Butlers

(5.0) - 9 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
Telefonszám:
+36-1-3458052
Kategória:
Lakberendezés

További információk

Üzletünk a Mammut I. Bevásárlóközpont magasföldszintjén található.

Ha valahol igazán jól kell, hogy érezze magát, akkor az az otthonában van. Ahol kiélvezheti szabadidejét szeretteivel, barátaival, vagy egyszerűen egy kicsit egyedül lehet. Ahol igazán magát adhatja olyan tárgyak környezetében, amelyeket a legjobban szeret. És ahol a kreativitásának semmi sem szab határt: gondolkodásban, munkában, díszítésben, lakberendezésben, főzésben…Önnek hoztuk létre a Butlers-t.
Tökéletes ajándékok a fontos barátoknak, praktikus eszközök hobby szakácsoknak, inspiráció egyéniségeknek, kitűnő tárgyak az otthona számára. Mindezeket pedig kiváló minőségben és remek áron nyújtjuk, amelyet globális, az egész világot felölelő beszerzésünk biztosít.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Fizetős parkolóház
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
9 korábbi értékelés - Butlers
Lukács Tamás Lukács Tamás
4 értékelés
0 követő
0 plecsni
14 hasznos vélemény
2015. 03. 10. 07:44

Nagyon jó kis hely, szeretem!Sajnos tényleg magasabb az árfekvés, de minőségi és szép dolgokat kínálnak!

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 05. 27. 11:02

Igaz nem olcsó, viszont nagyon egyedi dolgokat lehet felfedezni az üzletben. És bármikor innen választottam a barátnőimnek ajándékot, mindig garantált volt az öröm!

O. Ágnes O. Ágnes
55 értékelés
1 követő
9 plecsni
38 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 14:11

Szeretem az üzletet, kicsit drágább árfekvésű de véleményem szerint különleges és minőségi dolgokért elfogadhatóak az árak. Kellemes a légkör, családias hangulatot teremtenek az eladók, a zenék.

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
170 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 23:33

Egyik kedvenc lakáskiegészítős boltunk. Általában karácsony környékén és tavasszal szoktunk oda betérni, hogy vásároljunk pár holmit ajándékba és lakásdíszítőnek. Télen szeretjük a karácsonyi tárgyakat, tavasszal pedig a virágosabb, színesebb holmikat. Na itt aztán mindenből van :)

Kis Éva Kis Éva
26 értékelés
1 követő
8 plecsni
30 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 22:11

Amikor legutóbb besétáltam a Butlersbe, mindössze egy mondat hagyta el ajkaimat: „Ez a mennyország.” Előtte is szerettem idejárni, de amióta megérkezett a karácsonyi kollekciójuk és az egész üzlet karácsonyi hangulatba öltözött, én ki se akartam többé tenni a lábamat. Kellemes zene és szemet gyönyörködtető, egyedi termékek kaphatóak mérsékelt áron. Álomszép ünnepi csomagolópapírok, asztalterítők, függönyök, törölközők, asztaldíszek és más stílusos lakásdekorációk otthona az üzlet. Én egy korlátlan Butlers vásárlási utalványt szeretnék kérni a Jézuskától idén Karácsonyra.

Leende Leende
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 16:45

A Butlers egy nagy múltú német, lakás kiegészítőket kínáló bolthálózat. Garancia lehet a minőségre a több mint 180 éves múlt, na meg Európa szerte megtalálhatóak az üzleteik. Szezononként előrukkolnak valami újdonsággal, így nem unalmas a két egymást követő karácsonyi dekoráció vadászat. Kitűnőek a tányérkészleteik, bútoraik, kiegészítőik. Amennyiben ajándékot tér be venni és elveszne, a sok jópofa tárgy között vehet ajándékutalványt, ami sokszor jobb, mint egy mellé lőtt ajándék, sőt hűségkártyájuk is van. A kiszolgálás gyors és kedves. Áraikban néha túllőnek az ésszerűség határain, de olyankor érdemes várni és drukkolni egy árleszállításra.

Kata7555 Kata7555
102 értékelés
14 követő
18 plecsni
121 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 21:20

Ez az üzlet a legszuperebb az üzlet, amit valaha láttam. Nagyon sok bevásárlóközpontban megtalálható egy-egy üzletük. Többször vásároltam már itt, főként ajándékokat gyűjtöttem be barátoknak, rokonoknak (mindig nagy sikert arattak az apróságok is). Talán a legviccesebb történet, amely eszembe jut az volt, mikor az egyik barátnőm lánybúcsújára készültem és az egyik Butlers üzletben kinéztem még néhány héttel az esemény előtt egy békát, amely királyfivá válik, ha vizet töltenek a dobozba. Természetesen halogattam az időpontot, hogy mikor is vegyem meg a kiszemelt békát, sikerült annyira halogatnom, hogy a VIII. kerületi bevásárlóközpontban már elfogyott a jópofa zöld állatka. A probléma kiküszöbölésében az eladók nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, zárás előtt körülbelül 20 perccel átnyargaltam a II. kerületi üzletbe, ahová egy futárral érkezett a kis béka egy másik üzletből. Nagyon jól esett, hogy itt tényleg foglalkoznak a vásárlókkal, nem ráztak le azzal, hogy már elfogyott, hanem mindkét üzletben azon fáradoztak, hogy elégedett legyek. Ez volt az egyik jó élményem, a másik az, hogy akárhányszor bemegyek az üzletbe mindig ámulattal figyelem az új és a régi dolgokat, illetve réginek tűnő tárgyakat és bármelyik tárgyat szívesen látnám a saját lakásomban.
Ha lehetnek csillagos ötösre értékelném az üzletet.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 22:59

Gyakran nézegetem a Butlers honlapját, és a boltjaikba is be szoktam nézni, ha épp útba esnek. Tavaly egy alkalommal internetről is rendeltem tőlük, azt a MOM Parkos boltjukban vettem át. Teljesen korrekt és gyors a személyes átvételük, gondolom a szállítással sem lenne sok gond. Az eladók mindig kedvesek és szívélyesek, még akkor is, ha óriási a tömeg. Ha valamilyen, általad keresett termék pont nincs az adott boltban, áttelefonálnak a többibe, és segítenek megkeresni a legegyszerűbb módját, hogy gyorsan hozzájuthass.
A termékeik igaz nem mindig olcsók, de egy-egy leárazás alkalmával le lehet csapni ötletes darabokra. Igazán stílusos és kreatív üzlet, mindig szívesen császkál benne az ember, és tuti, mindig talál valami kedvére valót. Ajándékok után is érdemes itt kutakodni!