethez közepes árfekvést alkalmazzunk.

Bízunk abban, hogy az üzlet külső és belső megjelenése, és az eladásra szánt áru tovább növeli a korábban csak a fagylalt miatt rendszeresen visszajáró vendégeink számát, akik között szép számmal voltak olimpiai és világbajnokok, színészek, újságírók.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Butterfly Fagylaltozó
bmarci bmarci
32 értékelés
0 követő
8 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 16:49

Mozizás után próbáltuk ki ezt a hangulatosnak tűnő kis cukrászdát, ami az Oktogonnál található, a Művész közelében. A pult a pénztárral a szűkös földszinten van, ám szerencsére felmehetünk a galériára, ahol sok kedves asztalt találunk. A festés és a berendezés egyszerű, kedves, igényes, a falakon pedig számos színész, sportoló és egyéb közéleti személyiség bekeretezett fényképe sorakozik, az illető aláírásával ellátva. A hely ugyanis nagyon népszerű a pestiek körében, sokan válnak visszatérő vendéggé a fagyi és a sütemények minősége miatt – mi is! Répa- és sajttortát kóstoltunk, és mindkettő kiváló volt! A repertoár ennél azonban jóval szélesebb, és a hírek szerint a fagylaltjuk és a kávékínálat is remek. Mindez megfizethető áron: lesz miért visszamennünk!

Tizedes Anita Tizedes Anita
5 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2015. 02. 21. 10:25

A fagyizó, amiben már évek óta nem csalódunk! A kiszolgálás remek, a fagyik isteniek!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés