Burger King

(4.0) - 10 értékelés
Cím:
1101 Budapest, Üllői út 110-112.
Telefonszám:
+36-1-4319047
Kategória:
Gyorsétterem, Burger

További információk

Ma a BURGER KING® a világ második legnagyobb gyorsétterem hálózata több mint 11.000 étteremmel és naponta több, mint 15 millió vásárlóval. A cég 300.000 -nél is több embert foglalkoztat a Föld 61 különböző országában és kultúráiban, Ausztráliától Venezueláig.
22 budapesti valamint 7 vidéki éttermünkben várjuk szeretettel vendégeinket!


Beszállítóinkat szigorú előírások és eljárások alapján választjuk ki, valamint független laboratóriumokban történő átfogó technológiai, minőségi, higiéniai és élelmiszerbiztonsági ellenőrzésen kell igazolniuk alapanyagaik minőségét.

Éttermeinkben munkatársaink csak magas színvonalú Burger King ® sztenderdek szerint ellenőrzött minőségi alapanyagokat használnak. Így a legjobb összetevőknek és előkészítési módszereknek köszönhetők az első osztályú, ízletes hamburgerek, tortillák és frissensültek.

Tudd, hogy mit eszel: mi minden marhahúsos szendvicsbe kizárólag 100% marhahúsból sütött húspogácsát teszünk, ami nem tartalmaz tartósítószert és más adalékanyagot.

Biztos észreveszed majd, hogy a húsoknak van egy különlegesen finom íze. Ez a grillrács feletti tűzön grillezés miatt van, ami biztosítja, hogy a húspogácsa tökéletesen megsül, mégis omlós és szaftos marad. Nem utolsósorban pedig a szabad tűzön sütés ismerős ízét hozza vissza.

A végeredményről győződj meg a saját szemeddel! Nézd meg szendvicsedben a húst, melyen a grillrács nyoma a bizonyíték a speciális sütési módra!

A sült krumplihoz egész burgonyákat vágunk fel, és ehhez sem adunk semmilyen mesterséges hozzávalót. A hasábburgonyánkat, melyet a szigorú Burger King® termék-előírásoknak megfelelően készítettek elő az éttermi sütésre, a McCain cég szállítja nekünk.

A McCain gyárban a termelők által frissen leszedett burgonyát méret szerint szortírozzák, s így csakis a megfelelően nagyméretűekből készülhet a Burger King® hasábburgonya. A szétválogatás után a burgonyákat tisztítás után hasábokra vágják, s ekkor a legnagyobb burgonyákból a leghosszabb hasábok készülnek. Ezután a felvágott hasábokat egy számítógépes rendszer egyenként átvizsgálja, kiszűri és kiválogatja azokat a darabokat, melyeken hiba található. Így már csak a hibátlan darabok maradnak.

A Burger King® burgonyák 100% minőségben és a legfrissebb állapotukban érkeznek éttermeinkbe, ahol a menüd összeállításakor azt utolsóként készítjük el, hogy forrón és ropogósan tálalhassuk Neked.

A paradicsom, a jégsaláta és az összes többi zöldség is ellenőrzött forrásból kerül az éttermeinkbe, tavasztól őszig magyar beszállítóktól. A Burger King® szabvány megköveteli a termelő gazdaságokban az elérhető legjobb technológiák alkalmazását és a fenntartható mezőgazdaság követelményeinek támogatását. A minőségi tanúsítás a termék teljes mezőgazdasági termelési folyamatát lefedi, még az ültetést megelőzően és egészen a feldolgozatlan végtermékig.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Burger King
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
10 korábbi értékelés - Burger King
Bolevácz Mónika Bolevácz Mónika
2 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 11. 18. 15:37

Bármikor megyünk az autós részlegben órákat kell várni és nem túl segítőkész a kiszolgálás. Az étterem részen minden rendben szokott lenni. Semmi extra de a Burger King többi éttermében kedvesebb gyorsabb kedvesebb a kiszolgálás.

Tóth Andrea Tóth Andrea
16 értékelés
0 követő
3 plecsni
21 hasznos vélemény
2013. 11. 09. 13:10

a kiszolgálás kedves és gyors, bár nem tudom tényleg, hogy minek kell mindenkinek mindenhova ennyire sietnie már, és ezt nagy általánosságban írom. Ami inkább probléma, az az asztaloknál van, és tisztelet a kivételnek, de egy vásárló, ha úgy adódik,, hogy valamit kiken az asztalra, akkor vagy törölje le, a tálcáját igazán elvihetné magával, ha már úgy is végzett és épp arra jár, vagy legalább szólhatna az ott sürgő-forgó kedves és szolgálatkész takarírók egyikének. Ugyanis más is szeretne még ott enni, lehetőleg tiszta asztalnál. (Na meg jó lenne, ha egyesek megtanulnának csukott szájjal enni és rágózni. azt hiszem nem tehenek vagyunk, hogy kérődzünk..!)

V. zsuzsa V. zsuzsa
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 06. 18. 17:25

Vannak jó és sajnos nagyon rossz tapasztalataim is!Mivel 2 gyermekem van és a családban sok a pelenkás kicsi is így számunkra nagyon fontos, hogy legyen az ilyen helyeken pelenkázó! Hát a LEGTÖBB GYORSÉTTEREMBEN ILYEN NINCS MINT A LEGTÖBB VENDÉGLÁTÓ HELYEN SE4

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
328 hasznos vélemény
2013. 05. 27. 15:01

Nagyon szeretem a grillezett húspogácsát.Kuponnal kedvezményekhez juthatunk.Itt inkább az autós részleget szoktam igénybe venni.

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
328 hasznos vélemény
2013. 05. 17. 10:44

Tisztaság,készséges személyzet,gyors kiszolgálás.Akciós szendvicsek és menük.Érdemes figyelni a honlapot ahonnan kedvezményes akciós kuponokat lehet letölteni.Gyerekbarát.

Nikolett Zöldhegyi Nikolett Zöldhegyi
110 értékelés
0 követő
19 plecsni
57 hasznos vélemény
2013. 05. 16. 16:39

Nem bírok ellenállni az akcióknak,Extra jó menü vagy 400-500 Ft..kell ennél több?Aki nagyon éhes,az térjen be és egyen egy gyorsat:)nem fog csalódni.A hely felkapott és sosem találkoztam még romlott étellel.

V. Gábor V. Gábor
8 értékelés
0 követő
3 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 17:23

Többször voltam a családommal ebben az étteremben,kedvesek,segítőkészek,aranyosak az itt dolgozók!!!Érdemes betérni.

OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2013. 04. 19. 18:53

Kedvenc gyorsétterem láncom, ez tagadhatatlan. Leghamarabb ebbe az étterembe jutok el, ezért is szeretem nagyon. Mindig kedvesek az eladók, mindig rend és tisztaság van. Igaz, nem túl nagy hely, de a varázsa épp ebben rejlik. Meghitt környezetben lehet elfogyasztani kedvenc menünket, nincs tülekedés, nincs tömeg. Már-már néha az az érzésem, hogy ha sor alakul ki a kiszolgáló pultnál, az azért van, mert aki ide betér, az szeret meghitten enni. Az ételek a megszokott Burger King minőséget hozzák.

uzsicska uzsicska
398 értékelés
1 követő
20 plecsni
133 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 22:26

Egy meccs után tértünk be,mivel nagyon éhesek voltunk,jó választásnak bizonyult.