Butlers

(5.0) - 3 értékelés
Cím:
1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
Telefonszám:
+36-1-4345178
Kategória:
Lakberendezés

További információk

Üzletünk az Árkád Bevásárlóközpont alsó szintjén található.

Egy új otthon vagy életstílus kialakításához csupán egy valami kell: képzelet. Szeretünk gondolkodni és alkotni, szép, okos dologokat létrehozni pontosan úgy, ahogy azt megálmodtuk, ahogy Ön is elképzelte. Nem mást kínálunk, mint nagyszerű ötleteket, elvitelre: ajándékok a fontos barátoknak, praktikus eszközök hobby szakácsoknak, inspiráció lakberendezéshez, dekoráció az otthona számára.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős parkolóház
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Butlers
iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 06. 28. 09:39

Igaz nem a legolcsóbb lakberendezési üzlet, viszont nagyon igényes használati tárgyakat, díszeket lehet itt vásárolni, ami a lakás ékévé válik. Az egyik barátnőm jin-jang mániás, minden amin ez a szimbólum szerepel, azt gyűjti. Nagy örömömre sikerült megpillantanom a Butlersben egy gyönyörűséges jin-jang sószórót! Így nem volt kérdés, hogy mi lesz a sorsa! :)

pépé pépé
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
25 hasznos vélemény
2012. 11. 27. 08:49

A Butlersbe mindig csak szétnézni megyek be, mert nem az én árkategóriám... Gyönyörű, minőségi termékeik vannak, nagyon jó ajándék ötleteket adhat. Lenyűgöző a karácsonyi kínálatuk! Olyan különleges, vicces dolgokat lehet kapni, amire álmában sem gondolna az ember! Dínós, malacos, békás karácsonyfa díszek, plüss unikornis trófea a falra... Mint egy kiállítás.:)

Sz. Emese Sz. Emese
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 10:30

Néhány hónappal ezelőttig nem is tudtam ennek a boltnak a létezéséről, de jó, hogy karácsony előtt még tudomást szereztem róla, mert itt megszállt az ihlet ajándékozás terén. Rengeteg minden van itt, ami karácsonyi meglepiként eszünkbe juthat, de én nemcsak ajándékvadászat alkalmával térek be ide, hanem szinte mindig, ha elmegyek mellette. Gyermeki énem kedvence a Disney-s, Mickey egeres kollekció, amiből bármit szívesen a magamévá tennék, mert nagyon jópofa darabjai vannak. De van itt minden, ami lakberendezéssel, dekorációval kapcsolatos: bútorok, étkészletek, terítők, függönyök, képkeretek, faliórák satöbbi, tényleg minden.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 5
49 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Fővárosi Állat- és Növénykert 1146 Budapest, Állatkerti körút 6-12.
123 értékelés