Burger King

(5.0) - 8 értékelés
Cím:
1088 Budapest, Rákóczi út 1-3.
Telefonszám:
+36-1-2600702
Kategória:
Gyorsétterem, Burger

További információk

Ma a BURGER KING® a világ második legnagyobb gyorsétterem hálózata több mint 11.000 étteremmel és naponta több, mint 15 millió vásárlóval. A cég 300.000 -nél is több embert foglalkoztat a Föld 61 különböző országában és kultúráiban, Ausztráliától Venezueláig.
22 budapesti valamint 7 vidéki éttermünkben várjuk szeretettel vendégeinket!


Beszállítóinkat szigorú előírások és eljárások alapján választjuk ki, valamint független laboratóriumokban történő átfogó technológiai, minőségi, higiéniai és élelmiszerbiztonsági ellenőrzésen kell igazolniuk alapanyagaik minőségét.

Éttermeinkben munkatársaink csak magas színvonalú Burger King ® sztenderdek szerint ellenőrzött minőségi alapanyagokat használnak. Így a legjobb összetevőknek és előkészítési módszereknek köszönhetők az első osztályú, ízletes hamburgerek, tortillák és frissensültek.

Tudd, hogy mit eszel: mi minden marhahúsos szendvicsbe kizárólag 100% marhahúsból sütött húspogácsát teszünk, ami nem tartalmaz tartósítószert és más adalékanyagot.

Biztos észreveszed majd, hogy a húsoknak van egy különlegesen finom íze. Ez a grillrács feletti tűzön grillezés miatt van, ami biztosítja, hogy a húspogácsa tökéletesen megsül, mégis omlós és szaftos marad. Nem utolsósorban pedig a szabad tűzön sütés ismerős ízét hozza vissza.

A végeredményről győződj meg a saját szemeddel! Nézd meg szendvicsedben a húst, melyen a grillrács nyoma a bizonyíték a speciális sütési módra!

A sült krumplihoz egész burgonyákat vágunk fel, és ehhez sem adunk semmilyen mesterséges hozzávalót. A hasábburgonyánkat, melyet a szigorú Burger King® termék-előírásoknak megfelelően készítettek elő az éttermi sütésre, a McCain cég szállítja nekünk.

A McCain gyárban a termelők által frissen leszedett burgonyát méret szerint szortírozzák, s így csakis a megfelelően nagyméretűekből készülhet a Burger King® hasábburgonya. A szétválogatás után a burgonyákat tisztítás után hasábokra vágják, s ekkor a legnagyobb burgonyákból a leghosszabb hasábok készülnek. Ezután a felvágott hasábokat egy számítógépes rendszer egyenként átvizsgálja, kiszűri és kiválogatja azokat a darabokat, melyeken hiba található. Így már csak a hibátlan darabok maradnak.

A Burger King® burgonyák 100% minőségben és a legfrissebb állapotukban érkeznek éttermeinkbe, ahol a menüd összeállításakor azt utolsóként készítjük el, hogy forrón és ropogósan tálalhassuk Neked.

A paradicsom, a jégsaláta és az összes többi zöldség is ellenőrzött forrásból kerül az éttermeinkbe, tavasztól őszig magyar beszállítóktól. A Burger King® szabvány megköveteli a termelő gazdaságokban az elérhető legjobb technológiák alkalmazását és a fenntartható mezőgazdaság követelményeinek támogatását. A minőségi tanúsítás a termék teljes mezőgazdasági termelési folyamatát lefedi, még az ültetést megelőzően és egészen a feldolgozatlan végtermékig.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Burger King
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
8 korábbi értékelés - Burger King
Krokovay Csenge Krokovay Csenge
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 08. 23. 13:43

Én inkább nem döntök a kettő között. Hol erre vágyom hol arra az ízvilágra, ezért azt mondom, jó hogy többféle van :)
A sajtburger a kedvencem, meg az okos ajánlatok. A kiszolgálás kicsit lassabb, de én kimondottan örülök neki, hogy emberségesen bánnak a dolgozóikkal és nem hajtják őket halálra.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
347 hasznos vélemény
2013. 05. 27. 15:59

Bár én nem vagyok hamburger rajongó, de hogyha választani kell, hogy Meki vagy Burger, akkor én mindig ez utóbbira szavazok, mert igazán finomak a tortilla tekercseik, valamint a jegeskávé is elengedhetetlen kísérő.

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
329 hasznos vélemény
2013. 05. 27. 15:04

Kicsit mintha Amerikában lennénk,legalábbis a belső tér berendezése ezt sugallja.Tiszta,udvarias kiszolgálás.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
lady.gabriella lady.gabriella
48 értékelés
2 követő
9 plecsni
74 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 23:43

Valóban nehéz különbséget tenni egyik és másik gyorsétterem között, azonban ha szemfülesek vagyunk, mégis több pozitívumot fedezhetünk fel most ebben a Burger Kingben, ami az Astorián van. Egyrészt szemben a kb. 500 méteres körzetben található hasonló gyorséttermekkel, itt sosincs teltház, az alapterülete elég nagy ahhoz, hogy mindig legyen egy szabad zug, ahol helyet foglalunk. Ez persze nem arányos a kínált ételek-italok mennyiségével minőségével! Úgy gondolom, azokban nagyjából egyforma teljesítményt nyújtanak. A legfontosabb viszont a kiszolgálás: itt mindig kedvesek velem, a legnagyobb rohanásban is, a minap pedig megesett egy különösen pozitív helyzet. Valamiért a sülkrumplimra az átlagosnál jóval többet 4-5 percet kellett várnom, azonban utána kiengeszteltek egy ajándék forró csokival és még ők könnyebbültek meg, hogy elfogadtam. :) Egyszóval kellemes ide betérni.

koák koák
82 értékelés
1 követő
12 plecsni
43 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 12:12

Gyorséttermek közül itt a legfinomabbak a hamburgerek, és a legnagyobbak is... Ha választani kéne a gyorséttermek közül akkor Burger King.

uzsicska uzsicska
398 értékelés
1 követő
20 plecsni
133 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 22:25

Nagyon szeretem a Burger Kinget,így nehezen állom meg,hogy ne térjek be valamelyikbe,így volt ezzel az étteremmel is.Elégedett voltam!

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
259 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 21:27

A burger king sem tartozik a kedves gyors éttermeim közé. De egy párszor már ettem itt és elég finom volt és szerencsére nem voltam rosszul az itt elfogyasztott hamburgertől(máskor már jártam így, gyorskajától). Azóta jobb a vélemények erről a Burger Kingről.

macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 18:53

Furcsa egy gyorsétteremről véleményt mondani, hisz igazából mit is mondhat az ember? Mitől jobb egyik, mint a másik? Én legalábbis nem látok eget-rengető különbséget a gyorséttermek között, de régebben talán többet jártam a Burger King-be. Hogy miért? A válasz egy szó: hagymakarika. Nagyon nagy hagymakarika mániákus voltam, ami egy randi vagy egy előadás előtt nem kifejezetten előnyös, azonban más esetekben érdemes kipróbálni, mert nagyon ízletes. Kisebb és nagyobb kiszerelésben kapható, ahogy kapható itt is a klasszikus hamburger, sajt- és csirkeburger, üdítők, sült krumpli. Ami miatt a legérdemesebb benézni a Burger Kingbe az mégis a süteményválaszték: a tiramisu és a mini amerikai palacsinta is nagyon finom, meg a BKool-os fagyi is.