Burger King

(3.0) - 5 értékelés
Cím:
1052 Budapest, Vámház körút 2.
Telefonszám:
+36-1-3182502
Kategória:
Gyorsétterem, Burger

További információk

Ma a BURGER KING® a világ második legnagyobb gyorsétterem hálózata több mint 11.000 étteremmel és naponta több, mint 15 millió vásárlóval. A cég 300.000 -nél is több embert foglalkoztat a Föld 61 különböző országában és kultúráiban, Ausztráliától Venezueláig.
22 budapesti valamint 7 vidéki éttermünkben várjuk szeretettel vendégeinket!


Beszállítóinkat szigorú előírások és eljárások alapján választjuk ki, valamint független laboratóriumokban történő átfogó technológiai, minőségi, higiéniai és élelmiszerbiztonsági ellenőrzésen kell igazolniuk alapanyagaik minőségét.

Éttermeinkben munkatársaink csak magas színvonalú Burger King ® sztenderdek szerint ellenőrzött minőségi alapanyagokat használnak. Így a legjobb összetevőknek és előkészítési módszereknek köszönhetők az első osztályú, ízletes hamburgerek, tortillák és frissensültek.

Tudd, hogy mit eszel: mi minden marhahúsos szendvicsbe kizárólag 100% marhahúsból sütött húspogácsát teszünk, ami nem tartalmaz tartósítószert és más adalékanyagot.

Biztos észreveszed majd, hogy a húsoknak van egy különlegesen finom íze. Ez a grillrács feletti tűzön grillezés miatt van, ami biztosítja, hogy a húspogácsa tökéletesen megsül, mégis omlós és szaftos marad. Nem utolsósorban pedig a szabad tűzön sütés ismerős ízét hozza vissza.

A végeredményről győződj meg a saját szemeddel! Nézd meg szendvicsedben a húst, melyen a grillrács nyoma a bizonyíték a speciális sütési módra!

A sült krumplihoz egész burgonyákat vágunk fel, és ehhez sem adunk semmilyen mesterséges hozzávalót. A hasábburgonyánkat, melyet a szigorú Burger King® termék-előírásoknak megfelelően készítettek elő az éttermi sütésre, a McCain cég szállítja nekünk.

A McCain gyárban a termelők által frissen leszedett burgonyát méret szerint szortírozzák, s így csakis a megfelelően nagyméretűekből készülhet a Burger King® hasábburgonya. A szétválogatás után a burgonyákat tisztítás után hasábokra vágják, s ekkor a legnagyobb burgonyákból a leghosszabb hasábok készülnek. Ezután a felvágott hasábokat egy számítógépes rendszer egyenként átvizsgálja, kiszűri és kiválogatja azokat a darabokat, melyeken hiba található. Így már csak a hibátlan darabok maradnak.

A Burger King® burgonyák 100% minőségben és a legfrissebb állapotukban érkeznek éttermeinkbe, ahol a menüd összeállításakor azt utolsóként készítjük el, hogy forrón és ropogósan tálalhassuk Neked.

A paradicsom, a jégsaláta és az összes többi zöldség is ellenőrzött forrásból kerül az éttermeinkbe, tavasztól őszig magyar beszállítóktól. A Burger King® szabvány megköveteli a termelő gazdaságokban az elérhető legjobb technológiák alkalmazását és a fenntartható mezőgazdaság követelményeinek támogatását. A minőségi tanúsítás a termék teljes mezőgazdasági termelési folyamatát lefedi, még az ültetést megelőzően és egészen a feldolgozatlan végtermékig.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Burger King
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Burger King
Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
170 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 22:44

be kellett rohannom mosdóba legutóbb, mielőtt kirándulni indultunk, és ha már ott voltunk, akkor ettünk egy menüt. A férjem gyorsan beharapta, de nekem annyira nem ízlett a fűszerezése. Lehet jobban jártunk volna a Kálvin térnél valamelyik kajáldában.

uzsicska uzsicska
398 értékelés
1 követő
20 plecsni
133 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 22:31

Csak fagyit ettem itt,viszont a kiszolgálás tényleg nem volt a leggyorsabb,ráadásul aznap igencsak nagy volt a tömeg.

pépé pépé
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
25 hasznos vélemény
2012. 11. 27. 09:02

A többi Burger Kinghez képest ezt nem értékelném túl jónak... Nem az étellel van problémám, hanem a kiszolgálással. Mindig lassúak, amiért egyszer nem kértek még elnézést, torlódnak a rendelések egymás hegyén-hátán... A szolgáltatások évszázadában szerintem megengedhetetlen lenne az, hogy ha egy ételt nem tudnak kiadni (mert a fagyi gép kifogyott, és csak vizes szósz jön belőle), akkor vagy töröljék a rendelést, vagy kínáljanak fel egy másik lehetőséget. Pedig jó helyen van, forgalmas, főként az egyetemisták és a külföldiek körében.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 09:42

Én személy szerint már nem vagyok híve az ilyen típusú ételeknek, de egy hosszú kávé erejéig mindig betérek ide, ha időm engedi. A folyamatos akciókkal azonban egyre több vendége képes generálni magának a gyorsétterem, ezért nem is nagyon aggódom miatta. Annyi viszont biztos, hogy a Burger Kingben kapható sima hamburgerben található hús sokkal finomabb, mint a konkurenciánál kapható. Sokáig csak azért választottam ezt a fajta éttermet, mert a húsok egyszerűen verhetetlenek voltak. A sültkrumpli terén ugyan lenne hova fejlődni, de már ebben is a fejlődés útjára léptek. Világbajnok továbbá még a csokis muffin, amelynek közepén található pudingos jellegű töltelék valóban minden pénzt megér.

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
329 hasznos vélemény
2013. 05. 28. 13:33

A belváros közelsége miatt zsúfolt,sokszor várni kell.Inkább külföldiekkel van tele.