Burger King

(4.5) - 4 értékelés
Cím:
1052 Budapest, Váci utca 7.
Telefonszám:
+36-1-2668599
Kategória:
Gyorsétterem, Burger

További információk

Ma a BURGER KING® a világ második legnagyobb gyorsétterem hálózata több mint 11.000 étteremmel és naponta több, mint 15 millió vásárlóval. A cég 300.000 -nél is több embert foglalkoztat a Föld 61 különböző országában és kultúráiban, Ausztráliától Venezueláig.
22 budapesti valamint 7 vidéki éttermünkben várjuk szeretettel vendégeinket!


Beszállítóinkat szigorú előírások és eljárások alapján választjuk ki, valamint független laboratóriumokban történő átfogó technológiai, minőségi, higiéniai és élelmiszerbiztonsági ellenőrzésen kell igazolniuk alapanyagaik minőségét.

Éttermeinkben munkatársaink csak magas színvonalú Burger King ® sztenderdek szerint ellenőrzött minőségi alapanyagokat használnak. Így a legjobb összetevőknek és előkészítési módszereknek köszönhetők az első osztályú, ízletes hamburgerek, tortillák és frissensültek.

Tudd, hogy mit eszel: mi minden marhahúsos szendvicsbe kizárólag 100% marhahúsból sütött húspogácsát teszünk, ami nem tartalmaz tartósítószert és más adalékanyagot.

Biztos észreveszed majd, hogy a húsoknak van egy különlegesen finom íze. Ez a grillrács feletti tűzön grillezés miatt van, ami biztosítja, hogy a húspogácsa tökéletesen megsül, mégis omlós és szaftos marad. Nem utolsósorban pedig a szabad tűzön sütés ismerős ízét hozza vissza.

A végeredményről győződj meg a saját szemeddel! Nézd meg szendvicsedben a húst, melyen a grillrács nyoma a bizonyíték a speciális sütési módra!

A sült krumplihoz egész burgonyákat vágunk fel, és ehhez sem adunk semmilyen mesterséges hozzávalót. A hasábburgonyánkat, melyet a szigorú Burger King® termék-előírásoknak megfelelően készítettek elő az éttermi sütésre, a McCain cég szállítja nekünk.

A McCain gyárban a termelők által frissen leszedett burgonyát méret szerint szortírozzák, s így csakis a megfelelően nagyméretűekből készülhet a Burger King® hasábburgonya. A szétválogatás után a burgonyákat tisztítás után hasábokra vágják, s ekkor a legnagyobb burgonyákból a leghosszabb hasábok készülnek. Ezután a felvágott hasábokat egy számítógépes rendszer egyenként átvizsgálja, kiszűri és kiválogatja azokat a darabokat, melyeken hiba található. Így már csak a hibátlan darabok maradnak.

A Burger King® burgonyák 100% minőségben és a legfrissebb állapotukban érkeznek éttermeinkbe, ahol a menüd összeállításakor azt utolsóként készítjük el, hogy forrón és ropogósan tálalhassuk Neked.

A paradicsom, a jégsaláta és az összes többi zöldség is ellenőrzött forrásból kerül az éttermeinkbe, tavasztól őszig magyar beszállítóktól. A Burger King® szabvány megköveteli a termelő gazdaságokban az elérhető legjobb technológiák alkalmazását és a fenntartható mezőgazdaság követelményeinek támogatását. A minőségi tanúsítás a termék teljes mezőgazdasági termelési folyamatát lefedi, még az ültetést megelőzően és egészen a feldolgozatlan végtermékig.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Burger King
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Burger King
D Éva D Éva
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 10. 16. 16:29

Általában jókat szoktunk itt enni és kuponnal elég elfogadható áron. Sőt, az 500 Ft-os menüjük is kiváló, ami egy sülkrumplit, üdítőt és burgert is magában foglal. Sajnos az utóbbi időben a marhahús pogácsa csontos és mivel ez van a szendvicsek nagy részében, ezért inkább csirkés/sertés vagy halas szendvicset választok.

OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2013. 09. 03. 23:20

Sajnos nem egy kellemes élmény fűz ehhez az étteremhez, ugyanis itt vesztettem el egy barátnőmnek szánt ajándékot. Egy páros menüt rendeltünk azzal a barátnőmmel, akivel egy közös barátnőnket szerettük volna meglepni a frissen vásárolt, nem éppen olcsó kozmetikumokkal. A kiszolgálás, a burgerek most is a jól megszokott Burger Kinges szintet hozták. Éhesen érkeztünk, de teli hassal távoztunk, valamint üres kézzel, amit 20 perc múlva vettünk észre. Amikor visszaszáguldottunk az étterembe, a kis táskánknak már hűlt helye volt. A biztonsági őr és a műszakvezető csak a kezüket tárták szét, mondván, ők nem láttak semmit, nekik nem adott le senki árválkodó papírtáskát. Ezek után levontuk a tanulságokat... Most először csalódtam egy kicsit a személyzetben.

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
171 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 22:42

nem is olyan régen voltam itt, de még mindig azt gondolom, hogy a hamburger két helyen jó: a hagyományos hamburgerezőkben és a mekiben esetleg. Ez utóbbi se épp túl egészséges, de ha épp megéhezünk, akkor jó a 400-as itt is :) átmenetileg :D

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
uzsicska uzsicska
398 értékelés
1 követő
20 plecsni
133 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 22:35

A húsvéti kirándulás alkalmával itt lyukadtunk ki,és mivel megláttuk az éttermet,és beültünk egy kávéra,és gyorsan felmentünk a netre,hála az ingyenes wi-fi-nek,és megnéztük a látnivalókat a környéken.