Burger King

(2.5) - 7 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Nyugati tér 1-2.
Telefonszám:
+36-1-2690616
Kategória:
Gyorsétterem, Burger

További információk

Ma a BURGER KING® a világ második legnagyobb gyorsétterem hálózata több mint 11.000 étteremmel és naponta több, mint 15 millió vásárlóval. A cég 300.000 -nél is több embert foglalkoztat a Föld 61 különböző országában és kultúráiban, Ausztráliától Venezueláig.
22 budapesti valamint 7 vidéki éttermünkben várjuk szeretettel vendégeinket!


Beszállítóinkat szigorú előírások és eljárások alapján választjuk ki, valamint független laboratóriumokban történő átfogó technológiai, minőségi, higiéniai és élelmiszerbiztonsági ellenőrzésen kell igazolniuk alapanyagaik minőségét.

Éttermeinkben munkatársaink csak magas színvonalú Burger King ® sztenderdek szerint ellenőrzött minőségi alapanyagokat használnak. Így a legjobb összetevőknek és előkészítési módszereknek köszönhetők az első osztályú, ízletes hamburgerek, tortillák és frissensültek.

Tudd, hogy mit eszel: mi minden marhahúsos szendvicsbe kizárólag 100% marhahúsból sütött húspogácsát teszünk, ami nem tartalmaz tartósítószert és más adalékanyagot.

Biztos észreveszed majd, hogy a húsoknak van egy különlegesen finom íze. Ez a grillrács feletti tűzön grillezés miatt van, ami biztosítja, hogy a húspogácsa tökéletesen megsül, mégis omlós és szaftos marad. Nem utolsósorban pedig a szabad tűzön sütés ismerős ízét hozza vissza.

A végeredményről győződj meg a saját szemeddel! Nézd meg szendvicsedben a húst, melyen a grillrács nyoma a bizonyíték a speciális sütési módra!

A sült krumplihoz egész burgonyákat vágunk fel, és ehhez sem adunk semmilyen mesterséges hozzávalót. A hasábburgonyánkat, melyet a szigorú Burger King® termék-előírásoknak megfelelően készítettek elő az éttermi sütésre, a McCain cég szállítja nekünk.

A McCain gyárban a termelők által frissen leszedett burgonyát méret szerint szortírozzák, s így csakis a megfelelően nagyméretűekből készülhet a Burger King® hasábburgonya. A szétválogatás után a burgonyákat tisztítás után hasábokra vágják, s ekkor a legnagyobb burgonyákból a leghosszabb hasábok készülnek. Ezután a felvágott hasábokat egy számítógépes rendszer egyenként átvizsgálja, kiszűri és kiválogatja azokat a darabokat, melyeken hiba található. Így már csak a hibátlan darabok maradnak.

A Burger King® burgonyák 100% minőségben és a legfrissebb állapotukban érkeznek éttermeinkbe, ahol a menüd összeállításakor azt utolsóként készítjük el, hogy forrón és ropogósan tálalhassuk Neked.

A paradicsom, a jégsaláta és az összes többi zöldség is ellenőrzött forrásból kerül az éttermeinkbe, tavasztól őszig magyar beszállítóktól. A Burger King® szabvány megköveteli a termelő gazdaságokban az elérhető legjobb technológiák alkalmazását és a fenntartható mezőgazdaság követelményeinek támogatását. A minőségi tanúsítás a termék teljes mezőgazdasági termelési folyamatát lefedi, még az ültetést megelőzően és egészen a feldolgozatlan végtermékig.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Burger King
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Burger King
Pápai László Pápai László
24 értékelés
1 követő
6 plecsni
73 hasznos vélemény
2016. 02. 16. 10:57

Vasárnap voltunk a Nyugati Burgerben, A minősége megegyezik a többi üzletével,evvel nem is volt probléma.Aki jár Burgerbe tudja miről beszélek, aki nem, az próbálja ki.Sajnos a gyorsaság nem érte el a gyorséttermi szintet.Két eladó volt,az egyikük valószinüleg kezdő, a másik kicsit profibb.

Sándor Végh Sándor Végh
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 10. 05. 23:11

Berendezés és a kínálat, árak pont olyanok mint az összes többiben. Bent tisztaság van, de a kinti világ elég lehangoló. Még az étvágy is elmegy, ahogy a sok szerencsétlen koldust és rohanó embert nézem az üvegen keresztül.i

F. Éva F. Éva
87 értékelés
1 követő
13 plecsni
66 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 21:32

A Nyugati téren csak az aluljáróban ismerek Burger Kinget. Elég lehangoló, nem éppen étvágygerjesztő helyen van, koszos és büdös környezetben. Hiába tiszta a Burger, ha a nagy üvegfelületen át csak a szerencsétlen koldulókat, hajléktalanokat, a fásultan rohanó tömeget lehet látni. Az embernek lelkiismeretfurdalása lesz.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
170 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 22:46

Többet nem fogok ide menni, nagyon rossz ízek vannak. A meki simán veri az ízekben. Ez azoknak való, akik szeretik az ízetlek kajákat. Egyetlen dolog, amit eddig finomnak találtam náluk, az a forró csoki volt :) télen jó is volt az...

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 20:50

Alapvetően nem eszem Burgerbe és Mekibe, de múltkor mégis úgy alakult, hogy a Nyugati téri Burger KIngbe mentünk jövet-menet harapni valamit. Direkt azért mentünk oda, mert ott lehet Erzsébet utalvánnyal fizetni, míg a szomszédos hamburgeresnél nem. Kikértünk két sajtburgert és egy hamburgert. A két sajtburger akcióban 500Ft, a hambi meg 200 FT körül van, gondoltuk, akkor így levásároljuk a 600 Ft Erzsi utalványt. Na ezzel szemben fizetésnél kiderült, hogy MÁR NEM lehet utalvánnyal fizetni, de már elég bonyolult lenne a hambit sztornózni, szóval totál ráfizetés, de ne bonyolítsuk az életünket – gondoltuk – megesszük. Majd megkaptuk az egy sajtburgert és a sültkrumplit, ami szintén akciós package, csak nem ezt kértük. Egy szuszra kicsit sok volt a baki.

uzsicska uzsicska
398 értékelés
1 követő
20 plecsni
133 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 22:32

Hosszú vonatozás érkeztünk meg a Nyugatiba,így kézenfekvőnek tűnt,hogy itt csillapítsuk éhségünket.Sikerült!Udvarias,gyors kiszolgálásban volt részünk!

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
327 hasznos vélemény
2013. 05. 28. 20:28

Hiába,hogy forgalmas helyen van mégis eldugott.A mekit hamarabb észrevenni.Maga a hely is gáz.