Burger King

(5.0) - 6 értékelés
Cím:
1146 Budapest, Hungária körút 116-118.
Telefonszám:
+36-1-4220218
Kategória:
Gyorsétterem, Burger

További információk

Ma a BURGER KING® a világ második legnagyobb gyorsétterem hálózata több mint 11.000 étteremmel és naponta több, mint 15 millió vásárlóval. A cég 300.000 -nél is több embert foglalkoztat a Föld 61 különböző országában és kultúráiban, Ausztráliától Venezueláig.
22 budapesti valamint 7 vidéki éttermünkben várjuk szeretettel vendégeinket!


Beszállítóinkat szigorú előírások és eljárások alapján választjuk ki, valamint független laboratóriumokban történő átfogó technológiai, minőségi, higiéniai és élelmiszerbiztonsági ellenőrzésen kell igazolniuk alapanyagaik minőségét.

Éttermeinkben munkatársaink csak magas színvonalú Burger King ® sztenderdek szerint ellenőrzött minőségi alapanyagokat használnak. Így a legjobb összetevőknek és előkészítési módszereknek köszönhetők az első osztályú, ízletes hamburgerek, tortillák és frissensültek.

Tudd, hogy mit eszel: mi minden marhahúsos szendvicsbe kizárólag 100% marhahúsból sütött húspogácsát teszünk, ami nem tartalmaz tartósítószert és más adalékanyagot.

Biztos észreveszed majd, hogy a húsoknak van egy különlegesen finom íze. Ez a grillrács feletti tűzön grillezés miatt van, ami biztosítja, hogy a húspogácsa tökéletesen megsül, mégis omlós és szaftos marad. Nem utolsósorban pedig a szabad tűzön sütés ismerős ízét hozza vissza.

A végeredményről győződj meg a saját szemeddel! Nézd meg szendvicsedben a húst, melyen a grillrács nyoma a bizonyíték a speciális sütési módra!

A sült krumplihoz egész burgonyákat vágunk fel, és ehhez sem adunk semmilyen mesterséges hozzávalót. A hasábburgonyánkat, melyet a szigorú Burger King® termék-előírásoknak megfelelően készítettek elő az éttermi sütésre, a McCain cég szállítja nekünk.

A McCain gyárban a termelők által frissen leszedett burgonyát méret szerint szortírozzák, s így csakis a megfelelően nagyméretűekből készülhet a Burger King® hasábburgonya. A szétválogatás után a burgonyákat tisztítás után hasábokra vágják, s ekkor a legnagyobb burgonyákból a leghosszabb hasábok készülnek. Ezután a felvágott hasábokat egy számítógépes rendszer egyenként átvizsgálja, kiszűri és kiválogatja azokat a darabokat, melyeken hiba található. Így már csak a hibátlan darabok maradnak.

A Burger King® burgonyák 100% minőségben és a legfrissebb állapotukban érkeznek éttermeinkbe, ahol a menüd összeállításakor azt utolsóként készítjük el, hogy forrón és ropogósan tálalhassuk Neked.

A paradicsom, a jégsaláta és az összes többi zöldség is ellenőrzött forrásból kerül az éttermeinkbe, tavasztól őszig magyar beszállítóktól. A Burger King® szabvány megköveteli a termelő gazdaságokban az elérhető legjobb technológiák alkalmazását és a fenntartható mezőgazdaság követelményeinek támogatását. A minőségi tanúsítás a termék teljes mezőgazdasági termelési folyamatát lefedi, még az ültetést megelőzően és egészen a feldolgozatlan végtermékig.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Burger King
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Burger King
Szajkó Viktória Szajkó Viktória
25 értékelés
0 követő
2 plecsni
21 hasznos vélemény
2015. 07. 08. 11:57

Régen nem szerettem a Burger King-et, de manapság egész finomnak találom. :) Pláne a napi menüket, amikhez kedvező áron juthatunk hozzá. A mini palacsinta valami fenséges juharsziruppal. ;)
Maga az étterem olyan, mint a többi, semmi extra.

Robert Gyanyi Robert Gyanyi
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 02. 08. 16:35

A véleményem az üzletről. Közel van hozzánk, a gyerekeim kedvence a nuggets burger menü. Kedvesek és gyors kiszolgálásban van részünk.

Mészáros Edit És Richie Mészáros Edit És Richie
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 07. 20. 13:20

A legjobb a Burger Kingek közül. Nem spórolják ki a szószt-öntetet a szendvicsekből, tökéletes az íz, érezni az igazi BK ízeket. Ha nem a megszokott összeállítást kérem, soha nem probléma, bármit megoldanak.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
uzsicska uzsicska
398 értékelés
1 követő
20 plecsni
133 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 22:28

Ha éhes vagyok,akkor szeretem,ha gyorsan tudok valamit enni,ami finom is,és nem érzem magam fél óra után éhesnek.Ez a Burger King is jó választás,könnyen megközelíthető helyen van.

Szisza Szisza
29 értékelés
0 követő
8 plecsni
39 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 15:53

Tudom, hogy a legtöbb ember számára nem szimpatikusak a gyorséttermek, pedig a mai rohanó világban szerintem annyira a mindennapjaink részévé váltak, hogy nem mehetünk el mellettük szó nélkül.
Habár igyekszem egészségesen étkezni, néha nekem is jól esik egy hatalmas hamburger egy átmulatott éjszaka során. És hát hol máshol ehetne az ember ilyesmit, mint a Burger Kingben?
A húsnak itt tényleg hús íze van, a hagyma sem szárított, majd vízben újrahidratált mű cucc, hanem igazi csípős, ropogós, igazi zöldség. Mivel éjfélig nyitva van, tényleg tökéletes, ha buli után vagy közben harapna valamit az ember, mindig frissen készítik és a „Kérd, ahogy szereted!” szlogen sem csak üres frázis.

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
327 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 13:50

Nagyszerű helyen van.Tiszta,rendezett.Friss és finom grillezett hambik,nyami.